Mortycja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Hienko domek jest na pierwszej stronie nie na 6...:roll: Quote
diabelkowa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 podnosze podnoszee gdzie jak moglas zniknac z 1 strony ?? Quote
Mortycja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ojej...u Hienki nikt od wczorajszego popołudnia nie był:shake: Quote
Mortycja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
paros Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Hienka w necie: gazeta.pl psy.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl eoferty.pl Quote
Ulka18 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A oto nowe zdjecia Hienki, robione dzisiaj, wiec jeszcze cieplutkie Sliczna Hienka szuka domku :modla: :modla: :modla: Quote
ewatr Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 ale mam ciekawe futerko -śliczne a jakby ktos mnie jeszcze wykąpał i wyczesał to bym zabłysła :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Hienka hop...przeciez jestes taka oryginalnej urody sunia. Quote
Ulka18 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hienka bedzie moja kandydatka na Dni Mielca, to lagodna sunia, da sie bez problemu prowadzic na smyczy. Dziewczyny z Mielca maja takie plany : Od: wspólnie pomalujmy IM świat <pomalujmy_im_swiat@wp.pl> Do: urszula1813 <urszula1813@o2.pl> Temat: Odp: kluby Seniora - moze by tam sprobowac Data: 2 sierpnia 2006 17:54 Kluby Seniora to niezly pomysl :) i staruszkom i psiakom towarzystwo potzrebne. Ale póki co mamy tyle na głowie, że tym się nie zajmiemy. Może skontaktowłybyśmy się z wolontariuszkami z Mielca? Kto w tym działa? Prosimy o jakiś kontakt do tych dziewczyn :) Podczas Dni Mielca będzie na pewno kilka-kilkanaście psiaków. Nie wiemy jeszcze które. Różne, małe duże, młode starsze. A co do samej adopcji to wyprawki od Ekanuby dostaną te osoby, które podczas samego finału adoptują zwierzaka. Dlatego chcemy to nagłośnić, żeby ludzie mieli czas przemyśleć i dokonać adopcji właśnie wtedy. Wypełnia formularz, który z pieczątką schroniska trafi do firmy Stopa i oni wyślą wyprawkę właścicielowi adoptowanego zwierzaka. Jutro o 16 w mieleckim radiu Puls fm będzie już mówione o nas :) Dziś miał się ukazać artykuł w Korso, ale nie wiemy czego go nie ma.. Quote
ewatr Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ja to tak sobie mysle, że trzeba do tego tematu / schroniska / podchodzić jak niektórzy aktorzy " nieważne co mówią dobrze czy żle byleby mówili " dlatego cokolwiek sie da wymyslec to trzeba próbować realizować żeby ludzie ciągle coś słyszeli o sprawie i nie mogli tak łatwo zapomniec każda najmniejsza wzmianka w prasie , dwa zdania w radiu , skromny plakacik na słupie byleby mówili .......... o pieskach z Mielca sama strona w internecie rozwiązała worek z adopcjami :lol: to dzieki Wam :Rose: tym którzy ja tworzą - juz 160 piesków grzeje pupy na łóżeczkach to wielka sprawa :multi: Quote
Ulka18 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dzisiaj o 16. w RADIO PULS FM beda dziewczyny od akcji organizowanej na Dni Mielca. Quote
Ulka18 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hienka mieszka przy samym przejsciu, nie sposob jej nie zauwazyc, jednak nie ma sunia szczescia...domku nadal nie ma. Ewa, moze by pomyslec o wystawieniu Hienki na Dniach Mielca? Niestety mnie wtedy nie ma, bo tak to bym ja wziela na smyczce do prezentacji. Quote
ewatr Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ulka18 napisał(a):Hienka mieszka przy samym przejsciu, nie sposob jej nie zauwazyc, jednak nie ma sunia szczescia...domku nadal nie ma. Ewa, moze by pomyslec o wystawieniu Hienki na Dniach Mielca? Niestety mnie wtedy nie ma, bo tak to bym ja wziela na smyczce do prezentacji. a kiedy dokładnie jest planowana ta prezentacja piesków - planowaliscie juz które psiaki beda sie pokazywać ? i gdzie cała ta impreza ma sie odbywać ? i z kim sie ewentualnie kontaktować w tej sprawie jak Ciebie nie będzie ? duzo zadałam pytań ale nie jestem w temacie :oops: tak na odległość Quote
Ulka18 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Cala impreza 26-27.sierpien, nie wiem, czy przez cale dwa dni beda wystawiane psiaki. Kontaktuj sie prosze na mail do dwoch Kaś, adres jest na stronie glownej schroniska wraz z telefonami. Moze by sie zalapala Hienka i ta mala czarna sunia, ktora blaga o domek. Wg mnie musza to byc spokojne psy. Wyboru maja dokonac z kierownikiem przed sama akcja, mnie wtedy nie bedzie. Ale mozna im podsunac kandydatki, spokojne i grzeczne, no chyba, ze maja swoich wybrancow i nie uznaja naszego zdania, wtedy ja sie nie wtracam. Quote
Recommended Posts