Szarotka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Molli']Zapraszam wszystkich do podnoszenia bazarku cegiełkowego: Kup cegiełkę - pomóż bezdomnym kotom Mam nadzieję, że uda się uzbierać na zakup legowisk, misek itp. Koty w gore ........... Quote
farmerka63 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 No i przeczytałam cały wątek :) Molli - brawa i uściski dla Ciebie za kawał dobrej, solidnej poznańskiej roboty. Uwielbiam koty - moja rodzinka też, no i w efekcie rozbestwiliśmy naszą piąteczkę ;) To pierwszy mój "koci" wątek na dogomanii i cieszę się, że właśnie Twój :) Serduszka już zaklepałam, ale mam nadzieję bywać na wątku częściej i pomagać w miarę skromnych możliwości. A teraz proszę o dane do przelewu Quote
wojtuś Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Domek znalazł kotek od misssiek z Bukowna, Karusiap obiecała że będzie pamietac o Naszym wątku gdyby jeszcze miała jakieś info, a i ja będę czujny:) Kociaki do góry;) Quote
mestudio Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Przeczytałam całość i będę zaglądała, nie wiem jeszcze czy jakoś będę mogła pomóc. Quote
Molli Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Od dzisiaj mam trzy maluchy na tymczasie. Mają ok. 2 miesiące, są dwa czarne i jeden biało-czarny. Niestety nie umiem rozróżniać płci :oops: Zostały już odrobaczone. Szukam dla nich najlepszego domku na świecie. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i kastracja/sterylizacja. Jutro napiszę więcej o kotach i dodam więcej zdjęć (jeśli się wyrobię czasowo) Poznań i okolice - dostawa gratis ;) Conceited - kuweta jest już u mnie, na razie korzystają z niej maluchy. Quote
Molli Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Biało-czarny maluch pojechał wczoraj do nowego domku. Zostały dwa czarnuszki :) W wolnej chwili wstawię zdjęcia ;) Quote
Lidan Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Maluchy śliczne :-) Dobrze, że tak szybko znalazł się domek na jednego. Oby drugim też szczęście dopisało :kciuki: Zajrzyjcie, proszę do kolejnych psich bid: http://www.dogomania.pl/threads/195482-Staruszek-Zenek-i-Jego-przyjaciel-Cyryl-za-dwa-tygodnie-pojad%C4%85-do-Mys%C5%82owic!!POMOCY Quote
Marzycielka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Molli napisał(a):Biało-czarny maluch pojechał wczoraj do nowego domku. Zostały dwa czarnuszki :) W wolnej chwili wstawię zdjęcia ;) Super wiadomości:) Quote
conceited Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 przepiekny pysio. moje kiedys tez byly male i slodkie, a teraz sa stare i grube:evil_lol::ices_bla: Quote
Molli Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Shania napisał(a):wspaniale..ten z fotki wyżej????:) Nie, we wtorek do nowego domku pojechał biało-czarny kociak. A dzisiaj do nowego domku pojechał jeden z czarnych kociaków :) Quote
Molli Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Kaja znalazła dom :) Zobaczcie, jakiego biedaka dzisiaj znaleźliśmy :placz: To jest chyba kotka, na razie przebywa w klatce w piwnicy. Nie jestem do końca pewna, czy ona oko ma czy nie ma, w każdym razie jeżeli ma oko, to jest z nim bardzo źle. Mam nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu pojedzie do jakiegoś specjalisty. Trzymajcie za nią kciuki. A tutaj link to zaległych zdjęć maluchów: http://picasaweb.google.com/114990881434621807700/MaluchyOdMagdy# Quote
conceited Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 matko boska, skad Wy bierzecie tyle tych biednych kotow? :( on amusi zobaczyc sie z wetem...szybko :( Quote
Lidan Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jak się czuje chora kicia? Może ktoś kupi cegiełkę-koniczynkę na operacje pieska? KUP KONICZYNKĘ za 5 zł NA POMOC KAJTUNOWI Quote
Recommended Posts