Paweł J. Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Witam.:lol: Nazywam się Paweł Jończyk i jestem posiadaczem półtorarocznego mieszańca. Uczęszczamy na zajęcia (narazie psie przedszkole). A oto zdjęcia: Szczeniak. Zimowe Ciąg dalszy jutro :lol: Quote
jamagda Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Witaj :D Masz ślicznego psiaka. trzymam za słowo i czekamy na więcej zdjęć :D Quote
Paweł J. Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Dziękuję :lol: Kilka zdjęć z wakacji... Quote
Talia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jest przeuroczy :loveu: I niezły z niego wariat :) Takie psiaki można podziwiać godzinami... Quote
Paweł J. Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Witam ponownie :cool1: W ostatnim czasie odwiedziliśmy weterynarza z powodu czipowania naszczęście ;). A tak ogólnie to szkolimy się dalej, mam nadzieję, że w grudniu uda nam się podejść do egzaminu pt1. Poniżej wklejam kilka aktualnych fot: Quote
psikut_zabrze Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Śliczny piesiu z niego ;) Zapraszam do nas ;) Quote
limonka97 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 psiak jest przecudny, dodatkowo świetnie go focisz :D a, i tak cię na przyszłość ostrzegam, żebyś teraz tyle fot nie wrzucał, zostawił sobie zapas na później - bo ci potem do ostatniej kropli zdjęć wysysą te koszmarne dogomaniaki :D !! żeby potem nie było że nie ostrzegałam : D Quote
Paweł J. Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Większość zdjęć nie mojego autorstwa (za wyjątkiem dwóch ostatnich :lol:) Quote
Recommended Posts