Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sayrel napisał(a):
Mala kolo 16 listopada powinna pojechac do domku.
Przyszly wlasciciel musi jeszcze troche popracowac nad swoim psiakiem;) Aby nam malej nie sterroryzowal:)

Jestem w stałym kontakcie z Pawłem. Mam nadzieje,że wszystko dobrze się ułoży.

Posted

Nie było problemów, ale to poważny zabieg. Jak wychodziłam z kliniki to była już obudzona, miała podniesioną głowę, jednak do normalności wiele jej brakowało.
Jutro zrobimy kroplówkę i podamy pewnie coś od bólu.

Posted

Dropek biegał po kastracji jak nowy jeszcze tego samego dnia, w którym miał zabieg. Ale sterylka suczki to poważniejsza sprawa, mam nadzieję, że dziś Puńka już w pełni doszła do siebie.

Posted

Nie było potrzeby podawania jej kroplówki, dostała profilaktycznie zastrzyk od bólu.
Przywiozłam jej gotowane jedzenie, które zjadła z wielką chęcią.
To na tyle z dobrych wieści...dzisiaj uratowałam czwórkę kociąt.
Są bardzo chore zostały w klinice,dwa mają oczy w bardzo złym stanie.Na szczęście wspaniali lekarze pozwolili mi je zostawić, ale będę musiał znaleźć im domy i opłacić koszty leczenia:shake:
Jutro wrzucę zdjęcia bo jestem poza Lublinem.

Posted

Punia odeszła dzisiaj nad ranem, zasnęła na zawsze. Sekcja wykaże co było przyczyna jej śmierci.
Serce mi pęka, tak nie wiele brakowało aby trafiła do prawdziwego domu.
Zdjęcia z niedzieli:

Posted

Trudno mi było odnaleźć nowy watek Puni, a kiedy mi się to udało to nie takiej wiadomości się spodziewałam.
Przykro mi Puniu, że nie udało Ci się pomóc. Nie tego życzyliśmy ci z mężem, biegasz za TM szczęśliwa.

Posted

o pier....
:(
Może sterylkę źle zrobili? No niemożliwe! Tak pięknie i zdrowo wyglądała na tych zdjęciach na trawce. I ja mam iść sterylizować swoją?! ajajaj... chyba mi się odwidzi.
Biedna sunia, zaglądałam czasem do niej, bo śliczna maleńka... a tu takie coś