Radek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ślepaczek ma dużą szansę na domek, ale nie zaszkodzi się pokazać. Quote
Radek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to w schronisku w Rybniku jest ON :) Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 On tam jest i czeka - kochany, niewidomy Hapi! I jazda na górę ciocia prowadzi:painting: Miejmy nadzieję, że podnosimy ten wątek tylko profilaktycznie, bo Grabek się już na bank zadeklarował adoptować Hapcia! Quote
zuziaM Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Grabek napisał(a):Grabek czytu czytu co wy tu piszecie i dalej sie nie rozmyslił :) Grabek - jestes WIELKI ! I bedziemy miec podobne doswiadczenia, bo do mnie tez juz niedlugo zawita slepa sunia i powiem Ci, ze juz sie nie moge doczekac ! Gdyby nie Ty ...... on zginie w schronisku bez pomocy...........to piekny pies ! Quote
agrene Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 super Grabek! bo nie wyobrazam sobie jaki byłby to dla niego stres 4 godz w samochodzie! Quote
Małgośka z Boksą Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Dla Grabka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Małgośka z Boksą napisał(a):Dla Grabka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Aby się nie rozmyślił? Quote
zuziaM Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Grabek']Dalej nie rozmyslony !!! Wiec dalej kochany ! ! ! ! ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agrene Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ale CIe męczą Grabek ! ;) świeta cierpliwośc przeciez powiedzial ze bierze. to moze proponuje teraz przejść do szczegółów technicznych. potrzebujesz jakiegos wsparcia logistycznego? Quote
Monia70 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Az mi serce podskoczyło z radości :loveu: :loveu: że Hapcis bedzie miał domek is wojego pana :multi: :multi: :multi: :multi: Grabciu :calus: Quote
Czarodziejka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No to Hapcio się doczekał, szkoda, że jeszcze póltora miesiąca za kratami, ale potem wszystko się poprawi :) Quote
Radek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Piesku trochę szkoda, że to jeszcze długie 6 tygodni, ale wielka radość, że znalazła się dobra dusza :) Quote
Radek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Grabku, na jakieś wsparcie na pewno możesz liczyć. A z logistyką pewnie chodziło o transport itp... ale nie jest to moja działka (zbyt daleko jestem :( ) Quote
agrene Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 grabek: no własnie o transport i inne takie mi chodziło. nie zebym przyjechała z poznania , ale podniosłam kwestie bo moze się wstydziłeś czy cos ;) ;) a na poważnie to nie zauważyłam, zę zdaje sie ze ty i hapy jestescie w tej samej miejscowości, tak wiec ok Quote
Recommended Posts