Radek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No cóż ponowię pytanie. Czy Hapi jest gdzieś ogłaszany poza "Owczarkiem"? I dziękuję za podniesienie do góry na "Owczarku" Quote
grunge13 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 rozmawiałam wczoraj z panem który chciałby wziąść Hapiego, ale dopiero od wrzesnia i jeśli bedzie sie on dogadywał z jego psem... Quote
grunge13 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 tu jest: http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?module=0&page=1&kategoria=1&rodzaj=3&okres=3&rasa=&plec=&kolor=&sort=0&query=&woj=12&miasto=&cena_od=&cena_do= i tu: http://www.psy.pl/adopcje/?P=user Quote
Czarodziejka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='grunge13']rozmawiałam wczoraj z panem który chciałby wziąść Hapiego, ale dopiero od wrzesnia i jeśli bedzie sie on dogadywał z jego psem... Grunge13, jakie wspaniałe wieści! Hapi się dogada z każdym, przecież on samiuteńki....I taki bezbronny, ciekawe tylko, czy pies tego pana się będzie chciał dogdać...? Quote
Radek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Podnoszę bidulka na pierwszą. Byłoby super gdyby go ktoś wypatrzył, a na dole raczej małe szanse. Quote
Grabek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Witam to jestem ten których chce przygarnąc hapiego :) Quote
Aga_Mazury Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Grabekkkkkkkkkkkkkk......................................:crazyeye: ...ten co od września chce naszego cudasnego psiula? Quote
Czarodziejka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Posłuchajcie Agrene chyba zabierze Hapcia do siebie, wraz z sunią - starą 10 letnią onką! Jedynym problemem jest transport! Przeczytajcie o tym tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28261 Quote
al-ka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Cudowna jest świadomość,że pośród nas żyją tacy ludzie jak Grabek.Gratuluję Ci Grabku decyzji no i oczywiście gratuluję takiego wspaniałego serducha!Niech Ci los po stokroć to wynagrodzi.Życzę Wam dużo zdrowia i długich szczęśliwych lat.Pozdrawiam,ala. Quote
Czarodziejka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Grabek, skarbie, jak dobrze, że się zjawiasz i chcesz pieska - Hapi być może już wkrótce trafi do Agrene, ale może zechciałbyś innego pieska - jest taki Antoś, duży, starszy, wilkowaty, spokojny i bardzo zrównoważony. Jest w hoteliku u Doddy w Wyszogrodzie między Wawą i Płockiem. Ona likwiduje hotel i trzeba go zabrać do 27 lipca... Nie wiemy, co z nim zrobić...Jeżeli nie uda mu się znaleźć domu, trafi na Paluch do schrona...jest też Kado bez łapki...Zaraz wkleję linki. Quote
Czarodziejka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Podniosę Hapcia, niech jest na widoku - maleństwo... Skoro on nie widzi, niech chociaż jego widzą... Quote
Czarodziejka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Grabek, tu masz link do Kado: http://www.dogomania.pl/forum/showth...highlight=kado A tu do Antosia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21117 Quote
Aga_Mazury Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy to już na 100% pewne, że Hapiego bierze Agrene..? bo z tego co czytam w wątku to niekoniecznie... Quote
Radek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Z wątku nie wynika chyba że Argene bierze Hapiego na 100% Tak przynajmniej wywnioskowałem. Może jeszcze sprawdzić. Szkoda żeby ślepaczkowi umknął domek Quote
agrene Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 jesli jest ktos kto go wezmie, to niech bierze. Bo ja - jestem z Poznania, i samo to generuje serie problemów. czasowo- organizacyjnych, ja nic nie wykluczam, ale nie mowie tez na pewno. bo postanowiłam juz (wczesniej) wziąć inna sunie ze slaska, a nie wezme 2 psow naraz do car, skoro nie wiem jak one na siebie i na samochod i pamietajcie, ze mam naprawde młode diablątko, prawie 50 kg rhodesian , ktory nie jest czuły w zabawie. nie wiem czy by mu nie dokuczał no musze sie z tym liczyc. Quote
Radek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Grabek, jak widzisz zaszło drobne nieporozumienie. Jeśli możesz i jesteś dalej zinteresowany to w imieniu Hapiego i jego opiekunek proszę o dom dla ślepaczka :modla: Quote
Czarodziejka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Radek napisał(a):Grabek, jak widzisz zaszło drobne nieporozumienie. Jeśli możesz i jesteś dalej zinteresowany to w imieniu Hapiego i jego opiekunek proszę o dom dla ślepaczka :modla: Grabek śledzi wątek i jest chyba jeszcze zainteresowany......? Agrene chciała wziąć dwa psy i zastanawiała się nad Hapim. Poszedłby do domku teraz, ale ...tyle już czeka, że poczeka do września, jeżeli taki jego los. Byle Grabek się teraz nie rozmyślił...:-( Quote
Grabek Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Grabek czytu czytu co wy tu piszecie i dalej sie nie rozmyslił :) Quote
Aga_Mazury Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Grabek Ty zabieraj Hapiego bo widzisz jaki on wspaniały :)... TY też...:loveu: Quote
Czarodziejka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Tylko nie rozmyśl się np pod koniec sierpnia. Quote
Recommended Posts