Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż ponowię pytanie.
Czy Hapi jest gdzieś ogłaszany poza "Owczarkiem"?
I dziękuję za podniesienie do góry na "Owczarku"

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='grunge13']rozmawiałam wczoraj z panem który chciałby wziąść Hapiego, ale dopiero od wrzesnia i jeśli bedzie sie on dogadywał z jego psem...

Grunge13, jakie wspaniałe wieści! Hapi się dogada z każdym, przecież on samiuteńki....I taki bezbronny, ciekawe tylko, czy pies tego pana się będzie chciał dogdać...?

Posted

Cudowna jest świadomość,że pośród nas żyją tacy ludzie jak Grabek.Gratuluję Ci Grabku decyzji no i oczywiście gratuluję takiego wspaniałego serducha!Niech Ci los po stokroć to wynagrodzi.Życzę Wam dużo zdrowia i długich szczęśliwych lat.Pozdrawiam,ala.

Posted

Grabek, skarbie, jak dobrze, że się zjawiasz i chcesz pieska - Hapi być może już wkrótce trafi do Agrene, ale może zechciałbyś innego pieska - jest taki Antoś, duży, starszy, wilkowaty, spokojny i bardzo zrównoważony. Jest w hoteliku u Doddy w Wyszogrodzie między Wawą i Płockiem. Ona likwiduje hotel i trzeba go zabrać do 27 lipca...
Nie wiemy, co z nim zrobić...Jeżeli nie uda mu się znaleźć domu, trafi na Paluch do schrona...jest też Kado bez łapki...Zaraz wkleję linki.

Posted

Z wątku nie wynika chyba że Argene bierze Hapiego na 100%
Tak przynajmniej wywnioskowałem. Może jeszcze sprawdzić. Szkoda żeby ślepaczkowi umknął domek

Posted

jesli jest ktos kto go wezmie, to niech bierze.
Bo ja - jestem z Poznania, i samo to generuje serie problemów. czasowo- organizacyjnych, ja nic nie wykluczam, ale nie mowie tez na pewno.
bo postanowiłam juz (wczesniej) wziąć inna sunie ze slaska,
a nie wezme 2 psow naraz do car,
skoro nie wiem jak one na siebie i na samochod

i pamietajcie, ze mam naprawde młode diablątko, prawie 50 kg rhodesian , ktory nie jest czuły w zabawie.
nie wiem czy by mu nie dokuczał
no musze sie z tym liczyc.

Posted

Grabek, jak widzisz zaszło drobne nieporozumienie. Jeśli możesz i jesteś dalej zinteresowany to w imieniu Hapiego i jego opiekunek proszę o dom dla ślepaczka :modla:

Posted

Radek napisał(a):
Grabek, jak widzisz zaszło drobne nieporozumienie. Jeśli możesz i jesteś dalej zinteresowany to w imieniu Hapiego i jego opiekunek proszę o dom dla ślepaczka :modla:

Grabek śledzi wątek i jest chyba jeszcze zainteresowany......?
Agrene chciała wziąć dwa psy i zastanawiała się nad Hapim.
Poszedłby do domku teraz, ale ...tyle już czeka, że poczeka do września, jeżeli taki jego los.
Byle Grabek się teraz nie rozmyślił...:-(