Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejko, bardzo kocham ONkowate i przejmuję się ich losem. Może stąd wyszło to zdjęcie. Dalej nie wiem jak na małym banerku umieścić ogrom krzywdy tego psiaka :(
Stąd to opóźnienie. Niech ktoś ofiaruje mu przyjazną, kochającą dłoń. Dla niego to takie ważne. Nie widzi krat, ale je czuje, a to jeszcze gorsze :(

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radku, jeżeli będziesz wklejał tekst, to weź pod uwagę moją wersję również.
" Jest stary, ślepy i rozpaczliwie smutny.
Opuszczony przez człowieka samotnie czeka na śmierć w schronisku.
To właśnie Hapi."

Posted

Czarodziejka napisał(a):
A jaki ma być ?:-(

Inny być nie może, jednak na pewne sprawy nie potrafię patrzeć obojętnie. Przecież ten pies miał swojego człowieka. Jak doszło do tego, że trafił do schroniska? Może 'właściciel' doszedł do wniosku, że pies "się zepsuł" i nie jest potrzebny :mad:
Nie pojmuję takich postaw. Przecież pies kocha bezwarunkowo.

Posted

Też się dziwię. Gdyby nie to że dysponuję trzydziestoma kilkoma metrami mieszkania to pewnie koło mnie byłoby kilka psich nieszczęść.

Posted

Radek napisał(a):
Inny być nie może, jednak na pewne sprawy nie potrafię patrzeć obojętnie. Przecież ten pies miał swojego człowieka. Jak doszło do tego, że trafił do schroniska? Może 'właściciel' doszedł do wniosku, że pies "się zepsuł" i nie jest potrzebny :mad:
Nie pojmuję takich postaw. Przecież pies kocha bezwarunkowo.

Hapi też tego nie pojmuje :-(
Czeka na śmierć samotnie i chyba nie liczy na zmianę losu...:-(

Posted

Radek napisał(a):
Też się dziwię. Gdyby nie to że dysponuję trzydziestoma kilkoma metrami mieszkania to pewnie koło mnie byłoby kilka psich nieszczęść.

Oj uwież mi że to właśnie to samo by nie jeden dogomaniak zroił:)

Masz tę świadomość że kochasz te psy!!

Posted

Czy tak może być. Napiszcie proszę co ewentualnie zmienić. Chciałem żeby po banerku było widać to, że pieso nie widzi.

Posted

Napiszę na PW, ale nie wiem czy dziś, bo trudno mi jest pisać na ten temat, zbyt świeża sprawa. I znów się poryczałem jak bóbr :(