AniaB Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dla Hapiego potrzebny domek i to domek niezwykły.... Quote
Aga_Mazury Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hapi ... slicznoto przypomnij się wszystkim.... Quote
Czarodziejka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hapina się przypomina - ślepiutki i starusieńki, kochany wilczurek siedzi za kratami w Rybniku i czeka...:( :( :( Quote
grunge13 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 Hapi jest w boxach z styłu schroniska, wiec nikt raczej do niego nie zaglada... niestety :( zdjecia tez bedzie trudno zrobić, może mi sie uda ale tylko w boxie (ale bez krat ) bo na 100 kierownik mi go nie da na spacer bo on jest na wybiegu z innymi psami a z tamtąd niestety nie wyprowadza sie psów :( jedyna możliwość żeby go wziąśc na spacer to przyjechać do schroniska i troszke poudawac że sie chce go zaadoptować wtedy sie psa wezmie na spacer... ale nie wiem czy to jest dobry pomysł... Quote
Czarodziejka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Każdy plan ratujący życie jest dobry. Quote
oktawia6 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 a ja mam pomysł: wysłać zdjęcie Chappiego do miesięcznika "Mój pies" do ogłoszenia z textem i numerem schroniska czy wolontariusza-coś czuję, że jak przed zimą się nie uda to on tam umrze. http://www.psy.pl/adopcje/?A=add&if= trzeba tam Cahpiego historię umieścić oraz jego zdjęcia Quote
kiwi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 przed zima hapi musi miec domek to fakt! Quote
BasiaD Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Podnoszę Hapiego na 1 stronkę! Domku, znajdź się! Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Dla przypomnienia wklejam to, co napisała wczoraj Grunge13: Hapi jest w boxach z styłu schroniska, wiec nikt raczej do niego nie zaglada... niestety :-( zdjecia tez bedzie trudno zrobić, może mi sie uda ale tylko w boxie (ale bez krat ) bo na 100 kierownik mi go nie da na spacer bo on jest na wybiegu z innymi psami a z tamtąd niestety nie wyprowadza sie psów :-( jedyna możliwość żeby go wziąśc na spacer to przyjechać do schroniska i troszke poudawac że sie chce go zaadoptować wtedy sie psa wezmie na spacer... ale nie wiem czy to jest dobry pomysł... Do gazety - dobry pomysł - biedaczysko kochane, nawet pogłaskać nie można...:-( Quote
grunge13 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 jutro bede w schronisku postaram sie zaglądnąć do Hapiego.. Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Grunge13 - powiedz kierownictwu, że pies MA szansę na adopcję, tylko potrzebne są zdjęcia i znajomość jego reakcji na podstawowe bodźce - czy jest łagodny, jak z innymi psami i inne pozorne bzdury, które zawsze mają przy adopcjach znaczenie. I niech nie robią problemów, bo Hapi będzie w gazecie "Mój pies" - liczymy zresztą na twoją bujną wyobraźnię. Mów tak, żeby zgodzili się go z tej klaty na trochę wyprowadzić. :) Nie obawiaj się, że zmuszm cię do mówienia nieprawdy - wszystko się sprawdzi :) Quote
Czarodziejka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 I może zmienić tytuł wątku? Grabek z nas zadrwił, więc Hapi szuka domu na stałe przed zimą... Może np: Oszukany niewidomy, stary Hapi nadal w schronie. Potrzebny dom przed zimą! Quote
oktawia6 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 http://www.psy.pl/adopcje/?A=add&if tutaj trzeba go zaanonsować-Viktoria też była w moim psie;) Zdjęcia są naprawdę istotnym filarem w "kampanii reklamowej" to naprawdę biedny pies-nie można niczego dodawać i idealizować-to pies dla wyjątkowej osoby-i tak też można nawet dodać do opisu w ogłoszeniu. A tytuł trzeba zmienić na bardziej alarmujący-zimy może nie przetrwać:shake: Quote
Aga_Mazury Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Biedny oszukany psiaku (pewnie nie po raz pierwszy)...niestety pokaż się światu....niech ktoś Cię utuli.... Quote
grunge13 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 mam przykrą wiadomość rozmawiałam dzisiaj z kierownikiem... Hapi odszedł za TM [*] Quote
Recommended Posts