Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hapi jest w boxach z styłu schroniska, wiec nikt raczej do niego nie zaglada... niestety :( zdjecia tez bedzie trudno zrobić, może mi sie uda ale tylko w boxie (ale bez krat ) bo na 100 kierownik mi go nie da na spacer bo on jest na wybiegu z innymi psami a z tamtąd niestety nie wyprowadza sie psów :( jedyna możliwość żeby go wziąśc na spacer to przyjechać do schroniska i troszke poudawac że sie chce go zaadoptować wtedy sie psa wezmie na spacer... ale nie wiem czy to jest dobry pomysł...

Posted

Dla przypomnienia wklejam to, co napisała wczoraj Grunge13:
Hapi jest w boxach z styłu schroniska, wiec nikt raczej do niego nie zaglada... niestety :-( zdjecia tez bedzie trudno zrobić, może mi sie uda ale tylko w boxie (ale bez krat ) bo na 100 kierownik mi go nie da na spacer bo on jest na wybiegu z innymi psami a z tamtąd niestety nie wyprowadza sie psów :-( jedyna możliwość żeby go wziąśc na spacer to przyjechać do schroniska i troszke poudawac że sie chce go zaadoptować wtedy sie psa wezmie na spacer... ale nie wiem czy to jest dobry pomysł...
Do gazety - dobry pomysł - biedaczysko kochane, nawet pogłaskać nie można...:-(

Posted

Grunge13 - powiedz kierownictwu, że pies MA szansę na adopcję, tylko potrzebne są zdjęcia i znajomość jego reakcji na podstawowe bodźce - czy jest łagodny, jak z innymi psami i inne pozorne bzdury, które zawsze mają przy adopcjach znaczenie.
I niech nie robią problemów, bo Hapi będzie w gazecie "Mój pies" - liczymy zresztą na twoją bujną wyobraźnię. Mów tak, żeby zgodzili się go z tej klaty na trochę wyprowadzić. :) Nie obawiaj się, że zmuszm cię do mówienia nieprawdy - wszystko się sprawdzi :)

Posted

http://www.psy.pl/adopcje/?A=add&if
tutaj trzeba go zaanonsować-Viktoria też była w moim psie;)

Zdjęcia są naprawdę istotnym filarem w "kampanii reklamowej" to naprawdę biedny pies-nie można niczego dodawać i idealizować-to pies dla wyjątkowej osoby-i tak też można nawet dodać do opisu w ogłoszeniu.

A tytuł trzeba zmienić na bardziej alarmujący-zimy może nie przetrwać:shake: