Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grabku opowiedz nam troche o sobie, jakie warunki zapewnisz hapiemu, jest to pies stary chory, mozliwe że bedzie potrzebował jakiegos leczenia czy jesteś na to gotowy? Predzej pisałes ze z trudem bys zbierał te 50 zlł na wyciągnięcie go ze schroniska, a co zrobisz jak bedzie potrzebował leczenia? z kąd weźmiesz pieniądze? z tego co pamietam to kiedyś pisałeś mi że sie wybierasz do tech.weterynaryjnego najbliżej Rybnika jest tech. w Nysie wiec przypuszczam że bedziesz mieszkał w internacie kto wtedy sie zajmnie psem? a co najważniejsze czy Twoi rodzice sie na niego zgadzają?
Jeśli masz jakies wątpliwości co do jego adopcji to nam powiedz i zastanów sie jeszcze tysiąc razy... nie chcę żeby pies bo jakimś czasie jak sobie nie dasz z nim rady trafił spowrotem do schroniska albo na ulice albo nie daj Boże zabity ( takie przypadki były już na dogo )... Hapi juz sie dużo wycierpiał dlatego wole żeby został w schronisku niż trafił w nieodpowiedzialne ręce...

Posted

Grunge13, widzę że tak jak i ja jesteś juz po tej historii z Ozzym przewrazliwiona na punkcie nowych domków.

Moze to i rzeczywiscie dziwne, ze ktos chce zabrać chorego starego i - jak tutaj- niewidomego psa.. Najgorsze, ze ta historia z Ozzym zabiła wiare w dobre intencje ludzi..
Ja jednak mimo wszystko wierzę, ze Grabek to odpowiedzialny człowiek i wie co robi.

Posted

Za pozwoleniem. Grabek jest młodym facetem, ale z tego, co wiem, to Hapim zainteresował się również jego tato i to on podjął ostateczną decyzję o przygarnięciu psa.
Grabek jest prawdopodobnie na jakimś obozie z wolontariatem - tak mi kiedyś napisał na gg i dlatego to nasz Hapi musi czekać - aż on z tego obozu wróci i zajmie się troskliwie psiakiem.

Posted

Jestem wstrzaśnięta tym co sie stało Ozziemu... dletego tak sie boje o Hapcia...jeśli ma trafić w nieodpowiedzialne ręce to niech lepiej pozostanie w schronisku...Niewiem czyj to miałbyć pies czy Grabka czy jego ojca...mam nadzieje że jak Grabek wróci z wakacji to odpowie na moje pytania...

Posted

witam was przepraszam że nie odpisywałem ale byłem na mazurach na obozie jako opikun<wolontariusz> A więc tak moje miejsce zamieszkania bedzie rybnik i tu bede uczęszczał do szkoły w wrześniu napewnoe się tam w schronisku pojawie :) grunge jak chcesz mnie zobacz daj znać

Posted

Grabek jestem pewna że Hapcio będzie miał u Ciebie bardzo dobrze... Na prawde mało ludzi decyduje sie na adopcje niewidomych psów... Jestem Ci wdzięczna ...