Rudzia-Bianca Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Szukam osoby która mogłaby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w domku dla Cynii w Nowej Hucie . Bardzo proszę o pomoc !!! Szczeniaczków było 6 , właścicielka ich matki przyniosła 3 maleństwa do uśpienia do naszych wetek, ale maleństwa nie były takie maleńkie no i dostały szansę . 4 maluchy mają już dom , zostały dwie cudne siostrzyczki , mają ok. 7 tygodni, samodzielnie już jedzą , są cudowne , pachną szczeniaczkami , zdrowe , wesołe i tak cudnie chrumkają :evil_lol: Do szczęścia brakuje im tylko domu , najlepszego na świecie oczywiście :) Sunieczki przebywają w przychodni weterynaryjnej w Myślenicach- Dobry Weterynarz , jeśli ktoś byłby zainteresowany może je tam oglądnąć i zakochać się uprzedzam od razu :eviltong: Jedna sunia będzie krótkowłosa druga ma troszkę dłuższą sierść . Mają ok. 7 tygodni . Tak wyglądały 2 tygodnie temu Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Miejsce na aktualne zdjęcia - będą wieczorem :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Zapraszam na chrzciny :) http://www.dogomania.pl/threads/194286-My%C5%9Blenickie-chrzciny-na-Kieleckie-bidy-zapraszam-%29-robi-si%C4%99?p=15521380#post15521380 Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 No to zdjęcia maleństw :) widzieliście te maleńkie łapeczki:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Hop hop suńki w górę żeby ktoś was znalazł ... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Nikt do śliczności nie zagląda :( Quote
DuDziaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 i na pierwszą śliczności :) Rudzia nie mow ze nikogo chętnego na takie cudeńka niema? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='DuDziaczek']i na pierwszą śliczności :) Rudzia nie mow ze nikogo chętnego na takie cudeńka niema?[/QUOTE] Tez mi ciężko w to uwierzyć ale nie ma :( Ludzie już sami nie wiedzą czego chcą . Quote
Bonsai Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Łoboziu, taki szczeniaczek mi się marzy. :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Bonsai']Łoboziu, taki szczeniaczek mi się marzy. :loveu:[/QUOTE] Dawaj adres, jak mi tylko auto naprawią pod sam dom , pod same drzwi dowiozę:eviltong::evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 I z rańca zamglonego sunie pokażemy :) Quote
ewelinka_m Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 narazie się dopisze, dzięki za pw;) jak wrócę z zajęć too wiesz...:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='ewelinka_m']narazie się dopisze, dzięki za pw;) jak wrócę z zajęć too wiesz...:cool3:[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękuję:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Ai jeszcze prośba wielka - czy któras dobra Cioteczka mogłaby sunie na Allegro wystawić ? Ja nie mam konta i nie znam się na tym zupełnie :( jak są jakies opłaty to zwróce kasę . Dziękuję :) Quote
DoPi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 jakie sliczne maluchy, ja sie melduje , ale podniosę tylko, bo sama mam sunie i 4 szczeniaki na tymczasie Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='DoPi']jakie sliczne maluchy, ja sie melduje , ale podniosę tylko, bo sama mam sunie i 4 szczeniaki na tymczasie[/QUOTE] Hej DoPi :) Maluchy na szczęście mają lokum u wetek , potrzeba im DS gdyby ktoś z Waszych ogłoszeń pytał o małe sunie pamiętajcie Cioteczki o maleńkich :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='DoPi']bedę pamietać napewno[/QUOTE] Dzięki :) Ja o Twoich też :) Quote
ewelinka_m Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 na dobry początek.. http://www.swistak.pl/konto_sprzedaj.php i zaraz lecę dalej :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='ewelinka_m']na dobry początek.. http://www.swistak.pl/konto_sprzedaj.php i zaraz lecę dalej :evil_lol: A ja ładuję telefon który mam nadzieję rozdzwoni się :) Ewelinko:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Zapraszam do malutkich sunieczek :) Byłam je dziś odwiedzić , są cudowne takie w najlepszym momencie żeby je przygarnąć, uczą się wszystkiego i są tak cudownie pocieszne :) Quote
Recommended Posts