Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Widziałam go jakieś 2 tygodnie temu w parku przy ul.Mickiewicza...potem już go nie widziałam...moze Argusiowa wie coś więcej...wiem,ze dokarmia go p.Barbara W. i p.Wanda obie miłośniczki zwierząt...

Jak mnie poinformowała Sylwiaso,p.Wanda dokarmia kolegę Astonka i połozyła mu u siebie w klatce derkę do spania...kolega Astona ma więc ciepło...cieplej niż Aston.Sylwiaso mówiła,ze psiak szedł grzecznie za panią Wandą i jej psami,jest podobno bardzo mądry i grzeczny.

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

minutka napisał(a):
nie ma chętnych na adopcję Astona?

Nie tylko Aston ma problem ze znalezieniem domu. Komu się chce myśleć o spacerach z psem w taką pogodę. Brrrrrrrrrr. Sama się wzdrygam gdy muszę wyjść na świeże powietrze. ( A kiedyś miałam pracę i siedziałam sobie w ciepłym biurze)

Posted

minutka napisał(a):
gdyby nie ta odległość ,to ani chwili bym się nie zastanawiała,od dawna marze o takim psie jak Aston

Jaka odległość? Ludzie w kosmos latają !!!

Posted

Ale o jaką odległość chodzi? Na dogo czasem można liczyć na pomoc w transporcie , zwłaszcza jak ktoś może zwrócić koszty paliwa , to nie powinno być problemu.

Posted

toyota napisał(a):
Ale o jaką odległość chodzi? Na dogo czasem można liczyć na pomoc w transporcie , zwłaszcza jak ktoś może zwrócić koszty paliwa , to nie powinno być problemu.

zgadzam się z tobą :p

Posted

korespondujemy też z minutką na PW, wybierzemy dla Astona najlepszy dom, bez względu na odległość :-)

A dzisiaj ktoś przyjechał do schroniska bez uprzedzenia, korespondując ze mną wcześniej. Aston i tak nie opuści schroniska przed sprawdzeniem domu :eviltong:

Posted

mamanabank napisał(a):
korespondujemy też z minutką na PW, wybierzemy dla Astona najlepszy dom, bez względu na odległość :-)

A dzisiaj ktoś przyjechał do schroniska bez uprzedzenia, korespondując ze mną wcześniej. Aston i tak nie opuści schroniska przed sprawdzeniem domu :eviltong:

To dobrze , że ma taką obstawę ;).

Posted

Oj minutko :-) Coś mi się zdaję, że któryś z nich ma szansę trafić do Ciebie :-)

Astonem zainteresowane są w sumie trzy domy, mam nadzieję, że ktoś zakocha się w nim na zabój i zabierze go do domu.

Posted

A to jest kolega Astona, Marcel, już w schronisku (zdania są podzielone ale myślę,, że to właśnie on, poznaję go po białej końcówce ogona)

[URL="http://img221.imageshack.us/i/dscn4217.jpg/"][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9302/dscn4217.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='desktop19']o ile dobrze pamiętam to kolega Astona miał jajka...[/QUOTE]
Wszystko się zgadza,ten też ma jajka...a nieporozumienie wzięło się chyba z informacji od Camisiowej...;)

Posted

[quote name='luka1']a nie można zapytać Astona? ;)[/QUOTE]
Pytaliśmy, najpierw było machanie ogonkami a potem kolega Astona(mówimy na niego Marcel)pokazał zęby Astonkowi...