Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wszystko ok, sorry, że mało piszę - tak już mam :)
Budrys biega już po łące przy domu bez smyczy, goni zające, tropi dziki, wraca na każde zawołanie (no, prawie ;). Uwielbia wszystkich gości, łącznie z mundurowymi strażakami w środku nocy ;). zaraz spróbuję wstawić jakieś zdjęcia.

Posted

Psisko zachowuje się cudnie, tak jak widać na zdjęciach :)
jest grzeczny, absolutnie nieagresywny, domaga się głaskania, ale toleruje też sytuacje, gdy tego nie ma, lubi wszystkich dookoła, bawi się, je, lubi spacery, ale nie jest psem hiperaktywnym, lubi koty własne, a obce goni (ale nie tak, żeby dogonić - zawsze stosuje zasady fair play, podobnie z zającami), warczy na dziki, ale my też unikamy spotkań z nimi, więc interesy są zgodne, nie przepada za siedzeniem w ogrodzie, więc siedzi z nami w domu cały czas - wychodzimy tylko na 3-4 spacery dziennie. i już. genialny pies :)
powoli zaczynam myśleć o drugim ;)

Posted

aha, i weterynarz była ostatnio i była bardzo zadowolona z poprawy. Sierść wygląda podobno dużo lepiej (dla mnie zawsze wyglądała ok ;) ), Budrys przytył, qpy są ok i już tylko 2-3 razy dziennie, nie kuleje, łapa zupełnie wyzdrowiała, tylko czasami mam wrażenie, że biegnie trochę jakby bokiem, ale sama nie jestem pewna - w każdym razie dostaje cały czas preparaty z glukozaminą i innymi dobrodziejstwami na dysplazję.

Posted

cannary napisał(a):
aha, i weterynarz była ostatnio i była bardzo zadowolona z poprawy. Sierść wygląda podobno dużo lepiej (dla mnie zawsze wyglądała ok ;) ), Budrys przytył, qpy są ok i już tylko 2-3 razy dziennie, nie kuleje, łapa zupełnie wyzdrowiała, tylko czasami mam wrażenie, że biegnie trochę jakby bokiem, ale sama nie jestem pewna - w każdym razie dostaje cały czas preparaty z glukozaminą i innymi dobrodziejstwami na dysplazję.

Super wieści:multi:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

hej, poniżej dzisiejsze poranne 2 zdjęcia

Budrys ma się dobrze, wydaje się być bardzo zadowolonym z życia psem :)
jeśli ktoś z Was miałby ochotę wpaść do nas i odwiedzić Budrysa, to serdecznie zapraszam - dajcie tylko znać kiedy :)

Posted

[quote name='cannary']hej, poniżej dzisiejsze poranne 2 zdjęcia

Budrys ma się dobrze, wydaje się być bardzo zadowolonym z życia psem :)
jeśli ktoś z Was miałby ochotę wpaść do nas i odwiedzić Budrysa, to serdecznie zapraszam - dajcie tylko znać kiedy :)
A gdzie jest drugie zdjęcie...im więcej Budryska tym mam lepszy humor...