edzia.71 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 http://foto1.m.onet.pl/_m/7d48e695a08b1c42f598e1dbd66ab1f9,10,19,0.jpg Przepiękne zdjęcie.:lol: Quote
desktop19 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Co słychać u naszego ulubieńca? Jak się zachowuje, robi postępy? I przede wszystkim jak zdrówko? Quote
minutka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ciągle zaglądam ,czy są jakieś wiadomości a tu cisza Quote
cannary Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 wszystko ok, sorry, że mało piszę - tak już mam :) Budrys biega już po łące przy domu bez smyczy, goni zające, tropi dziki, wraca na każde zawołanie (no, prawie ;). Uwielbia wszystkich gości, łącznie z mundurowymi strażakami w środku nocy ;). zaraz spróbuję wstawić jakieś zdjęcia. Quote
mamanabank Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='cannary']zdjęcia jakoś sprzed tygodnia: Ale cudne! A jak się psisko zachowuje? Quote
cannary Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Psisko zachowuje się cudnie, tak jak widać na zdjęciach :) jest grzeczny, absolutnie nieagresywny, domaga się głaskania, ale toleruje też sytuacje, gdy tego nie ma, lubi wszystkich dookoła, bawi się, je, lubi spacery, ale nie jest psem hiperaktywnym, lubi koty własne, a obce goni (ale nie tak, żeby dogonić - zawsze stosuje zasady fair play, podobnie z zającami), warczy na dziki, ale my też unikamy spotkań z nimi, więc interesy są zgodne, nie przepada za siedzeniem w ogrodzie, więc siedzi z nami w domu cały czas - wychodzimy tylko na 3-4 spacery dziennie. i już. genialny pies :) powoli zaczynam myśleć o drugim ;) Quote
cannary Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 aha, i weterynarz była ostatnio i była bardzo zadowolona z poprawy. Sierść wygląda podobno dużo lepiej (dla mnie zawsze wyglądała ok ;) ), Budrys przytył, qpy są ok i już tylko 2-3 razy dziennie, nie kuleje, łapa zupełnie wyzdrowiała, tylko czasami mam wrażenie, że biegnie trochę jakby bokiem, ale sama nie jestem pewna - w każdym razie dostaje cały czas preparaty z glukozaminą i innymi dobrodziejstwami na dysplazję. Quote
edzia.71 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 cannary napisał(a):aha, i weterynarz była ostatnio i była bardzo zadowolona z poprawy. Sierść wygląda podobno dużo lepiej (dla mnie zawsze wyglądała ok ;) ), Budrys przytył, qpy są ok i już tylko 2-3 razy dziennie, nie kuleje, łapa zupełnie wyzdrowiała, tylko czasami mam wrażenie, że biegnie trochę jakby bokiem, ale sama nie jestem pewna - w każdym razie dostaje cały czas preparaty z glukozaminą i innymi dobrodziejstwami na dysplazję. Super wieści:multi: Quote
Romka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Super wieści,zdjęcia cudne...Astonek to szczęściarz! Quote
cannary Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 wszystko dobrze. teraz śpi ;) czuje się już zdecydowanie jak u siebie w domu :) Quote
kajkoowa Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 To świetnie, a wrzucicie jakieś zdjęcia? :loveu: Quote
Romka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Kaja10014 napisał(a):To świetnie, a wrzucicie jakieś zdjęcia? :loveu: Tak,choć jedno...prosimy... Quote
desktop19 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Puk puk, dajcie nacieszyć oko naszym ulubieńcem Quote
cannary Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 hej, poniżej dzisiejsze poranne 2 zdjęcia Budrys ma się dobrze, wydaje się być bardzo zadowolonym z życia psem :) jeśli ktoś z Was miałby ochotę wpaść do nas i odwiedzić Budrysa, to serdecznie zapraszam - dajcie tylko znać kiedy :) Quote
Romka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Wciąż się nim zachwycam...ma spokój w oczach...to znaczy,że jest zadowolonym z życia psem,tak jak piszesz...:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='cannary']hej, poniżej dzisiejsze poranne 2 zdjęcia Budrys ma się dobrze, wydaje się być bardzo zadowolonym z życia psem :) jeśli ktoś z Was miałby ochotę wpaść do nas i odwiedzić Budrysa, to serdecznie zapraszam - dajcie tylko znać kiedy :) A gdzie jest drugie zdjęcie...im więcej Budryska tym mam lepszy humor... Quote
Romka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 A ja widzę jedno...ale to możliwe...mam tak z niektórymi zdjęciami...;) Quote
Recommended Posts