Romka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 desktop19 napisał(a):Czekałem na właśnie taką informację!!! Huuuuuuuuuuuuuuura :multi: Dziewczyny jesteście cudowne :loveu: Dajcie znać jeszcze kiedy Astek pojedzie do domku żebym zdążył się z nim pożegnać ;) Pani ma do mnie dzwonić,więc Desktop,wrzuć mi proszę na PW swój nr telefonu,to dam Ci znać...Pan Marek ze schroniska już wszystko także wie,Pani jak zawsze będzie dzwonić do schroniska i do doktor Mai,w sprawie łapy Astonka...no przebieraliśmy w domkach ale warto było... Quote
Romka Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A to jest informacja dla przyszłego domku Astona,który czyta nasz wątek: http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page153 i jeszcze skarpeta łowicka: http://www.dogomania.pl/threads/177078-SKARPETA-%C5%81OWICKA-Fundusz-na-%C5%82owickie-psiaki?p=16100243#post16100243 Quote
AniaiJanek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Romka, dobrze wiesz, że nie ma za co - zawsze do usług ;) Bardzo, bardzo się cieszę, że Państwo się zdecydowali. Jestem pewna, że Aston będzie bardzo szczęśliwym psiakiem. Kiedy jedzie do nowego domu? Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 W tym tygodniu,czekam na telefon od Państwa bo chcemy z Desktopem pożegnać Astonka... Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 luka1 napisał(a):to teraz co wypychamy ze schronu? :p Dom znalazły:Lala,Bercik...Bruno idzie 22 stycznia,Aston w tym tygodniu,sprawdzamy domek dla Gajki...pracujemy nad domkiem dla Tajgi,KUby Cichacza(hotelik) i to na razie wszystko...na razie... Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A to jest informacja dla domku Astonka,tak wyglądał kolega Astonka z okresu bezdomności,teraz ma super dom: http://www.dogomania.pl/threads/197658-Marcel-wyj%C4%85tkowy-onek-z-bia%C5%82ym-ogonkiem-JU%C5%BB-W-NOWYM-DOMU Quote
edzia.71 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Romka napisał(a):Pani ma do mnie dzwonić,więc Desktop,wrzuć mi proszę na PW swój nr telefonu,to dam Ci znać...Pan Marek ze schroniska już wszystko także wie,Pani jak zawsze będzie dzwonić do schroniska i do doktor Mai,w sprawie łapy Astonka...no przebieraliśmy w domkach ale warto było... Miałam okazję osobiście poznać przyszłych Państwa Astona. To będzie wspaniały dom. Powodzenia nasz milusiński:multi: Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Aston był już obejrzany przez p.doktor...łapka nadwyrężona w stawie,ale staw w porządku,dostaje leki,w tym antybiotyki...na razie wszystko ok.Schronisko czeka na telefon przyszłego domku Astona,zeby sporządzić umowę...hop.hop,domku Astona zadzwoń do schroniska i nalepiej do lecznicy to zaplanujemy ablucje czyli kąpiel naszego ulubieńca i zakroplenie.Musicie wiedzieć,że żeby niestresować naszego Astonka w nowym domu kąpielą,Aston na zamówioną kapiel w lecznicy. Quote
luka1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Romka napisał(a):Dom znalazły:Lala,Bercik...Bruno idzie 22 stycznia,Aston w tym tygodniu,sprawdzamy domek dla Gajki...pracujemy nad domkiem dla Tajgi,KUby Cichacza(hotelik) i to na razie wszystko...na razie... Chyba zaapeluję do okolicznych ludzi co by wam psów podrzucili bo coś widzę, że bez pracy pozostaniecie :crazyeye: :evil_lol: Quote
mamanabank Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Przestań! Błagam! Zajrzyj do mojego podpisu, psów jest tyle, że nie mieszczą mi się ich zdjęcia w postach! Litości... Quote
luka1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie narzekaj - od przybytku głowa nie boli tylko ręce (od łopaty) :evil_lol: http://www.tekstowo.pl/piosenka,goya,tylko_mnie_kochaj.html Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 No to jeszcze dodam,że w grudniu poszły do domu:Felek,Tina,Spinka,Poldek,Rudolf,Marcel,,Balbina,Mania i Fuks...zapomniłam o kimś? Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Romka napisał(a):No to jeszcze dodam,że w grudniu poszły do domu:Felek,Tina,Spinka,Poldek,Rudolf,Marcel,,Balbina,Mania i Fuks...zapomniłam o kimś? Oczywiście,ze pominęłam,Charlie oczywiście... Quote
cannary Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 witam, tu nowy dom Astona :) właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :) Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska. Do pana Marka zadzwonię jutro. a później obiecuję wrzucać zdjęcia dla wszystkich zaprzyjaźnionych z Astonem :) Quote
AniaiJanek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Super! :))) Cieszę się BARDZO, że Aston będzie z wami! :))) Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cannary napisał(a):witam, tu nowy dom Astona :) właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :) Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska. Do pana Marka zadzwonię jutro. a później obiecuję wrzucać zdjęcia dla wszystkich zaprzyjaźnionych z Astonem :) SUPER!WITAJ,BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE JESTEŚ NA FORUM!Pewnie zabierzecie go z lecznicy,o której planujecie przyjechać bo szykuje się komitet pożegnalny składający się co najmniej z 2 osób:niejakiej Romki i Desktopa? Quote
luka1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cannary napisał(a):witam, tu nowy dom Astona :) właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :) Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska. Do pana Marka zadzwonię jutro. a później obiecuję wrzucać zdjęcia dla wszystkich zaprzyjaźnionych z Astonem :) Witam i ja. Zapomnieliście o cygarach. Quote
cannary Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 od nas możemy wyjechać koło 12 (to akurat dzień babci i dziadka w szkole, więc muszę zaopiekować tę kwestię), więc będziemy najpierw w schronisku (pewnie około 13.30-14.00), żeby podpisać umowę, a potem pojedziemy do lecznicy po Astona. Miło słyszeć, że Aston ma takich przyjaciół. Zawsze będzie też można go odwiedzić u nas :) Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 luka1 napisał(a):Witam i ja. Zapomnieliście o cygarach. Luka,dobra jesteś...już się cieszę,że na samą myśl o piątku... Quote
cannary Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 luka1 napisał(a):Witam i ja. Zapomnieliście o cygarach. hmm, faktycznie, a Aston woli taki do żucia czy do gryzienia? ;) Quote
Romka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cannary napisał(a):od nas możemy wyjechać koło 12 (to akurat dzień babci i dziadka w szkole, więc muszę zaopiekować tę kwestię), więc będziemy najpierw w schronisku (pewnie około 13.30-14.00), żeby podpisać umowę, a potem pojedziemy do lecznicy po Astona. Miło słyszeć, że Aston ma takich przyjaciół. Zawsze będzie też można go odwiedzić u nas :) No to do zobaczenia w piątek...:lol::lol::lol: Quote
luka1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cannary napisał(a):hmm, faktycznie, a Aston woli taki do żucia czy do gryzienia? ;) Przepraszam, nie wiem. Musicie sami się dopytać. :loveu: Quote
Paula03 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cannary napisał(a):witam, tu nowy dom Astona :) właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :) Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska. Do pana Marka zadzwonię jutro. a później obiecuję wrzucać zdjęcia dla wszystkich zaprzyjaźnionych z Astonem :) Witajcie! Bardzo się cieszę, że zarejestrowaliście się na forum ;) Quote
Recommended Posts