Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

desktop19 napisał(a):
Czekałem na właśnie taką informację!!! Huuuuuuuuuuuuuuura :multi:
Dziewczyny jesteście cudowne :loveu:
Dajcie znać jeszcze kiedy Astek pojedzie do domku żebym zdążył się z nim pożegnać ;)

Pani ma do mnie dzwonić,więc Desktop,wrzuć mi proszę na PW swój nr telefonu,to dam Ci znać...Pan Marek ze schroniska już wszystko także wie,Pani jak zawsze będzie dzwonić do schroniska i do doktor Mai,w sprawie łapy Astonka...no przebieraliśmy w domkach ale warto było...

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka, dobrze wiesz, że nie ma za co - zawsze do usług ;)

Bardzo, bardzo się cieszę, że Państwo się zdecydowali. Jestem pewna, że Aston będzie bardzo szczęśliwym psiakiem. Kiedy jedzie do nowego domu?

Posted

luka1 napisał(a):
to teraz co wypychamy ze schronu? :p

Dom znalazły:Lala,Bercik...Bruno idzie 22 stycznia,Aston w tym tygodniu,sprawdzamy domek dla Gajki...pracujemy nad domkiem dla Tajgi,KUby Cichacza(hotelik) i to na razie wszystko...na razie...

Posted

Romka napisał(a):
Pani ma do mnie dzwonić,więc Desktop,wrzuć mi proszę na PW swój nr telefonu,to dam Ci znać...Pan Marek ze schroniska już wszystko także wie,Pani jak zawsze będzie dzwonić do schroniska i do doktor Mai,w sprawie łapy Astonka...no przebieraliśmy w domkach ale warto było...

Miałam okazję osobiście poznać przyszłych Państwa Astona. To będzie wspaniały dom. Powodzenia nasz milusiński:multi:

Posted

Aston był już obejrzany przez p.doktor...łapka nadwyrężona w stawie,ale staw w porządku,dostaje leki,w tym antybiotyki...na razie wszystko ok.Schronisko czeka na telefon przyszłego domku Astona,zeby sporządzić umowę...hop.hop,domku Astona zadzwoń do schroniska i nalepiej do lecznicy to zaplanujemy ablucje czyli kąpiel naszego ulubieńca i zakroplenie.Musicie wiedzieć,że żeby niestresować naszego Astonka w nowym domu kąpielą,Aston na zamówioną kapiel w lecznicy.

Posted

Romka napisał(a):
Dom znalazły:Lala,Bercik...Bruno idzie 22 stycznia,Aston w tym tygodniu,sprawdzamy domek dla Gajki...pracujemy nad domkiem dla Tajgi,KUby Cichacza(hotelik) i to na razie wszystko...na razie...

Chyba zaapeluję do okolicznych ludzi co by wam psów podrzucili bo coś widzę, że bez pracy pozostaniecie :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Romka napisał(a):
No to jeszcze dodam,że w grudniu poszły do domu:Felek,Tina,Spinka,Poldek,Rudolf,Marcel,,Balbina,Mania i Fuks...zapomniłam o kimś?

Oczywiście,ze pominęłam,Charlie oczywiście...

Posted

witam,
tu nowy dom Astona :)
właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :)
Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska.
Do pana Marka zadzwonię jutro.
a później obiecuję wrzucać zdjęcia dla wszystkich zaprzyjaźnionych z Astonem :)

Posted

cannary napisał(a):
witam,
właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :)
Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska.

SUPER!WITAJ,BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE JESTEŚ NA FORUM!Pewnie zabierzecie go z lecznicy,o której planujecie przyjechać bo szykuje się komitet pożegnalny składający się co najmniej z 2 osób:niejakiej Romki i Desktopa?

Posted

cannary napisał(a):
witam,

Witam i ja. Zapomnieliście o cygarach.

Posted

od nas możemy wyjechać koło 12 (to akurat dzień babci i dziadka w szkole, więc muszę zaopiekować tę kwestię), więc będziemy najpierw w schronisku (pewnie około 13.30-14.00), żeby podpisać umowę, a potem pojedziemy do lecznicy po Astona. Miło słyszeć, że Aston ma takich przyjaciół. Zawsze będzie też można go odwiedzić u nas :)

Posted

cannary napisał(a):
od nas możemy wyjechać koło 12 (to akurat dzień babci i dziadka w szkole, więc muszę zaopiekować tę kwestię), więc będziemy najpierw w schronisku (pewnie około 13.30-14.00), żeby podpisać umowę, a potem pojedziemy do lecznicy po Astona. Miło słyszeć, że Aston ma takich przyjaciół. Zawsze będzie też można go odwiedzić u nas :)

No to do zobaczenia w piątek...:lol::lol::lol:

Posted

cannary napisał(a):
witam,

Witajcie! Bardzo się cieszę, że zarejestrowaliście się na forum ;)