desktop19 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cannary witamy serdecznie, cieszę się że się zarejestrowaliście u nas i liczę na świeże wieści z postępów Astona :-) Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Desktop ,no to spotykamy się w piątek około 14 15 w lecznicy...chyba ,ze zmieniłeś zdanie? Quote
desktop19 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Zdania nie zmieniłem i mam nadzieję że nic mi nie przeszkodzi przyjechać. Tylko o 14 czy 15? ;) Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 No to bądż o 14 30...dotrę do lecznicy... Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Aston już w lecznicy,łapa wygląda dużo lepiej...Largo znów dziś zaczął bójkę,pilnował miski i zaczęła się awantura...Largo,husky zostanie jutro przeniesiony do oddzielnego boksu... Quote
cannary Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 dzięki za informacje o łapie, cieszę się, że się polepsza :) czy Aston jeszcze wróci do schroniska? Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cannary napisał(a):witam, tu nowy dom Astona :) właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :) Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska. Do pana Marka zadzwonię jutro. a później obiecuję wrzucać zdjęcia dla wszystkich zaprzyjaźnionych z Astonem :) Wyprawka godna uznania :-) Cygara cygarami, może się jeszcze przydać adresówka :-) Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cannary napisał(a):dzięki za informacje o łapie, cieszę się, że się polepsza :) czy Aston jeszcze wróci do schroniska? Nie sądzę,zeby lecznica chciała zaprzepaścić efekty kąpieli:lol:,jeśli już to wróci do boksu drewnianego,pojedynczego...widziałaś je w czasie wizyty... Quote
Romka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cannary napisał(a):adresówka jest :) A świetnie,adresówka bardzo ważna... Quote
mamanabank Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 cannary napisał(a):adresówka jest :) super, to teraz już trochę karmy i dużo miłości :-D Nie mogę się doczekać piątku! Quote
kajkoowa Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 cannary ja również witam serdecznie na forum. Skoro jesteście liczę na dużo zdjęć :) Quote
cannary Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 witam wszystkich witających :) zdjęcia oczywiście będą. jestem świeżo po wizycie psiego psychologa. nie przygotowywałam się tak na pojawienie się własnego dziecka ;) Quote
toyota Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Super, tak się cieszę, że wreszcie fajni ludzie się zgłosili :loveu:. Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 No Toyota przebieraliśmy ale Aston jest wyjątkowy... Cannary czy mogłabyś pzryjechac do lecznicy około godziny 13 30...chcemy pożegnać Astonka a o 14 15 mamy w schronisku szkolenie wolontariuszy nie uchodzi spóżnić się...co Ty na to?To nasza prośba z Desktopem...jeśli możesz oczywiście... Quote
cannary Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Postaramy się wobec tego wyjechać jak najwcześniej, ale wcześniej niż o 11.30 nie da rady. Jak daleko jest lecznica od schroniska? Podajcie adres lecznicy, proszę. Quote
desktop19 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Romka napisał(a):Cannary czy mogłabyś pzryjechac do lecznicy około godziny 13 30...chcemy pożegnać Astonka a o 14 15 mamy w schronisku szkolenie wolontariuszy nie uchodzi spóżnić się...co Ty na to?To nasza prośba z Desktopem...jeśli możesz oczywiście... Bylibyśmy bardzo wdzięczni bo chcemy pożegnać naszego ulubieńca :-) Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 cannary napisał(a):Postaramy się wobec tego wyjechać jak najwcześniej, ale wcześniej niż o 11.30 nie da rady. Jak daleko jest lecznica od schroniska? Podajcie adres lecznicy, proszę. Ul.Starościńska to w centrum...w Łowiczu wszędzie jest blisko...nie znam nr ale tam jest tylko jedna lecznica... Quote
desktop19 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Starościńska 5b dokładnie, żółty budynek z tego co pamiętam, znajdziecie na pewno bo ulica króciutka Quote
cannary Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ok, dzięki :) rozumiem, że chcecie pożegnać Astona, więc postaramy się przyjechać najwcześniej jak się da. Romka, Twój telefon mam, więc mogę zadzwonić z drogi. Co Wy na to? A jak tam łapa Astona? Staje już na niej? Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 cannary napisał(a):ok, dzięki :) rozumiem, że chcecie pożegnać Astona, więc postaramy się przyjechać najwcześniej jak się da. Romka, Twój telefon mam, więc mogę zadzwonić z drogi. Co Wy na to? A jak tam łapa Astona? Staje już na niej? Oczywiście dzwoń do mnie... tak bedzie najlepiej...z łapą dobrze jak informuje p.doktor,nie wiem czy staje nie pytałam z pośpiechu...ale jest dobrze...to znaczy,ze pewnie już na niej staje... Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zobacz cannary jak podobna do Astonka: http://www.dogomania.pl/threads/200530-Niuszka-szuka-kochaj%C4%85cego-domu Quote
cannary Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 bardzo podobna :) już ją wczoraj wypatrzyłam na allegro, ale mąż na razie nie chce rozmawiać o drugim psie, a i dla Astona chyba będzie lepiej jak przez pewien czas będzie miał 100% naszego czasu. Ale pewnie będę obserwować wątek.... ;) Quote
Romka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Byłam dziś u Astonka po pracy,zaniosłam mu 2 puszki mięsnej karmy(a co!).Astonek wykąpany,mięciutki jak kaczuszka,czyściutki i tak bardzo się cieszył na mój widok,że aż piszczał,trącał mnie łapą,podskakiwał,przysiadał,dyszał z radości i nie chciał wejść do klatki...jak już wszedł to patrzył na mnie z wyrzutem,że odchodzę...cudowny pies,całym sobą pokazywał jak mnie lubi...na łapkę juz staje ale leciutko kuleje,pani doktor powiedziała,że być może otworzyły się rany po ugryzieniu...ale wszystko jest w normie...to jego ostatni dzień w schronisku i w lecznicy...jutro będzie już w domku... Quote
edzia.71 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='...to jego ostatni dzień w schronisku i w lecznicy...jutro będzie już w domku...[/QUOTE'] Zasłużył na wspaniały dom. Nie mam możliwości pożegnać go jutro osobiście. Będziesz miał wspaniałe życie Astonku, to wiem na pewno. Powodzenia:bigcool: Quote
Recommended Posts