Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aston już w lecznicy,łapa wygląda dużo lepiej...Largo znów dziś zaczął bójkę,pilnował miski i zaczęła się awantura...Largo,husky zostanie jutro przeniesiony do oddzielnego boksu...

Posted

cannary napisał(a):
witam,
tu nowy dom Astona :)
właśnie wróciłam do domu z nowym legowiskiem, obrożą, smyczą, piłką, szelkami, puszkami, kościami etc. - jeszcze tylko miski i wszystko będzie gotowe :)
Astona chcemy odebrać w piątek, już dzwoniłam do lecznicy - pani doktor powiedziała, że wezmą go w takim razie w czwartek ze schroniska.
Do pana Marka zadzwonię jutro.
a później obiecuję wrzucać zdjęcia dla wszystkich zaprzyjaźnionych z Astonem :)

Wyprawka godna uznania :-) Cygara cygarami, może się jeszcze przydać adresówka :-)

Posted

cannary napisał(a):
dzięki za informacje o łapie, cieszę się, że się polepsza :)
czy Aston jeszcze wróci do schroniska?

Nie sądzę,zeby lecznica chciała zaprzepaścić efekty kąpieli:lol:,jeśli już to wróci do boksu drewnianego,pojedynczego...widziałaś je w czasie wizyty...

Posted

witam wszystkich witających :)
zdjęcia oczywiście będą.
jestem świeżo po wizycie psiego psychologa. nie przygotowywałam się tak na pojawienie się własnego dziecka ;)

Posted

No Toyota przebieraliśmy ale Aston jest wyjątkowy... Cannary czy mogłabyś pzryjechac do lecznicy około godziny 13 30...chcemy pożegnać Astonka a o 14 15 mamy w schronisku szkolenie wolontariuszy nie uchodzi spóżnić się...co Ty na to?To nasza prośba z Desktopem...jeśli możesz oczywiście...

Posted

Postaramy się wobec tego wyjechać jak najwcześniej, ale wcześniej niż o 11.30 nie da rady. Jak daleko jest lecznica od schroniska? Podajcie adres lecznicy, proszę.

Posted

Romka napisał(a):
Cannary czy mogłabyś pzryjechac do lecznicy około godziny 13 30...chcemy pożegnać Astonka a o 14 15 mamy w schronisku szkolenie wolontariuszy nie uchodzi spóżnić się...co Ty na to?To nasza prośba z Desktopem...jeśli możesz oczywiście...

Bylibyśmy bardzo wdzięczni bo chcemy pożegnać naszego ulubieńca :-)

Posted

cannary napisał(a):
Postaramy się wobec tego wyjechać jak najwcześniej, ale wcześniej niż o 11.30 nie da rady. Jak daleko jest lecznica od schroniska? Podajcie adres lecznicy, proszę.

Ul.Starościńska to w centrum...w Łowiczu wszędzie jest blisko...nie znam nr ale tam jest tylko jedna lecznica...

Posted

ok, dzięki :)
rozumiem, że chcecie pożegnać Astona, więc postaramy się przyjechać najwcześniej jak się da. Romka, Twój telefon mam, więc mogę zadzwonić z drogi. Co Wy na to?
A jak tam łapa Astona? Staje już na niej?

Posted

cannary napisał(a):
ok, dzięki :)
rozumiem, że chcecie pożegnać Astona, więc postaramy się przyjechać najwcześniej jak się da. Romka, Twój telefon mam, więc mogę zadzwonić z drogi. Co Wy na to?
A jak tam łapa Astona? Staje już na niej?

Oczywiście dzwoń do mnie... tak bedzie najlepiej...z łapą dobrze jak informuje p.doktor,nie wiem czy staje nie pytałam z pośpiechu...ale jest dobrze...to znaczy,ze pewnie już na niej staje...

Posted

bardzo podobna :)
już ją wczoraj wypatrzyłam na allegro, ale mąż na razie nie chce rozmawiać o drugim psie, a i dla Astona chyba będzie lepiej jak przez pewien czas będzie miał 100% naszego czasu. Ale pewnie będę obserwować wątek.... ;)

Posted

Byłam dziś u Astonka po pracy,zaniosłam mu 2 puszki mięsnej karmy(a co!).Astonek wykąpany,mięciutki jak kaczuszka,czyściutki i tak bardzo się cieszył na mój widok,że aż piszczał,trącał mnie łapą,podskakiwał,przysiadał,dyszał z radości i nie chciał wejść do klatki...jak już wszedł to patrzył na mnie z wyrzutem,że odchodzę...cudowny pies,całym sobą pokazywał jak mnie lubi...na łapkę juz staje ale leciutko kuleje,pani doktor powiedziała,że być może otworzyły się rany po ugryzieniu...ale wszystko jest w normie...to jego ostatni dzień w schronisku i w lecznicy...jutro będzie już w domku...

Posted

[quote name='...to jego ostatni dzień w schronisku i w lecznicy...jutro będzie już w domku...[/QUOTE']

Zasłużył na wspaniały dom. Nie mam możliwości pożegnać go jutro osobiście. Będziesz miał wspaniałe życie Astonku, to wiem na pewno. Powodzenia:bigcool: