Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakbyście potrzebowały to mogę się przejechać, to nie jest daleko ode mnie. Wizyty nigdy nie robiłam ale myślę, że wiedziałabym na co zwrócić uwagę. W każdym razie piszcie jakby co.

Posted

Oż kurczę, że ja o Tobie nie pomyślałam! Oczywiście, że będziesz wiedziała co i jak, już ja to wiem! Napiszę Ci też na PW na co głównie zwracać uwagę i o co pytać, bo Aston ma swoje szczególne wymagania :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Oż kurczę, że ja o Tobie nie pomyślałam! Oczywiście, że będziesz wiedziała co i jak, już ja to wiem! Napiszę Ci też na PW na co głównie zwracać uwagę i o co pytać, bo Aston ma swoje szczególne wymagania :-)

Mamanbank ,Ty pisz ja wysyłam namiary na domek...

Posted

Wysłałam już namiary na domek...w sobotę Aston był na spacerku...najpierw usiadł i poprosił o głaski a potem pokazał brzuszek i kazał się drapać...potem dopieszczał go Desktop...

Posted

A ewentualny domek Astona znów do mnie dzwonił i miał mnóstwo pytań...bardzo sensownych,które mi się bardzo podobały...wizyta przedadopcyjna w sobotę...czekamy...

Posted

Wizyta przebiegła super!Domek taki o jakim marzyłyśmy dla Astonka:dom,ogród,rodzina z mała córeczka i 2 kotami.Pani cały czas w domu,Aston będzie miał do wyboru albo ogród z budą albo ogród z budą i z wejściem do mieszkania.Wybór należy do Astonka.Dom ogrodzony.Dziś Państwo byli w schronisku o 10 00 i poznali osobiście Astonka,który zaprezentował się bardzo dobrze.Pokazał się z jak najlepszej strony,nie zwracał uwagi na Łiskasa.Prosił o głaski i był bardzo grzeczny.Nie chciał tylko zrobić "siad" co już potrafił robić...może był trochę zdeprymowany,takim zainteresowaniem.Muszę Wam jeszcze powiedzieć,ze husky pogryzł Astonka i psiak ma spuchniętą,lewą przednią nogę,tak,ze nie moze chodzić i nie był a Państwem na spacerze...jutro zgłoszę go do lecznicy.ASTON W TYM TYGODNIU JEDZIE D DOMU!BARDZO SIĘ CIESZĘ!
ANIUiJANKU dziękuję za przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Romka napisał(a):
Wizyta przebiegła super!Domek taki o jakim marzyłyśmy dla Astonka:dom,ogród,rodzina z mała córeczka i 2 kotami.Pani cały czas w domu,Aston będzie miał do wyboru albo ogród z budą albo ogród z budą i z wejściem do mieszkania.Dom ogrodzony.Dziś Państwo byli w schronisku o 10 00 i poznali osobiście Astonka,który zaprezentował się bardzo dobrze.ASTON W TYM TYGODNIU JEDZIE D DOMU!

Czekałem na właśnie taką informację!!! Huuuuuuuuuuuuuuura :multi:
Dziewczyny jesteście cudowne :loveu:
Dajcie znać jeszcze kiedy Astek pojedzie do domku żebym zdążył się z nim pożegnać ;)