Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

minutka napisał(a):
właśnie przed chwilą dzwoniła P.E.DERek,jak da radę dojechać to będzie za 2 godziny,droga u nas trudna po ostatnich śnieżycach a teraz jeszcze dosypuje

super, oby dojechała i czekamy na relacje :)

Posted

Sprawy się mają tak, dwa domy zostały sprawdzone i niestety na dzień dzisiejszy nie spełniają warunków bezpiecznej adopcji, trzeci dom przygarnął suczkę z interwencji i w tym momencie nie może przyjąć Astona do siebie, kontakt się urwał.

Jesteśmy na początku drogi. Dalej szukamy domu dla Astona.

Posted

To kiepsko.

Z drugiej strony, to dobrze, że tak dokładnie sprawdzacie domy.

Czy mogę spytać czy chodzi może o słabe ogrodzenie posesji czy małe dzieci w domu ?

Posted

[quote name='mamanabank']Sprawy się mają tak, dwa domy zostały sprawdzone i niestety na dzień dzisiejszy nie spełniają warunków bezpiecznej adopcji, trzeci dom przygarnął suczkę z interwencji i w tym momencie nie może przyjąć Astona do siebie, kontakt się urwał.

Jesteśmy na początku drogi. Dalej szukamy domu dla Astona.

Czy Aston ma allegro?

Posted

aż dziwne, że ludzie tak mało wiedzą o psach a właściwie o tym gdzie je szukać. Kilka telefonów, które odebrałam było z okolic Łowicza - nikt nie wiedział, że w Łowiczu jest schronisko. Odsyłam ludzi - może któremuś psu przyniesie to szczęście?

Posted

Czekamy na rozwój sytuacji...w sobotę Aston był na spacerku z Desktopem,ale ja byłam pierwsza w schronisku,jak tylko mnie zobaczył uradowany skoczył na równe łapy,potem przyjął taką pozycję jak do zabawy i cały cieszył się...kochany psiak...Desktop wymiział go za wszystkie czasy...ja zresztą także.Na spacerku spotkał się z Refleksem i był troszkę zazdrosny o psiaka...ale Refleks tez jest spokojnym psiakiem więc w końcu psiaki razem spacerowały...

Posted

luka1 napisał(a):
Desktop to tak jakoś na przeznaczenie mi wygląda - miłość utajona?

No,mnie też...żeby tylko jeszcze rodzina wyprowadziła się z domu,to Aston już miałby dom...