Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Romka napisał(a):Widziałam go jakieś 2 tygodnie temu w parku przy ul.Mickiewicza...potem już go nie widziałam...moze Argusiowa wie coś więcej...wiem,ze dokarmia go p.Barbara W. i p.Wanda obie miłośniczki zwierząt... Jak mnie poinformowała Sylwiaso,p.Wanda dokarmia kolegę Astonka i połozyła mu u siebie w klatce derkę do spania...kolega Astona ma więc ciepło...cieplej niż Aston.Sylwiaso mówiła,ze psiak szedł grzecznie za panią Wandą i jej psami,jest podobno bardzo mądry i grzeczny. Quote
luka1 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 minutka napisał(a):nie ma chętnych na adopcję Astona? Nie tylko Aston ma problem ze znalezieniem domu. Komu się chce myśleć o spacerach z psem w taką pogodę. Brrrrrrrrrr. Sama się wzdrygam gdy muszę wyjść na świeże powietrze. ( A kiedyś miałam pracę i siedziałam sobie w ciepłym biurze) Quote
Romka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Mam dobra wiadomość:kolega Astona,który jest prawdopodobnie kolezanką jest w schronisku... Quote
kajkoowa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Romka napisał(a):Mam dobra wiadomość:kolega Astona,który jest prawdopodobnie kolezanką jest w schronisku... Oby to był on! ( lub ona). Quote
desktop19 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Romka napisał(a):Mam dobra wiadomość:kolega Astona,który jest prawdopodobnie kolezanką jest w schronisku... o ile dobrze pamiętam to kolega Astona miał jajka... Quote
minutka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 gdyby nie ta odległość ,to ani chwili bym się nie zastanawiała,od dawna marze o takim psie jak Aston Quote
luka1 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 minutka napisał(a):gdyby nie ta odległość ,to ani chwili bym się nie zastanawiała,od dawna marze o takim psie jak Aston Jaka odległość? Ludzie w kosmos latają !!! Quote
toyota Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ale o jaką odległość chodzi? Na dogo czasem można liczyć na pomoc w transporcie , zwłaszcza jak ktoś może zwrócić koszty paliwa , to nie powinno być problemu. Quote
luka1 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 toyota napisał(a):Ale o jaką odległość chodzi? Na dogo czasem można liczyć na pomoc w transporcie , zwłaszcza jak ktoś może zwrócić koszty paliwa , to nie powinno być problemu. zgadzam się z tobą :p Quote
mamanabank Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 korespondujemy też z minutką na PW, wybierzemy dla Astona najlepszy dom, bez względu na odległość :-) A dzisiaj ktoś przyjechał do schroniska bez uprzedzenia, korespondując ze mną wcześniej. Aston i tak nie opuści schroniska przed sprawdzeniem domu :eviltong: Quote
toyota Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 mamanabank napisał(a):korespondujemy też z minutką na PW, wybierzemy dla Astona najlepszy dom, bez względu na odległość :-) A dzisiaj ktoś przyjechał do schroniska bez uprzedzenia, korespondując ze mną wcześniej. Aston i tak nie opuści schroniska przed sprawdzeniem domu :eviltong: To dobrze , że ma taką obstawę ;). Quote
mamanabank Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Zapraszam do kolejnego astonopodobnego wielkopsa http://www.dogomania.pl/threads/197582-Gordon-pies-z-Biedronki?p=15861939#post15861939 Quote
mamanabank Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Oj minutko :-) Coś mi się zdaję, że któryś z nich ma szansę trafić do Ciebie :-) Astonem zainteresowane są w sumie trzy domy, mam nadzieję, że ktoś zakocha się w nim na zabój i zabierze go do domu. Quote
minutka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja bardzo bym chciała któregoś z nich,w poniedziałek postaram się zadzwonić,bo dziś nie bardzo mogłam, Quote
desktop19 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No DSy, spieszyć się tam spieszyć żeby moje szczęście Astkowe grzało dupsko na święta w ciepłym kątku ;-) Quote
Paula03 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A tutaj Astonek jeszcze w poprzednią sobotę: Quote
mamanabank Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A to jest kolega Astona, Marcel, już w schronisku (zdania są podzielone ale myślę,, że to właśnie on, poznaję go po białej końcówce ogona) [URL="http://img221.imageshack.us/i/dscn4217.jpg/"][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/9302/dscn4217.jpg[/IMG][/URL] Quote
Romka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='desktop19']o ile dobrze pamiętam to kolega Astona miał jajka...[/QUOTE] Wszystko się zgadza,ten też ma jajka...a nieporozumienie wzięło się chyba z informacji od Camisiowej...;) Quote
Romka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='luka1']a nie można zapytać Astona? ;)[/QUOTE] Pytaliśmy, najpierw było machanie ogonkami a potem kolega Astona(mówimy na niego Marcel)pokazał zęby Astonkowi... Quote
Recommended Posts