Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co Aston dziś wyrabiał wszyscy widzieli, cud nie pies normalnie :loveu:
Ktoś kto go adoptuje, odkarmi, umyje i wyczesze będzie miał jednego z najładniejszych psów jakie w życiu widziałem <marzyciel>

I ten jego dostojny, arystokratyczny siad :p

Posted

Desktop... Nie masz pojęcia (albo masz) jak on do Ciebie pasuje...

Aston wcale nie chciał wracać do boksu, a Desktop wcale nie chciał go tam zaprowadzić i tak sobie łazili dzisiaj ze 40 minut... jeden za drugim ;-) Ten pies w schroniskowym boksie tak bardzo się marnuje... Wystarczy mu trochę uwagi, a tak fajnie się otwiera... ech.

Posted

mamanabank napisał(a):
Desktop... Nie masz pojęcia (albo masz) jak on do Ciebie pasuje...

Wiem, wiem i tak mnie to drażni że nie mogę nic z tym zrobić, nie uda mi się przekonać ludzi w domu do następnego psa, już dziś miałem awanturę o samo to że w ogóle jeżdzę do schroniska - no jak ja śmię jeździć sobie po schroniskach jak tyle roboty jest do zrobienia, ehh ręce opadają :(

Posted

nie tylko Aston nie powinien siedzieć w schronisku i tracić czas. Wkurza mnie to, że tyle inteligentnych istot marnuje się za kratami i siedzi tam całkiem bez sensu. Siedzą tam potencjalne psy tropiące, towarzyszące, terapeuci, ratownicy, wykrywacze czegoś tam. Psy, które mogłyby służyć człowiekowi , a są zamknięte w kojcu i są kulą u nogi dla urzędników.

Posted

mamanabank napisał(a):
Czy ktoś go ostatnio w ogóle widuje?

Widziałam go jakieś 2 tygodnie temu w parku przy ul.Mickiewicza...potem już go nie widziałam...moze Argusiowa wie coś więcej...wiem,ze dokarmia go p.Barbara W. i p.Wanda obie miłośniczki zwierząt...

Posted

minutka napisał(a):
Witam,jak duży jest Aston i jak odnosi się do dzieci 3-4 latków.

Aston ma ok.70cm w kłębie, zupełnie na oko ;-)
Jest psem bardzo łagodnym i uległym, ale styczności z 3-4 latkami nie miał.

Posted

Mam świetne zapytanie o Astona (z okolic Warszawy), to już kolejne, odpisałam, mam nadzieję, że Pani jeszcze do mnie napisze i nie przestraszy się "procedur".

Odpisuję też wszystkim, że dla Astona poszukujemy takiego domu, do którego będzie miał "wstęp", że nie może mieszkać w kojcu, tylko musi mieć stały kontakt z człowiekiem, teraz mieszka w kojcu i widać po nim jak mu to służy...