desktop19 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Romka napisał(a):Wiem,wiem...tak cie trochę molestuję bo widzę jak bardzo on lubi Ciebie a Ty jego... Niestety nie zawsze to wystarczy :( Quote
desktop19 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Romka napisał(a):Szukaj gdzieś tu jest jako pierwszy: http://leonberger-info.pl/ jakoś nie mogę znaleźć Quote
mamanabank Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja właśnie też, nawet jak długo kopię na stronie podanej w linku, wiem tylko, że jest ogłoszony na stronie przez E.DEREK ale tutaj: http://adopcje.leonberger.leszno.eu/psy-do-adopcji.html Quote
Romka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 mamanabank napisał(a):Ja właśnie też, nawet jak długo kopię na stronie podanej w linku, wiem tylko, że jest ogłoszony na stronie przez E.DEREK ale tutaj: http://adopcje.leonberger.leszno.eu/psy-do-adopcji.html Wszystko się zgadza ale ja wchodziłam przez te stronę: http://leonberger-info.pl/forum/ Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Dla tych, którzy nie wiedzą ( a wie tylko Romka) dostałam zapytanie o Astonka ;) Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Kaja10014 napisał(a):Dla tych, którzy nie wiedzą ( a wie tylko Romka) dostałam zapytanie o Astonka ;) A jakieś sensowne? :) Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Paula03 napisał(a):A jakieś sensowne? :) Jak dla mnie w miarę. Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Miałam zapytanie o Astonka z Rzeszowa ale państwo chcą psiaka dopiero na wiosnę...i chcą ,zeby czekała w schronisku... Quote
toyota Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ludzie chyba sobie wyobrażają , że schronisko to taki darmowy hotel dla psa :roll:. Mam na myśli dobrą opiekę i przyzwoite warunki , co w przepełnionych schronach niestety nie jest możliwe. Quote
Romka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 toyota napisał(a):Ludzie chyba sobie wyobrażają , że schronisko to taki darmowy hotel dla psa :roll:. Mam na myśli dobrą opiekę i przyzwoite warunki , co w przepełnionych schronach niestety nie jest możliwe. Toyota,bardzo często ludzie myślą,ze schronisko zapewnia wszystkie wygody...nawet ludzie wykształceni tak myślą.Dlaczego zabieracie psiaki do hotelików,przecież schronisko zapewnia i jedzenie i ciepłą budę...bardzo często ludzie mnie oto pytają. Quote
Romka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dostałam już 3 maile od tej samej osoby z zapytaniem o Astonka...co z tego będzie jeszcze nie wiem... Quote
kajkoowa Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Romka napisał(a):Dostałam już 3 maile od tej samej osoby z zapytaniem o Astonka...co z tego będzie jeszcze nie wiem... A sensowne te emaile? Quote
Romka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Kaja10014 napisał(a):A sensowne te emaile? Te z Krakowa,bardzo sensowne... Quote
luka1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 chciałam napisać coś sensownego, ale jakoś nic mądrego mi do głowy nie przychodzi Quote
toyota Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jednym słowem czekamy na jakieś wieści. Tylko dobrze prześwietlcie ten dom. On powinien trafić do wspaniałych ludzi, co przy jego urodzie nie powinno być trudne . Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 toyota napisał(a):Jednym słowem czekamy na jakieś wieści. Tylko dobrze prześwietlcie ten dom. On powinien trafić do wspaniałych ludzi, co przy jego urodzie nie powinno być trudne . Tak jest toyoto,tak samo myślimy... Quote
Ania i Kajber Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 A czy dla kolegi Astonka spod Tesco nie ma szans ? Idzie zima, może i on znalazłby miejsce w schronie? Młody jest ,miły - może znalazłby i dom..... Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ania i Kajber napisał(a):A czy dla kolegi Astonka spod Tesco nie ma szans ? Idzie zima, może i on znalazłby miejsce w schronie? Młody jest ,miły - może znalazłby i dom..... Dziewczyny w schronisku od kilku tygodni była jedna adopcja,to była nasza Gabi,czekamy jak ktoś weżmie choć jednego psiaka a wtedy spróbujemy złapać kolegę Astona...jest dokarmiany...wiemy gdzie przebywa... Quote
Ania i Kajber Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny w schronisku od kilku tygodni była jedna adopcja,to była nasza Gabi,czekamy jak ktoś weżmie choć jednego psiaka a wtedy spróbujemy złapać kolegę Astona...jest dokarmiany...wiemy gdzie przebywa... Rozumiem. A pzry okazji zapraszam do naszego wielkiego misia Teddyego-Grzybka, kt. siadl na łapy i szuka ciepłego miejsca w hoteliku/DT na zimę. Czy ktoraś z cioteczek mogłaby coś poradzić? http://www.dogomania.pl/threads/178629-TEDDY-14-letni-wielkopies-3-5-roku-w-lodzkim-schronie.-Blagamy-o-DT-i-dekl. Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Ludzie wciąż pytają o Beja,więc wysłałam im Astona...a nuż... Quote
Recommended Posts