Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Cioteczki, a ta pogryziona łapka Astonka to dobrze sie pod gipsem , bez powietrza goi?
Bo u nas jedna sunia tez mała łapkę złamaną i pogryzioną i trzeba było wyciac w gipsie takie okienka, żeby był dostęp powietrza do ranek i żeby je można było przemywać antybiotykiem, bo sie paprało. No i antybiotyk doustnie dostawała dość długo.

Zwrócę na to uwagę p.doktor...łapka nie jest spuchnięta...

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Czy Astona już ktoś ogłaszał na allegro?

Pytałam o to samo w poście 83...i odpowiadam nie ma allegro...ma ogłoszenia (Kaja),ogłoszenia na stronie u Desktopa i u E.Derek...allegro niet...

Posted

właśnie przyjaciele z labradorów pytają mnie o nr kontaktowy do ogłoszeń bo chcą Astonkowi kilka zrobić :)
Prosiłbym na pw nr do kogoś kto sie w temacie orientuje i będzie informował potencjalnych kandydatów na domek dla Astonka.
Zapytam też czy nie mogliby zrobić mu allegro.

Posted

[quote name='Romka']Bardzo dziękujemy...widzę ,że Astonek ma nowe wielbicielki:lol:...nie mówiąc o stałym wielbicielu...;)[/QUOTE]

A to wszystko dzięki stałemu wielbicielowi :)

Posted

Astonek,dziś pięknie podawał łapę,na szczęście już obie łapy są zdrowe...siedział dziś na początku w boksie w kącie pierwszego dziedzińca,Desktop chciał go wziąc na spacer poza schronisko ale Aston najwyrażniej nie chciał,usiadł i nie chciał się ruszyć,dopiero kiedy odpięłam mu smycz żeby pobiegał rozruszał się trochę a potem był już w dobrym humorku.Przestraszone tym,że Pepe zglądał do Astonka górą boksu poprosiliśmy p.Marka o przeniesienie Astonka do kwarantannika...a potem Desktop czyścił mu uszy a ja trzymałam i mówiłam same miłe rzeczy psiakowi,zeby tylko siedział spokojnie...Aston to pies ideał tylko mruczał pod nosem i łapą pocierał nos...i nic więcej nie zrobił ,w końcu obcym ludziom...cudowny pies...