Romka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Biedny Astonek,pewnie nie spodziewał się tego zupełnie,że oberwie...siedzi teraz sam w małym boksie...a obok siedzi jego kumpel-zbój Pepe...odgrodziłyśmy chłopaków także od góry deskami i dyktą(tylko to było w schronisku),żeby Pepe jak to psiaki tej rasy nie przeskoczył do Astona.Aston jest smutny,ale wygłaskany przez wszystkie dziewczyny...kochany jest dzielny tylko bardzo smutny.Położyliśmy z Desktopem psiakowi słomy,żeby było mu cieplej... Quote
kajkoowa Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Dostałam gęsiej skórki, jak zobaczyłam Pepe w boksie obok Astona. Chłopaki ciągle dyskutują, praktycznie nie zwrócili na mnie uwagi :shake: Quote
E.DEREK Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bardzo leosiowy chłopak :-( Wrzuciłam go na naszą stronę adopcyjną. Kontakt podałam do Mamanabank. Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 E.DEREK napisał(a):Bardzo leosiowy chłopak :-( Wrzuciłam go na naszą stronę adopcyjną. Kontakt podałam do Mamanabank. Bardzo dziękujemy...charakter też ma leosiowy,bardzo łagodny Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kaja10014 napisał(a):Dostałam gęsiej skórki, jak zobaczyłam Pepe w boksie obok Astona. Chłopaki ciągle dyskutują, praktycznie nie zwrócili na mnie uwagi :shake: Kaju,mam nadzieję,że Pepe nie przedostanie się do Astonka?Widziałaś to nasze zabezpieczenie,wytrzymuje? Quote
kajkoowa Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Romka napisał(a):Kaju,mam nadzieję,że Pepe nie przedostanie się do Astonka?Widziałaś to nasze zabezpieczenie,wytrzymuje? Daje radę! E.DEREK Dziękujemy Quote
luka1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Aston do góry. A gdzie twój kumpel, znalazła się? Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kumpel Astonka jest widziany w mieście,dzis tez go widziałam,dokarmia go co najmniej 2 panie,jeśli w schronisku będą adopcje to zaraz spróbujemy go zwabić i...do schroniska... Quote
desktop19 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Czy mogę pożyczyć kilka zdjęć Astonka do ogłoszenia? Quote
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 desktop19 napisał(a):Czy mogę pożyczyć kilka zdjęć Astonka do ogłoszenia? Desktop,Aston jest ogłoszony,ma ogłoszenia do połowy stycznia...moze allegro będziesz robił? Quote
desktop19 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Właśnie mu robie ogłoszenie u nas na labradorach, mamy taki dział: "inne zwierzęta w potrzebie" Quote
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 desktop19 napisał(a):Właśnie mu robie ogłoszenie u nas na labradorach, mamy taki dział: "inne zwierzęta w potrzebie" Super,dziękujemy bardzo!:lol: Quote
desktop19 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dziewczyny, pożyczam kilka zdjęć do ogłoszenia ;) dziękuję Quote
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Pewnie by Ci pozwoliły...więc tylko mogę się cieszyć,ze Astonek ma dodatkowe ogłoszenia... Quote
desktop19 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Dzisiejszy Aston, już bez kołnierza ale ciągle z łapką w gipsie. I taki jakby chudszy :roll: Astek był wyczesany w przenośni, od dziś jest również wyczesany dosłownie ;) Ja chcę do domu, wypuśćcie mnie stąd :placz: Quote
mamanabank Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Rzeczywiście schudł, ale ja też bym schudła mieszkając w takiej studni... Quote
argusiowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 racja mamanabank jakaś to dziura straszna anie kojec, przecież tam można klaustrofobii dostać...hmm oby złombol drogo poszedł...ech Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Astonek smutny...w sobotę cieszył się szczególnymi względami Desktopa,został wyczesany,wymiziany i wypuszczony z boksu...ja ten boks bardzo ładnie mu posprzątałam,bo słoma cuchnęła niemiłosiernie i psiak spał już w czystym boksie...Aston garnie sie do ludzi,lubi być głaskany,dał sie bez problemu wyczesać,wyczyścic oczko.Ma bardzo brudne uszy,ale Desktop ma mu je wyczyścić w sobotę.Cudny psiak! Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 W schronisku przepełnienie,Aston jest tak łagodnym psiakiem,ze z chorą łapą mógłby być narażony na niebepieczeństwo pogryzienia,boks okropny ale to dla jego dobra jest izolowany... Quote
Ania i Kajber Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cioteczki, a ta pogryziona łapka Astonka to dobrze sie pod gipsem , bez powietrza goi? Bo u nas jedna sunia tez mała łapkę złamaną i pogryzioną i trzeba było wyciac w gipsie takie okienka, żeby był dostęp powietrza do ranek i żeby je można było przemywać antybiotykiem, bo sie paprało. No i antybiotyk doustnie dostawała dość długo. Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 mamanabank napisał(a):Rzeczywiście schudł, ale ja też bym schudła mieszkając w takiej studni...Nie mógł jeśc z tym kołnierzem sama widziałam Quote
Recommended Posts