mikoada Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Do ciebie to już w ogóle nikt nie zagląda :( Quote
Avilia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Czy wrzucił go ktoś na owczarkowe forum?Jak nie to ja to zrobię.Mam tam profil. Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='mikoada']Dodałam chłopaka na stronę ONków do adopcji http://www.dogomania.pl/threads/8669-Owczarki-Niemieckie-do-adopcji.-Jak-zg%C5%82asza%C4%87-ONki-str.-1/page145 Jakiś czas temu dodałam go na stronę Onków, ale chyba nie o tym piszesz?? :) Quote
Isiak Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Podesłałam wątek chłopaka do Jaagi, dzwonią do niej w sprawie adopcji onkowatego, może chłopak sie załapie. Quote
Avilia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 mikoada napisał(a):Jakiś czas temu dodałam go na stronę Onków, ale chyba nie o tym piszesz?? :) Nie,nie.Na specjalne ONkowe forum go chciałam wrzucić;) Quote
mikoada Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Avilia napisał(a):Nie,nie.Na specjalne ONkowe forum go chciałam wrzucić;) To wrzucaj wrzucaj ;) Quote
Buster Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 śliczności nasze - gdzie ci ludzie mają oczy i serca . . . Czemu ty domku nie możesz znaleźć?? Quote
erka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Taki piękny pies i dalej bez domu:crazyeye:. Quote
Klaudus__ Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='beka']Nie rozumiem dlaczego on tak długo czeka? Miałam kilka telefonów,ale co jeden to lepszy... Kojec,łańcuch,albo linka przez całe podwórko :lol: A dla mnie te opcje nie wchodzą w grę. Jest ta jedna Pani z Gilowa (ok 100 km od Poznania i ok 100 km od Szczecina) Ale z transpotrem będzie kiepsko bardzo i ze znalezieniem kogoś na wizytę także. Pani jest niesaowicie wytrwała i nie odpuszcza. Jednak ja nie miałam kiedy szukać kogoś na wizytę w tym Gilowie. Poza tym zero sensowynych tel. Quote
zerduszko Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='Klaudus__'][I] Jest ta jedna Pani z Gilowa (ok 100 km od Poznania i ok 100 km od Szczecina) Miejscowość Gilów? Jaki powiat? Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja gojeszcze nie ogłaszałam, co nie?:oops: Później poszukam kogoś do wizyty.trzeba spróbować, bo jeśli nie Igor to może inny psiura z tamtych okolic. Quote
mikoada Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Chyba jeszcze nie ogłaszałaś :) Jak znajdziesz chwilkę to zajrzyj do "naszych" psiaków z Punktu, w najbliższym czasie będzie wywóz i chyba nie zdążymy wszystkim pomóc :( Quote
Klaudus__ Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='beka']I dalej nic???? Poza Panią z Gilowa, ani jednego zapytania... Quote
Avilia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Taki piękny pies a nadal czeka;/ Kto pomoże go ogłaszać? Quote
BasiaD Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Niuniu wracaj na początek prosić o domek dla siebie.. Quote
mikoada Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Chłopaku pokazujemy się, Klaudia ma już przekichane u sąsiadów, psiak non stop szczeka on bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem a u Klaudii niestety nie ma na to szans, przy tylu psach nie ma takiej możliwości :( Quote
Klaudus__ Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Wczoraj kupiłam tabletki na odrobaczanie (4 tabletki - 40 zł :o) Ale martwi mnie,że wogóle chłopak na wadze nie przybiera, będę musiała Mu badanie krwi zrobić... Quote
erka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 A jak on do innych samców? Czy nadawałby się do domu, gdzie jest york, chłopak, no i jak to terier, dosyc charakterny. Oczywiścei york w domu, a potrzebny pies na podwórko, jest kojec, ale tez biegalby wolno. Quote
Klaudus__ Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Szczerze powiedziawszy chciałabym Go wydać do domu. Fakt, u mnie w dzień jest w kojcu - noc spędza w garażu - domowym,ogrzewanym. Nie jestem w stanie Mu nic więcej zaoferować - wiem,że to niewiele... Jednak z myślą o Jego całym życiu - jednak chciałabym,żeby to był dom. Mojego pekińczyka Czarka - olał sikiem prostym - chyba za małe z Niego gówienko było,żeby uwagę zwracał :P Quote
Recommended Posts