luisien Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cudowny piesek:loveu:- tylko dlaczego za kratą:razz: Quote
Weronia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 paulinken napisał(a):To ja chyba jakieś kiepskie ogłoszenia robię... To raczej to psisko ma pecha:( Wiadomość z ostatniej chwili: Largo dostał nowy kojec i w nim jest jakby bardziej zadowolony:) Quote
Weronia Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Do mnie nikt nie dzwonił. Postaram się zrobić psiakowi jutro kilka fotek. Quote
Molli Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 paulinken napisał(a):Biedny mały... Nie taki mały :) Quote
otita Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Śliczne ma te plamki! No i całą resztę też! Quote
Weronia Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Largo niestety nie pozował grzecznie, a byłam sama w jego kojcu. Dlatego udało mi się zrobić kilka takich zdjęć: Quote
Molli Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Weronia, dzięki za zdjęcia Largo. Niestety wiem coś o robieniu jemu zdjęć. On taki jest zadowolony na widok człowieka, że trudno zrobić mu jakieś ładne zdjęcia. Quote
otita Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Kurcze, taki fajny psiurek się marnuje! Do góry chłopak! Quote
otita Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Może trzeba mu filmik zrobić, skoro trudno go uchwycić na zdjęciach? Na mnie filmiki strasznie działają! ;) Quote
Molli Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='otita']Może trzeba mu filmik zrobić, skoro trudno go uchwycić na zdjęciach? Na mnie filmiki strasznie działają! ;) Weronia, dałabyś radę nakręcić filmik? Możemy pomóc schronisku, w którym jest Largo. Wystarczy wejść na stronę http://www.tesco.pl/schroniska/index.php i wybrać "Przyborówko Przyborówko k. Szamotuł i Rusiec k. Wągrowca", podać swojego maila i nacisnąć "oddaj głos" Następnie przychodzi potwierdzenie na maila, klikamy i głos jest już ważny. Zachęcam wszystkich, to nic nie kosztuje. Quote
Weronia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Molli napisał(a):Weronia, dałabyś radę nakręcić filmik? Może dam radę, ale nie wiem kiedy. W schronisku jest masa psów, ciągle przybywają nowe. Będę w sobotę i niedzielę w schronisku, ale będą sterylizacje i niestety nie będę miała czasu. W schronisku jest Pani Wanda, pracownik od sprzątania (na 300 psów) i 3 dziewczyny, które dojeżdżają w miarę swoich możliwości kilkadziesiąt km. I nikt więcej do pomocy. Nie ma ludzi do robienia zdjęć i kręcenia filmików - więc niestety nie mogę powiedzieć, kiedy będę miała czas na takie rzeczy, sory:/ Quote
Molli Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Mam wspaniałą wiadomość. Largo niebawem pojedzie do nowego domku do Holandii :multi: Quote
otita Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A skąd wziął się domek? Z jakiejś fundacji? Quote
Molli Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 otita napisał(a):Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A skąd wziął się domek? Z jakiejś fundacji? Holenderska fundacja szuka domu dla schroniskowych psiaków za granicą. Domki są tam sprawdzane, psiaki mają super warunki. Holandia to kraj przyjazny psom. Jest wiele ogrodzonych placów na których pies może się wybiegać. Quote
Recommended Posts