Lulka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 metstudio - to się tak łatwo mówi...gorzej z realizacją Przykro mi bardzo, ale nie mogę w tej chwili wziąć na siebie odpowiedzialności za tego psa, mam chorą swoją sukę i duże wydatki w związku z tym. Muszę skupić się teraz na niej. Mogę pomóc jedynie w ogłoszeniach. Quote
mestudio Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 W takim razie po co jest założony ten wątek? Nie rozumiem całej sprawy. Twoja suka jest chora i ma jak w raju zapewne, a ten pies nie ma nic. Ktoś oferuje mu pieniądze na hotel, ale Ty tego nie chcesz. Po co założony został wątek? Żeby denerwować ludzi? Mamy wiedzieć, że gdzieś tam sobie w śniegu bez jedzenia jest pies i to wszystko? jaki jest sens całej tej sprawy? Quote
Lulka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 mestudio napisał(a):W takim razie po co jest założony ten wątek? Nie rozumiem całej sprawy. Twoja suka jest chora i ma jak w raju zapewne, a ten pies nie ma nic. Ktoś oferuje mu pieniądze na hotel, ale Ty tego nie chcesz. Po co założony został wątek? Żeby denerwować ludzi? Mamy wiedzieć, że gdzieś tam sobie w śniegu bez jedzenia jest pies i to wszystko? jaki jest sens całej tej sprawy? wątek jest założony po to zeby szukac mu domu stałego lub tymczasowego skoro to takie proste to weź tego psa do hotelu, ja nie mam na to srodków a jesli sie denerwujesz czytajac watki psow w potrzebie to na nie nie wchodz i juz uwielbiam takie osoby co to tylko krytykowac potrafią albo pisac jaki biedny pieseczek Quote
mestudio Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Najpierw zajrzyj do mojego domu gdzie mam na tymczasach mnóstwo zwierząt na własnym utrzymaniu, a potem przemyśl to co napisałaś na temat tego, że nic nie robię. A psa mi szkoda i napiszę to jeszze sto razy abyś mogła jeszcze bardziej mnie skrytykować, że nie mam pieniędzy, samochodu, i że nie przyjadę ze swojej wsi po psa aby go zabrać. Nie widzisz nawet, że ktoś zaoferował pomoc. Szkoda mi tego psa!!! Quote
bric-a-brac Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Autorko wątku, wyedytuj może temat, że potrzebny szybko DT płatny. Na miesiąc kasa jest, a dalej można zbierać deklaracje, prosić o bazarki... Zresztą nawet jeśli się w miesiąc nie zbierze całości, żaden odpowiedzialny człowiek nie wyrzuci psa z DT z powodu poślizgu w opłacie za kolejny miesiąc... Quote
Lulka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 po pierwsze nie krytykuję Ciebie i również nigdzie nie napisałam, że nic nie robisz. I proszę również o nie krytykowanie innych;-) Mi też strasznie szkoda tego psa, ale napiszę ponownie nie jestem w stanie mu pomóc inaczej niż przez ogłoszenia. Jeśli ktoś chce wziąć za niego odpowiedzialność i ponosić opłaty za kolejne miesiące to nic nie stoi na przeszkodzie, mogę podać numer do pani co go dokarmia. Szukam mu domu stałego lub tymczasowego, ale tylko bezpłatnego. Quote
Diegula Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 I problem się rozwiązał sam ............... Oby trafił na dobrych ludzi którzy go przygarną, a nie umarł gdzieś w rowie :( Quote
Ania i Kajber Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No i zawiedliśmy psa -jako dogomaniacy. Były pieniądze na 1-szy miesiac hotelu, ale nie było komu znaleźć tego hotelu i zabrać Nera .... Zafundowaliśmy mu prawdopodobnie samotną smierć w morzy :-(. Bardzo mi go szkoda, pies był piękny, nie czekałby długo w hotelu na dom. Quote
Lulka Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 onek sie odnalazl w schronisku w Jozefowie dzis zostal przewieziony do fundacji "Przyjaciele Braci Mniejszych" akurat bylo miejsce ;-) Quote
Awit Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Biedny, ale los się z nim "zabawia" Dobrze, że ta Fundacja go wzięła. Quote
Lulka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 super:) Nero u nas:) http://www.facebook.com/event.php?eid=115649888508347#!/album.php?aid=35099&id=165209940189199&fbid=172028249507368 Quote
tanitka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Lulka, miło Cię było wczoraj zobaczyć, choć nie udało nam się poznać ;) Dzięki za fotki Hovowartki, ogłaszaj ją proszę z namiarami chyba lepiej na Iwonę ewentualnie na mnie. Quote
Lulka Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 no ciotka tak szybko uciekłaś! :razz: nawet nie wiedziałam, że to Ty :p potrzebuje jakąś historię Hovki ;-) Quote
Recommended Posts