Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

metstudio - to się tak łatwo mówi...gorzej z realizacją

Przykro mi bardzo, ale nie mogę w tej chwili wziąć na siebie odpowiedzialności za tego psa, mam chorą swoją sukę i duże wydatki w związku z tym. Muszę skupić się teraz na niej.

Mogę pomóc jedynie w ogłoszeniach.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie po co jest założony ten wątek?
Nie rozumiem całej sprawy.
Twoja suka jest chora i ma jak w raju zapewne, a ten pies nie ma nic. Ktoś oferuje mu pieniądze na hotel, ale Ty tego nie chcesz. Po co założony został wątek? Żeby denerwować ludzi? Mamy wiedzieć, że gdzieś tam sobie w śniegu bez jedzenia jest pies i to wszystko?
jaki jest sens całej tej sprawy?

Posted

mestudio napisał(a):
W takim razie po co jest założony ten wątek?
Nie rozumiem całej sprawy.
Twoja suka jest chora i ma jak w raju zapewne, a ten pies nie ma nic. Ktoś oferuje mu pieniądze na hotel, ale Ty tego nie chcesz. Po co założony został wątek? Żeby denerwować ludzi? Mamy wiedzieć, że gdzieś tam sobie w śniegu bez jedzenia jest pies i to wszystko?
jaki jest sens całej tej sprawy?

wątek jest założony po to zeby szukac mu domu stałego lub tymczasowego

skoro to takie proste to weź tego psa do hotelu, ja nie mam na to srodków

a jesli sie denerwujesz czytajac watki psow w potrzebie to na nie nie wchodz i juz
uwielbiam takie osoby co to tylko krytykowac potrafią albo pisac jaki biedny pieseczek

Posted

Najpierw zajrzyj do mojego domu gdzie mam na tymczasach mnóstwo zwierząt na własnym utrzymaniu, a potem przemyśl to co napisałaś na temat tego, że nic nie robię.

A psa mi szkoda i napiszę to jeszze sto razy abyś mogła jeszcze bardziej mnie skrytykować, że nie mam pieniędzy, samochodu, i że nie przyjadę ze swojej wsi po psa aby go zabrać.

Nie widzisz nawet, że ktoś zaoferował pomoc.

Szkoda mi tego psa!!!

Posted

Autorko wątku, wyedytuj może temat, że potrzebny szybko DT płatny. Na miesiąc kasa jest, a dalej można zbierać deklaracje, prosić o bazarki... Zresztą nawet jeśli się w miesiąc nie zbierze całości, żaden odpowiedzialny człowiek nie wyrzuci psa z DT z powodu poślizgu w opłacie za kolejny miesiąc...

Posted

po pierwsze nie krytykuję Ciebie i również nigdzie nie napisałam, że nic nie robisz. I proszę również o nie krytykowanie innych;-)

Mi też strasznie szkoda tego psa, ale napiszę ponownie nie jestem w stanie mu pomóc inaczej niż przez ogłoszenia.

Jeśli ktoś chce wziąć za niego odpowiedzialność i ponosić opłaty za kolejne miesiące to nic nie stoi na przeszkodzie, mogę podać numer do pani co go dokarmia.

Szukam mu domu stałego lub tymczasowego, ale tylko bezpłatnego.

Posted

No i zawiedliśmy psa -jako dogomaniacy.
Były pieniądze na 1-szy miesiac hotelu, ale nie było komu znaleźć tego hotelu i zabrać Nera ....
Zafundowaliśmy mu prawdopodobnie samotną smierć w morzy :-(.

Bardzo mi go szkoda, pies był piękny, nie czekałby długo w hotelu na dom.

• 1 month later...
Posted

Lulka, miło Cię było wczoraj zobaczyć, choć nie udało nam się poznać ;) Dzięki za fotki Hovowartki, ogłaszaj ją proszę z namiarami chyba lepiej na Iwonę ewentualnie na mnie.