Jump to content
Dogomania

Trójka ze stacji benzynowej - POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka1, ta sterylka jest chyba konieczna, sunia będzie tak rodzić i rodzić ..
myślę intensywnie, gdzie ją wpakować po zabiegu, bo odłowić to jakoś by się chyba udało np. na jakieś preparaty w karmie ..

refundacja na sterylkę by była na bank .. już nawet mam potwierdzenie u Soemy, bo inna sunia nie skorzystała.

Tylko gdzie to miejsce .. ??

Posted

Azja już całkiem przymieszkała się na moich włościach. Zna doskonale rozkład zajęć, wie jakie miejsce zajmuje w stadzie - cudowny pies. Nie odstępuje mnie na krok. Pilnuje porządku na podwórku. No i odżyła, jest wesoła i energiczna, sierść nabrała barw i połysku. Jest piękna.

Posted

filmik znaleziony tylko nie wstawiony :mad:

byłam z jedzonkiem w oznaczonym miejscu. Psiaków nie było, a na śniegu były ślady tylko jednego, dużego psa. Sunia ostatnio wydawała się nie bardzo dobrze wyglądająca - trzeba szybko sprawdzić co się z nią dzieje

Posted

ilon_n napisał(a):

czy to możliwe, że sunia ze stacji zaszyła się już na czas porodu??

Nie wiem, dziś też jej nie było. Nie wyglądała ostatnio najlepiej. Będziemy ją szukać, może tam gdzie poprzednio miała szczeniaki ją znajdziemy. Choć bardziej możliwe jest, że zaszyła się gdzieś w stogu słomy.

Posted

Przestałam zamykać Azję na noc w zagródce - po co ma kombinować jak się wydostać. Każdego ranka gdy przyjeżdżam na działkę, Azja wita mnie przy bramie. Więc niech już będzie, że to ja chcę żeby biegała wolno.

Posted

Smutne to, ale opcji jest kilka.
Może zaszyła się gdzieś, urodziła i wytrwale siedzi z maluchami.
Może nie poradziła sobie z porodem.
Może stało się zupełnie coś innego np. wypadek..
wielki znak zapytania .. szkoda młodej ..