ilon_n Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Luka1, ta sterylka jest chyba konieczna, sunia będzie tak rodzić i rodzić .. myślę intensywnie, gdzie ją wpakować po zabiegu, bo odłowić to jakoś by się chyba udało np. na jakieś preparaty w karmie .. refundacja na sterylkę by była na bank .. już nawet mam potwierdzenie u Soemy, bo inna sunia nie skorzystała. Tylko gdzie to miejsce .. ?? Quote
luka1 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 w zasadzie to jedyny problem - gdzie ją wsadzić? Z adopcjami wszyscy wiemy jak jest, miejsca się nie zwalniają. :shake: Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 tu bez zmian. Psy pojawiają sie na karmienie. Sunia jakoś niebezpiecznie wychudła. Quote
luka1 Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Azja już całkiem przymieszkała się na moich włościach. Zna doskonale rozkład zajęć, wie jakie miejsce zajmuje w stadzie - cudowny pies. Nie odstępuje mnie na krok. Pilnuje porządku na podwórku. No i odżyła, jest wesoła i energiczna, sierść nabrała barw i połysku. Jest piękna. Quote
ilon_n Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 luka1 czy pozwolisz nam popatrzeć na piękną Azję ?? ;) choć jedna foteczka, pls!! Quote
luka1 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 mam nawet filmik z wczoraj, ale muszę zmusić dziecię żeby go wstawiła Quote
ilon_n Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 jaka dostojna sunia!! :) dzięki za fotki Quote
łolkiee Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 a bardzo ciebie proszę :) Edit: jak znajdę filmik to go wrzucę dle narazie przeszukuję katalogi i go nie widzę. Quote
luka1 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 filmik znaleziony tylko nie wstawiony :mad: byłam z jedzonkiem w oznaczonym miejscu. Psiaków nie było, a na śniegu były ślady tylko jednego, dużego psa. Sunia ostatnio wydawała się nie bardzo dobrze wyglądająca - trzeba szybko sprawdzić co się z nią dzieje Quote
łolkiee Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [video=youtube;G1QCek4qStY]http://www.youtube.com/watch?v=G1QCek4qStY[/video] Quote
łolkiee Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [video=youtube;1oOkezULljo]http://www.youtube.com/watch?v=1oOkezULljo[/video] Quote
ilon_n Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Bardzo fajna para ONków .. :) i szczekliwe pikusiowe towarzystwo ;) czy to możliwe, że sunia ze stacji zaszyła się już na czas porodu?? Quote
luka1 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 ilon_n napisał(a): czy to możliwe, że sunia ze stacji zaszyła się już na czas porodu?? Nie wiem, dziś też jej nie było. Nie wyglądała ostatnio najlepiej. Będziemy ją szukać, może tam gdzie poprzednio miała szczeniaki ją znajdziemy. Choć bardziej możliwe jest, że zaszyła się gdzieś w stogu słomy. Quote
luka1 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 dziś szukałyśmy suni po polach. Niestety nie ma jej. Okoliczni ludzie też jej nie widują ostatnio. Coś musiało się stać. Quote
luka1 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Przestałam zamykać Azję na noc w zagródce - po co ma kombinować jak się wydostać. Każdego ranka gdy przyjeżdżam na działkę, Azja wita mnie przy bramie. Więc niech już będzie, że to ja chcę żeby biegała wolno. Quote
luka1 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 ciągle myślę co z tą sunią się stało, nie przychodzi do jedzenia. Quote
ilon_n Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Smutne to, ale opcji jest kilka. Może zaszyła się gdzieś, urodziła i wytrwale siedzi z maluchami. Może nie poradziła sobie z porodem. Może stało się zupełnie coś innego np. wypadek.. wielki znak zapytania .. szkoda młodej .. Quote
luka1 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 jest plan by w sobotę przeczesać pola i zarośla. Quote
luka1 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 na stacji znowu ślady jednego psa. Gdyby urodziła gdzieś szczeniaki to już chyba pora by się pojawiła, a jej nie widać. Szkoda psiny Quote
Recommended Posts