Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się, że rano przed 7 widziałam go, ale... przy skrzyżowaniu Al Politechniki i Radwanskiej.... Nie dam sobie głowy uciąć, że to był on, ale wzrost i umaszczenie, uszy jakby on. Byla jeszcze szarówka i mglisto, a ja jechałam prawym pasem... Niestety jak tam wróciłam tak szybko jak tylko mogłam nie było go. Pies widmo. Miałam tak ogromna nadzieję! Jeśli ktoś w tych okolicach bywa lub mieszka proszę wypatrujcie, bo może to jakiś Jaś Wędrowniczek i prędzej czy później uda sie go namierzyć i pomóc mu.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdalena maria napisał(a):
(...) może to jakiś Jaś Wędrowniczek i prędzej czy później uda sie go namierzyć i pomóc mu.

Daj Boże, by tak się stało.

Posted

magdalena maria napisał(a):
Wydaje mi się, że rano przed 7 widziałam go, ale... przy skrzyżowaniu Al Politechniki i Radwanskiej.... Nie dam sobie głowy uciąć, że to był on, ale wzrost i umaszczenie, uszy jakby on. Byla jeszcze szarówka i mglisto, a ja jechałam prawym pasem... Niestety jak tam wróciłam tak szybko jak tylko mogłam nie było go. Pies widmo. Miałam tak ogromna nadzieję! Jeśli ktoś w tych okolicach bywa lub mieszka proszę wypatrujcie, bo może to jakiś Jaś Wędrowniczek i prędzej czy później uda sie go namierzyć i pomóc mu.

Magda, od ktorej strony go widziałaś? Czy stał spokojnie?
Czesto bywam w parku Parku Poniatowskiego i w ok. Reala na J.Pawla II, to popatrzę.

Posted

Ja jechałam w stronę centrum, on-nie-on byl po mojej lewej ręce na chodniku między przejściami dla pieszych. Jest to możliwe właściwie, że z jakiegoś powodu przemieszcza się wzdłuż Al. Politechniki w tym kierunku. On stał tak jakby wybierał sie na zajęcia na polibudę...
Nic nie wiem co do pojawienia się psa na Widzewie.

• 2 weeks later...
Posted

Czarodziejka napisał(a):
Czyli jest czyjś. Nie beczcie;)

No może jest czyjś, ale ja widziaalm podobnego On-KA w tej okolicy jeszcze latem.
Lazł powoki i sprawiał wrażenei starego.
Ale może rzeczywiście gdzies mieszka w poblizu i sobie tak chodzi.....