magdalena maria Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Wydaje mi się, że rano przed 7 widziałam go, ale... przy skrzyżowaniu Al Politechniki i Radwanskiej.... Nie dam sobie głowy uciąć, że to był on, ale wzrost i umaszczenie, uszy jakby on. Byla jeszcze szarówka i mglisto, a ja jechałam prawym pasem... Niestety jak tam wróciłam tak szybko jak tylko mogłam nie było go. Pies widmo. Miałam tak ogromna nadzieję! Jeśli ktoś w tych okolicach bywa lub mieszka proszę wypatrujcie, bo może to jakiś Jaś Wędrowniczek i prędzej czy później uda sie go namierzyć i pomóc mu. Quote
majqa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 magdalena maria napisał(a):(...) może to jakiś Jaś Wędrowniczek i prędzej czy później uda sie go namierzyć i pomóc mu. Daj Boże, by tak się stało. Quote
Ania i Kajber Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 magdalena maria napisał(a):Wydaje mi się, że rano przed 7 widziałam go, ale... przy skrzyżowaniu Al Politechniki i Radwanskiej.... Nie dam sobie głowy uciąć, że to był on, ale wzrost i umaszczenie, uszy jakby on. Byla jeszcze szarówka i mglisto, a ja jechałam prawym pasem... Niestety jak tam wróciłam tak szybko jak tylko mogłam nie było go. Pies widmo. Miałam tak ogromna nadzieję! Jeśli ktoś w tych okolicach bywa lub mieszka proszę wypatrujcie, bo może to jakiś Jaś Wędrowniczek i prędzej czy później uda sie go namierzyć i pomóc mu. Magda, od ktorej strony go widziałaś? Czy stał spokojnie? Czesto bywam w parku Parku Poniatowskiego i w ok. Reala na J.Pawla II, to popatrzę. Quote
wenucja Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 jak z widzewa na aleje politechniki doszedl to jestem pod wrazeniem biduś... jak przemieści się na teofilów to będe go szukać... Quote
Ania i Kajber Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 wenucja napisał(a):jak z widzewa na aleje politechniki doszedl to jestem pod wrazeniem biduś... jak przemieści się na teofilów to będe go szukać... To on byl widziany też na Widzewie ?:crazyeye: Quote
magdalena maria Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Ja jechałam w stronę centrum, on-nie-on byl po mojej lewej ręce na chodniku między przejściami dla pieszych. Jest to możliwe właściwie, że z jakiegoś powodu przemieszcza się wzdłuż Al. Politechniki w tym kierunku. On stał tak jakby wybierał sie na zajęcia na polibudę... Nic nie wiem co do pojawienia się psa na Widzewie. Quote
Ania i Kajber Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No nic,trzeba sie rozglądąc, moze sie znow gdzieś objawi.... Quote
wenucja Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ania i Kajber napisał(a):To on byl widziany też na Widzewie ?:crazyeye: widocznie coś pokręciłam jak zawsze :P Quote
majqa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Hm... wieści zero. Gdzie jesteś i czyj Ty jesteś psiaku... Quote
wenucja Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 moze jednak on czyjs jest skoro go nie ma do tej pory Quote
anett Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 może... ale to też żadne dobre wiadomości skoro biega sam w dodatku bez obroży...:shake: Quote
Borówka16 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Sorry za offa ,ale ten jest prawie w identycznej sytuacji :placz: http://www.dogomania.pl/threads/195051-%C5%9Aliczny-zagubiony-ON-ek-NA-ULICY-!!!-B%C5%82agam-pomocy-!-%C5%81%C3%93D%C5%B9?p=15596838#post15596838 Pomóżcie ,proszę ! :-(:-(:-( Quote
anett Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 I nikt nie widział ONka??:-( już dwa tygodnie minęły...:-( wolę nie myśleć co z tym okiem:placz: Quote
Borówka16 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 anett napisał(a):I nikt nie widział ONka??:-( już dwa tygodnie minęły...:-( wolę nie myśleć co z tym okiem:placz: Uwierz , ja też :placz: Quote
Ania i Kajber Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Czarodziejka napisał(a):Czyli jest czyjś. Nie beczcie;) No może jest czyjś, ale ja widziaalm podobnego On-KA w tej okolicy jeszcze latem. Lazł powoki i sprawiał wrażenei starego. Ale może rzeczywiście gdzies mieszka w poblizu i sobie tak chodzi..... Quote
Borówka16 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ania i Kajber napisał(a):. Ale może rzeczywiście gdzies mieszka w poblizu i sobie tak chodzi..... Mam identyczne zdanie jak Ania. Quote
Recommended Posts