Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja znajoma poprosiła mnie o pomoc szuka labradora lub mix labradora. Mieszka w domku z ogródkiem. Pies musi być młody tzn taki do roku, musi lubić dzieci i musi być chłopczykiem. Znajoma mieszka w Legionowie koło Warszawy i zanim adoptuje pieska chce go poznać tzn zobaczyć. Wszelkie propozycję będę jej przesyłała na jej adres e-mail.

Posted

numer: 884
numer chip: 985121017339660
imię: Ninka
wielkość: mala
rasa: mieszaniec
data przyjęcia: 2010-09-06
przebywa w boksie: buda przy hotelu
Ninka jest bardzo spokojną i delikatną sunia, psinka źle czuje się w schronisku, widać, że jest przytłoczona i smutna. Ninka bardzo potrzebuje domu, łasi się do człowieka, szuka ratunku. Sunia na pewno będzie miłym i spokojnym towarzyszem. Prosimy o dam dla niej.

Schronisko w Łodzi
Kontakt telefoniczny:
(0-42) 656-78-42
Kontakt internetowy:
schronisko_www@doskomp.lodz.pl

Posted

Własnie wymieniam się z koleżanką wiadomościami o LABKU biszkoptowym....... Mamy na razie słabe zdięcie , tylko w budzie.... Psiak jest w schronisku, nie daleko Warszawy. Nie mogę napisać dokładnie gdzie. Podam na Pm..
Labek ma ok 9 miesięcy, ale od 4 przebywa w schronisku. Jest strasznie wystraszony i boi się wszystkich. bardzo zależy nam na wyciągnięcie go z tamtąd bo zmarnuje się chłopak........... Jest młody więc jak znajdzie ludzi którzy dadzą mu dom i miłość to na pewno się otworzy.
Więcej info na Pm.....

Dodam że Labek jest ok 200 kilometrów od Legionowa. myślę że to nie jest aż tak daleko aby pojechać i zobaczyć pieska...
Ale tak jak pisałam powyżej. Pies się boi, nie jest agresywny tylko wystraszony. Nie wychodzi z budy więc na 5 minutowej wizycie się nie skończy.
On czeka na swoich

Posted

Staś to miniaturowa wersja labradora :) Ma czarną, błyszczącą sierść, charakter jak labek i waży około 15 kg. Wesoły, kontaktowy i bardzo spragniony bliskich relacji ze swoimi opiekunami. Niekonfliktowy, pogodny, zawsze gotowy do zabawy i pieszczot. Lubi ganianki z psami, z każdym przyjacielsko się wita. Łagodny do ludzi w każdym wieku :) Z natury uległy. Staś jest psiaczkiem, który chętnie zamieszka w domu z dziećmi i innymi zwierzętami. Jest grzeczny, czysty i cichy w mieszkaniu, nie sprawia problemów wychowawczych. Jest po prostu przemiłym psem. Ma zaledwie 10 miesięcy. Zdrowy, zaszczepiony. Czeka na swój prawdziwy dom i rodzinę na zawsze.

Posted

[quote name='Alexandra29']Własnie wymieniam się z koleżanką wiadomościami o LABKU biszkoptowym....... Mamy na razie słabe zdięcie , tylko w budzie.... Psiak jest w schronisku, nie daleko Warszawy. Nie mogę napisać dokładnie gdzie. Podam na Pm..
Labek ma ok 9 miesięcy, ale od 4 przebywa w schronisku. Jest strasznie wystraszony i boi się wszystkich. bardzo zależy nam na wyciągnięcie go z tamtąd bo zmarnuje się chłopak........... Jest młody więc jak znajdzie ludzi którzy dadzą mu dom i miłość to na pewno się otworzy.
Więcej info na Pm.....

Dodam że Labek jest ok 200 kilometrów od Legionowa. myślę że to nie jest aż tak daleko aby pojechać i zobaczyć pieska...
Ale tak jak pisałam powyżej. Pies się boi, nie jest agresywny tylko wystraszony. Nie wychodzi z budy więc na 5 minutowej wizycie się nie skończy.
On czeka na swoich[/QUOTE]

Chciałam dodać że pies jest bardzo w typie rasy.

Posted

Więc tak znajomi byli w sobotę zapoznać sie z Big Mackiem z pierwszej strony, jednak psiak się rozchorował ma jakieś problemy skórne i nie mogli go adoptować, ale czekają aż psiak wyzdrowieje i zabieraja go do domu :-)

• 2 weeks later...