betinka24 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Moja znajoma poprosiła mnie o pomoc szuka labradora lub mix labradora. Mieszka w domku z ogródkiem. Pies musi być młody tzn taki do roku, musi lubić dzieci i musi być chłopczykiem. Znajoma mieszka w Legionowie koło Warszawy i zanim adoptuje pieska chce go poznać tzn zobaczyć. Wszelkie propozycję będę jej przesyłała na jej adres e-mail. Quote
Natussiaa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 numer: 884 numer chip: 985121017339660 imię: Ninka płeć: suka wiek: ok. 1 roku wielkość: mala rasa: mieszaniec data przyjęcia: 2010-09-06 przebywa w boksie: buda przy hotelu Ninka jest bardzo spokojną i delikatną sunia, psinka źle czuje się w schronisku, widać, że jest przytłoczona i smutna. Ninka bardzo potrzebuje domu, łasi się do człowieka, szuka ratunku. Sunia na pewno będzie miłym i spokojnym towarzyszem. Prosimy o dam dla niej. Schronisko w Łodzi Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: schronisko_www@doskomp.lodz.pl Quote
Livka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Może nasz Shadow się spodoba :cool3: http://www.dogomania.pl/threads/187331-MIX-LABKA-i-BULLA-JU%C5%BB-W-HOTELIKU-u-Ani.-Brakuje-265-Z%C5%81-sta%C5%82ych-deklaracji Quote
evel Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 http://www.fundacjaprima.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=40&Itemid=17 ;) Quote
AnIeLa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 betinka24 znajoma ma domek z ogródkiem a gdzie będzie przebywal psiaczek? Bo labrk to pies rodzinny, który jest zawsze przy człowieku :) Tutaj link do labradorów w potrzebie: http://labradory.info/viewforum.php?f=52 Quote
Alexandra29 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Własnie wymieniam się z koleżanką wiadomościami o LABKU biszkoptowym....... Mamy na razie słabe zdięcie , tylko w budzie.... Psiak jest w schronisku, nie daleko Warszawy. Nie mogę napisać dokładnie gdzie. Podam na Pm.. Labek ma ok 9 miesięcy, ale od 4 przebywa w schronisku. Jest strasznie wystraszony i boi się wszystkich. bardzo zależy nam na wyciągnięcie go z tamtąd bo zmarnuje się chłopak........... Jest młody więc jak znajdzie ludzi którzy dadzą mu dom i miłość to na pewno się otworzy. Więcej info na Pm..... Dodam że Labek jest ok 200 kilometrów od Legionowa. myślę że to nie jest aż tak daleko aby pojechać i zobaczyć pieska... Ale tak jak pisałam powyżej. Pies się boi, nie jest agresywny tylko wystraszony. Nie wychodzi z budy więc na 5 minutowej wizycie się nie skończy. On czeka na swoich Quote
betinka24 Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Labek bedzie mieszkał w domu :-) Quote
mitheithel Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 www.labradory.info na tym forum znajdziesz mnóstwo labków w potrzebie! Wiele z nich przebywa w Warszawie :) Quote
morisowa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Staś to miniaturowa wersja labradora :) Ma czarną, błyszczącą sierść, charakter jak labek i waży około 15 kg. Wesoły, kontaktowy i bardzo spragniony bliskich relacji ze swoimi opiekunami. Niekonfliktowy, pogodny, zawsze gotowy do zabawy i pieszczot. Lubi ganianki z psami, z każdym przyjacielsko się wita. Łagodny do ludzi w każdym wieku :) Z natury uległy. Staś jest psiaczkiem, który chętnie zamieszka w domu z dziećmi i innymi zwierzętami. Jest grzeczny, czysty i cichy w mieszkaniu, nie sprawia problemów wychowawczych. Jest po prostu przemiłym psem. Ma zaledwie 10 miesięcy. Zdrowy, zaszczepiony. Czeka na swój prawdziwy dom i rodzinę na zawsze. Quote
Alexandra29 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Alexandra29']Własnie wymieniam się z koleżanką wiadomościami o LABKU biszkoptowym....... Mamy na razie słabe zdięcie , tylko w budzie.... Psiak jest w schronisku, nie daleko Warszawy. Nie mogę napisać dokładnie gdzie. Podam na Pm.. Labek ma ok 9 miesięcy, ale od 4 przebywa w schronisku. Jest strasznie wystraszony i boi się wszystkich. bardzo zależy nam na wyciągnięcie go z tamtąd bo zmarnuje się chłopak........... Jest młody więc jak znajdzie ludzi którzy dadzą mu dom i miłość to na pewno się otworzy. Więcej info na Pm..... Dodam że Labek jest ok 200 kilometrów od Legionowa. myślę że to nie jest aż tak daleko aby pojechać i zobaczyć pieska... Ale tak jak pisałam powyżej. Pies się boi, nie jest agresywny tylko wystraszony. Nie wychodzi z budy więc na 5 minutowej wizycie się nie skończy. On czeka na swoich[/QUOTE] Chciałam dodać że pies jest bardzo w typie rasy. Quote
mitheithel Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Moja 11- miesięczna tymczasowiczka Bliska :) Quote
betinka24 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Dostałam wiadomości że w sobote znajomi jadą do schroniska obejrzec jednego pisaka z tych tu zaproponowanych, maja mi dac znać jak juz wrócą Quote
gosia1701 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 czy Ci twoi znajomi są tu zalogowani jako "fido3103" ? Quote
betinka24 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 nie mam szczeze pojecia ale bardzo prawdopodobne ze sie zalogowali. Quote
AnIeLa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 betinka24 zobacz tutaj : http://labradory.info/viewtopic.php?t=15333&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
kinga_kinga7 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 jeśli znajomi nadal szukają pieska,to w schronisku w Białej Podlaskiej jest taki,2 letni,przyjacielski i łagodny pies Quote
betinka24 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Niestety nic nie wiem nie dostałam żadnej informacji, posataram się czegoś dowiedziec Quote
betinka24 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Więc tak znajomi byli w sobotę zapoznać sie z Big Mackiem z pierwszej strony, jednak psiak się rozchorował ma jakieś problemy skórne i nie mogli go adoptować, ale czekają aż psiak wyzdrowieje i zabieraja go do domu :-) Quote
betinka24 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Od wczoraj Big - Mac z pierwszej strony jest już u moich znajomych w domku. Oto Big - Mac zwany Bigi :-) Quote
Alexandra29 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='betinka24']Od wczoraj Big - Mac z pierwszej strony jest już u moich znajomych w domku. Oto Big - Mac zwany Bigi :-) No to super. Zdięc nie widać Quote
gosia1701 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 można liczyć na jeszcze jakieś zdjęcia ? :) Quote
Recommended Posts