Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś jednak nie da rady, ale ciągle jest szansa na jutro - jeśli będę coś wiedziała, napiszę.

Popytam też na forum szczurzym, czy ktoś nie jest z Piły lub okolic.

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech, przepraszam, że znowu post pod postem, ale coś mi edycja nie działa.

Za radą znajomej napisałam do użytkowniczki wapiszon, może tak się uda. Trzymajcie kciuki!

Posted

wapiszon napisał(a):
Czekam na więcej informacji o suńkach. Mogę podjechać do Złotowa na wizytę przed adopcyjną. O co mam się pytać? Nie znam się na pudlach ;)

Wapiszon bardzo dziękuję:loveu:Już dzwonię do Journey:lol:

Posted

Szura napisał(a):
Nie wpadłabym, że namiary na dobrą duszę do pomocy z wizytą znajdę na forum szczurzym, a tu jednak. :D Super, bardzo się cieszę!

Bardzo dziękuję za pomoc:lol:

wapiszon napisał(a):
Jestem po wizycie i jestem na ... TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo fajna Pani Ala. Typowa psiara. Suńki będą miały prawdziwy dom.

To super wieści, bardzo dziękujemy za wizytę:lol:

Posted

Czyli miałam dobre przeczucia!!!! Ależ się cieszę!!!
Przed chwilą skończyłam małe ćwiczenia z suńkami - są niezwykle kontaktowe i chętne na smaki ;)

Zaraz napiszę do pani Ali :)

Posted

Najprawdopodobniej na dniach sunie pojadą do nowego domu !!! A jutro spotykamy się z Abrakadabrą. Tym, którzy nie pamiętają przypomnę, że to Abrakadabra przywiozła sunie i doskonale pamięta w jakim były wtedy stanie. Jutro zobaczy je pierwszy raz od dnia zabrania ich ze schroniska :)!

Posted

Journey, bardzo fajnie. Może będą jeszcze jakieś zdjęcia suń na pożegnanie? :razz: A w ogóle to jesteś super DT, świetnie, że są ludzie, jak Ty. :loveu:

Posted

Yourney - już się nie mogą doczekać :)
Pamiętam brudne, skołtunione i przerażone stworzonka, wciśnięte w kąt kontenera. A jutro będę świadkiem cudownej przemiany :)
Szczerze powiedziawszy zarówno zachowanie suczek, jak i Tonica nie rokowało najlepiej, jesli chodzi o socjalizację...
Ciotki - wykonałyście kawał wspaniałej roboty!

Posted

Szura, Equus, Abrakadabra - dziękuję za miłe słowa, bardzo to miłe!

Jeszcze wiele pracy czeka nowych właścicieli, ale sunie robią ogromne postępy :)

Equus, ostatni czas był dla mnie bardzo pracowity, bo oprócz pudelek mam własne psie stado i inne obowiązki. Niedługo dołączy do nas nowy pies, który bardzo potrzebuje pomocy i zamieszka u mnie na dłużej... To sprawa ciężka i priorytetowa.

I jeszcze do WAPISZON - bardzo dziękujemy za wizytę!!!!!

Posted

Bela, mylisz się, chodziło o szczenię, nie matkę, pod warunkiem, że będzie miejsce, a jest inny pies w gorszej sytuacji, który ma wobec tego pierwszeństwo. Zresztą to skomplikowane, ale już wcześniej wyjaśniłam Anecie o co chodzi :)

Posted

Witam, jesli nadal potrzebujecie sprawdzenia domku - moge przeprowadzic wizyte. Czy sunie sa po sterylce? przepraszam, ze pytam - nie mam w tej chwili czasu, by przejrzed watek.

edit - doczytalam, ze juz PO wizycie. Ciesze sie, ze suczki beda miec dobry dom :)

Posted

Journey napisał(a):
Bela, mylisz się, chodziło o szczenię, nie matkę, pod warunkiem, że będzie miejsce, a jest inny pies w gorszej sytuacji, który ma wobec tego pierwszeństwo. Zresztą to skomplikowane, ale już wcześniej wyjaśniłam Anecie o co chodzi :)

Załuje, ze przez nieporozumienie mielismy nadzieje, złudna jak sie okazuje.:shake:

Posted

Skoro już wszystko dopięte na ostatni guzik, to czas, żeby oficjalnie ogłosić - mam zamiar adoptować Tonica. :) W sobotę spotkałam się z nim i AniaRe na trzy godzinki i jestem absolutnie zakochana. Dziś porozmawiałam z rodziną i mam zgodę na przygarnięcie chłopaka. Mam nadzieję, że może nawet w przyszłym tygodniu do mnie trafi.

Co z wizytą przedadopcyjną? :)