Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anita_happy napisał(a):
wracam do dzieciaków :)
dosąłł ktos karme???cyz nie:(

Journey napisał(a):
Przed chwilą kurier przywiózł Boscha :lol: Dziękujemy sponsorowi!:loveu:
Co dalej z karmą? Odsypiać część dla dziewczyn i mieszać im z mięsem, a resztę dać AniRe czy wszystko do AniRe?

To wpis Journey z wtorku;)
Do AniRe na pewno jeszcze nie dotarła...

Posted

AniaRe napisał(a):
Tonic z naszymi wszystkimi 6 kotami dogaduje sie znakomicie-mam kolejne zdjecia, z 2 innymi na łóżku mojej córki, postaram sie wkleic jutro. Pomysł z wklejeniem na miau jest świetny, za parę dni dobrze?
Jeszcze chwilę sie wstrzymajmy z szukaniem mu domku, on się tak fajnie rozkręca, biega po terenie bez smyczy pomiedzy najróżniejszymi psami, wraca do mnie jak sie przestraszy. Jedynie jak zostanie sam w pokoju, to protestuje drapiac w drzwi. Na łóżko wchodzi bez wahania :-D

W takim razie czekam .
Chyba, że Ty masz tam konto:)
Super, że z Tonic'iem coraz lepiej .

Posted

Witajcie po kilkudniowej przerwie :)
Wpłata ze skarbonki doszła- dzięki wielkie :)
A z niusów... Jest pani zainteresowana adopcją (najprawdopodobniej Bambi). Potrzebujemy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej pod Warszawą. Kto chętny? ;)

Posted

Journey napisał(a):

Dzięki za potwierdzenie, zaraz skopiuję na wątek pudelków;)
Cieszę się, że małe robią takie postępy:lol:

Posted

anita_happy napisał(a):
co ja słysze...co ja słyszeee

ja podpytam czy dostałaś moje pw w sprawie tej małej kudłatej suczki z klembowa? jakoś różnie to ostatnio działa :/

Posted

Journey napisał(a):
Witajcie po kilkudniowej przerwie :)
A z niusów... Jest pani zainteresowana adopcją (najprawdopodobniej Bambi). Potrzebujemy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej pod Warszawą. Kto chętny? ;)

Jestem zmotoryzowana i mogę to załatwić

Posted

[quote name='AniaRe']Jest szansa na tansze przeprowadzenie kastarcji Tonica-po kosztach. Czy pudlowa skarbonka byłaby w stanie pokryc koszty?[/QUOTE]

AniaRe jakie to koszty?
Czy doszła karma, bo podobno była zamawiana? Ale pewnie nie doszła, bo byś napisała...

Posted

Dzięki Magda za wstawienie zdjęć :) W przyszłym tygodniu Myszę i Bambi czeka kilkudniowy wyjazd... Ciekawe jak będą się zachowywać :) W związku z tym zamierzam im kupić dwie obróżki i smycze, z którymi oczywiści trafią do nowych domów.
O dziwo na razie zapytań o nie jest bardzo mało. Ludzi chyba przeraża ich historia? Sama nie wiem... Ale wierzę, że w końcu ktoś się w nich zakocha i je adoptuje :)

Posted

Energy napisał(a):
AniaRe jakie to koszty?
Czy doszła karma, bo podobno była zamawiana? Ale pewnie nie doszła, bo byś napisała...

Karma nie doszla jeszcze-jak dojedzie, dam znać

Koszty ok.poniżej 100 zł, wstępnie 70-80 zł, ale trochę zależy od ilości leków czy środków w trakcie i po zabiegu, np. kołnierz czy jakies takie inne.

Posted

Journey napisał(a):
Dzięki Magda za wstawienie zdjęć :) W przyszłym tygodniu Myszę i Bambi czeka kilkudniowy wyjazd... Ciekawe jak będą się zachowywać :) W związku z tym zamierzam im kupić dwie obróżki i smycze, z którymi oczywiści trafią do nowych domów.
O dziwo na razie zapytań o nie jest bardzo mało. Ludzi chyba przeraża ich historia? Sama nie wiem... Ale wierzę, że w końcu ktoś się w nich zakocha i je adoptuje :)

Chyba lepsze szeleczki, psiaki są w nich "bezpieczniejsze", z obróżki pies łatwo może się wyswobodzić, szczególnie w nieznanym miejscu i w stresie. Moim wszystkim psom kupuję szelki i bardzo polecam ... a swoją drogą czy to dla nich nie za bardzo stresujące, kilkudniowy wyjazd, ledwo się przyzwyczaiły do miejsca i poczuły bezpiecznie?