anita_happy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 wracam do dzieciaków :) dosąłł ktos karme???cyz nie:( Quote
Energy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 anita_happy napisał(a):wracam do dzieciaków :) dosąłł ktos karme???cyz nie:( Journey napisał(a):Przed chwilą kurier przywiózł Boscha :lol: Dziękujemy sponsorowi!:loveu: Co dalej z karmą? Odsypiać część dla dziewczyn i mieszać im z mięsem, a resztę dać AniRe czy wszystko do AniRe? To wpis Journey z wtorku;) Do AniRe na pewno jeszcze nie dotarła... Quote
al'akir Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 AniaRe napisał(a):Tonic z naszymi wszystkimi 6 kotami dogaduje sie znakomicie-mam kolejne zdjecia, z 2 innymi na łóżku mojej córki, postaram sie wkleic jutro. Pomysł z wklejeniem na miau jest świetny, za parę dni dobrze? Jeszcze chwilę sie wstrzymajmy z szukaniem mu domku, on się tak fajnie rozkręca, biega po terenie bez smyczy pomiedzy najróżniejszymi psami, wraca do mnie jak sie przestraszy. Jedynie jak zostanie sam w pokoju, to protestuje drapiac w drzwi. Na łóżko wchodzi bez wahania :-D W takim razie czekam . Chyba, że Ty masz tam konto:) Super, że z Tonic'iem coraz lepiej . Quote
Energy Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Journey jak wrócisz, to sprawdź proszę czy dotarła wpłata ze skarbonki. Quote
Journey Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Witajcie po kilkudniowej przerwie :) Wpłata ze skarbonki doszła- dzięki wielkie :) A z niusów... Jest pani zainteresowana adopcją (najprawdopodobniej Bambi). Potrzebujemy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej pod Warszawą. Kto chętny? ;) Quote
tripti Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 jeszcze daj znać, która strona świata pod Warszawą, to będzie łatwiej kogoś znaleźć :) bardzo dobre wiadomości!!!! Quote
Journey Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Dam znać, na razie czekam na dokładny adres :) Witaminy służą suńkom - sierść jest ładniejsza i ogólne wrażenie robią coraz lepsze :) Quote
Ewanka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Swietne wiadomosci ...... prosimy o nowe fotki dziewczyn :) Quote
Energy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Journey napisał(a): Wpłata ze skarbonki doszła- dzięki wielkie :) Dzięki za potwierdzenie, zaraz skopiuję na wątek pudelków;) Cieszę się, że małe robią takie postępy:lol: Quote
tripti Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 anita_happy napisał(a):co ja słysze...co ja słyszeee ja podpytam czy dostałaś moje pw w sprawie tej małej kudłatej suczki z klembowa? jakoś różnie to ostatnio działa :/ Quote
JOAPG Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Journey napisał(a):Witajcie po kilkudniowej przerwie :) Wpłata ze skarbonki doszła- dzięki wielkie :) A z niusów... Jest pani zainteresowana adopcją (najprawdopodobniej Bambi). Potrzebujemy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej pod Warszawą. Kto chętny? ;) Jestem zmotoryzowana i mogę to załatwić Quote
AniaRe Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jest szansa na tansze przeprowadzenie kastarcji Tonica-po kosztach. Czy pudlowa skarbonka byłaby w stanie pokryc koszty? Quote
Energy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='AniaRe']Jest szansa na tansze przeprowadzenie kastarcji Tonica-po kosztach. Czy pudlowa skarbonka byłaby w stanie pokryc koszty?[/QUOTE] AniaRe jakie to koszty? Czy doszła karma, bo podobno była zamawiana? Ale pewnie nie doszła, bo byś napisała... Quote
Energy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Zdjęcia sunieczek:loveu:Dziękuję Journey:lol: A tu widać jak przybrała na wadze Myszka:lol:można sobie porównać z pierwszymi zdjęciemi;) Quote
Energy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='zerduszko']Myszka - zakochałam się :)[/QUOTE] To co skusisz się na pudelka?:cool3: Cudne są to fakt:loveu: Quote
idusiek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ja mam pudelka przez przypadek ;) i nie zamieniłabym starego ślepego Romana na żadnego innego :D Quote
Energy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dzisiejsze sunieczki z dużym przyjacielem/przyjaciółką:loveu: Quote
Journey Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Dzięki Magda za wstawienie zdjęć :) W przyszłym tygodniu Myszę i Bambi czeka kilkudniowy wyjazd... Ciekawe jak będą się zachowywać :) W związku z tym zamierzam im kupić dwie obróżki i smycze, z którymi oczywiści trafią do nowych domów. O dziwo na razie zapytań o nie jest bardzo mało. Ludzi chyba przeraża ich historia? Sama nie wiem... Ale wierzę, że w końcu ktoś się w nich zakocha i je adoptuje :) Quote
AniaRe Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Energy napisał(a):AniaRe jakie to koszty? Czy doszła karma, bo podobno była zamawiana? Ale pewnie nie doszła, bo byś napisała... Karma nie doszla jeszcze-jak dojedzie, dam znać Koszty ok.poniżej 100 zł, wstępnie 70-80 zł, ale trochę zależy od ilości leków czy środków w trakcie i po zabiegu, np. kołnierz czy jakies takie inne. Quote
Ewanka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Journey napisał(a):Dzięki Magda za wstawienie zdjęć :) W przyszłym tygodniu Myszę i Bambi czeka kilkudniowy wyjazd... Ciekawe jak będą się zachowywać :) W związku z tym zamierzam im kupić dwie obróżki i smycze, z którymi oczywiści trafią do nowych domów. O dziwo na razie zapytań o nie jest bardzo mało. Ludzi chyba przeraża ich historia? Sama nie wiem... Ale wierzę, że w końcu ktoś się w nich zakocha i je adoptuje :) Chyba lepsze szeleczki, psiaki są w nich "bezpieczniejsze", z obróżki pies łatwo może się wyswobodzić, szczególnie w nieznanym miejscu i w stresie. Moim wszystkim psom kupuję szelki i bardzo polecam ... a swoją drogą czy to dla nich nie za bardzo stresujące, kilkudniowy wyjazd, ledwo się przyzwyczaiły do miejsca i poczuły bezpiecznie? Quote
Recommended Posts