AniaRe Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Widzialysmy się z Szurą 3 godziny w sobotę i w moim rozumieniu -można uznać to za wizytę przedadopcyjną. Co prawda nie widziałysmy domu-ale widziałyśmy jak Ania pracuje z psem, na czym jej zależy i jak zwierzaki traktuje. Dużo opowiedziała o sobie, o swoim tymczasie, z którym ciężko pracowała poł roku. Jest także na forum pudlowym- wpisy mozna przeczytać w dziale wychowanie. Jak dla nas -dom marzenie dla Toniczka. Quote
Energy Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No to ja już też oficjalnie mogę się cieszyć, bo do tej pory nieoficjalnie trzymałam kciuki:lol: Quote
Szura Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Och, dziękuję za kciuki, przydały się. ;) Ja oczywiście wariuję i doczekać się nie mogę, zamówiłam mu już smycz i obróżkę. :) Quote
AniaRe Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Szura napisał(a):Och, dziękuję za kciuki, przydały się. ;) Ja oczywiście wariuję i doczekać się nie mogę, zamówiłam mu już smycz i obróżkę. :) No ladnie, a ta którą dostał nieładna?? ;( dostał nowiutki komplacik....;) Quote
Energy Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 AniaRe napisał(a):No ladnie, a ta którą dostał nieładna?? ;( dostał nowiutki komplacik....;) No to Szura zaliczyła wpadkę:evil_lol: Quote
Szura Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Bardzo ładny komplecik - ale nie pomarańczowy! :lol: A tam wpadkę, mam świetne wytłumaczenie, szaleństwo przedadopcyjne.:eviltong: Quote
AniaRe Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Szura napisał(a):Bardzo ładny komplecik - ale nie pomarańczowy! :lol: A tam wpadkę, mam świetne wytłumaczenie, szaleństwo przedadopcyjne.:eviltong: Pomyslimy, zobaczymy....:lol: Chodź przy zeznaniu, ze ma byc pomarańczowy, to Hania na pewno zmięknie :D:D:D i pewnie jeszcze to będzie dodatkowy plus... Quote
Energy Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 AniaRe napisał(a):Pomyslimy, zobaczymy.... Chodź przy zeznaniu, ze ma byc pomarańczowy, to Hania na pewno zmięknie :D:D:D Pomarańczowy dla chłopaka?:crazyeye:nie wystarczy, że nie ma już jajek:cool3::evil_lol: Quote
wapiszon Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Szura napisał(a):Skoro już wszystko dopięte na ostatni guzik, to czas, żeby oficjalnie ogłosić - mam zamiar adoptować Tonica. :) W sobotę spotkałam się z nim i AniaRe na trzy godzinki i jestem absolutnie zakochana. Dziś porozmawiałam z rodziną i mam zgodę na przygarnięcie chłopaka. Mam nadzieję, że może nawet w przyszłym tygodniu do mnie trafi. Co z wizytą przedadopcyjną? :) To ja się zgłaszam na wizytę przed adopcyjną. Mam już wprawę z pudelkami :eviltong::evil_lol: Quote
Equus Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 wapiszon - wizyta już jakby była ;) AniaRe napisał(a):Widzialysmy się z Szurą 3 godziny w sobotę i w moim rozumieniu -można uznać to za wizytę przedadopcyjną. Quote
wapiszon Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Szura napisał(a):W Warszawie? :) Może być i w Warszawie ;) Cała przyjemność po mojej stronie :) Quote
Szura Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Wapiszon, jak coś to zapraszam na herbatkę. :lol: Ale to proponuję wizytę poadopcyjną - to dodatkowo poznasz Tonika. :loveu: Quote
filodendron Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jak miło poczytać :) Tak się cieszę po kryjomu i ukradkiem. Zaciskam kciuki za całą trójeczkę :) Quote
AniaRe Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 AniaRe napisał(a):Pomyslimy, zobaczymy....:lol: Chodź przy zeznaniu, ze ma byc pomarańczowy, to Hania na pewno zmięknie :D:D:D i pewnie jeszcze to będzie dodatkowy plus... No i miałam rację... :D Hania wróciła, przeczytala i stwierdziła: Ale jemu będzie ślicznie w pomarańczowym!! :D:D:D Quote
Szura Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Uff, no to mi się upiekło... :lol: Nie ma obaw - nie będzie żadnego różu, pastelowych kolorków i kokardek na ogonie. :eviltong: Prędzej dające po oczach intensywnością kolory czy moro. No wiecie, tak zgodnie z filozofią Paris Hilton, że pies to świetny 'dodatek' i musi pasować do stroju właściciela. :evil_lol: Quote
Equus Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja mam dla mojej suki obrożę i smycz pomarańczowe-moro :D mega odblaskowe na czarnej sierści czyli... totalne zaprzeczenie idei moro ;) Także wiesz - może być dwa w jednym! Quote
Abrakadabra Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Przepraszam, że tak późno, ale wreszcie dotarłam na dogo i niniejszym pragnę z całego serca podziękować Yourney :) za wspaniałą i fachową opiekę, jaką obdarzyła Bambi i Myszkę. Tego nie da się opowiedzieć - a ja miałam okazję zobaczyć na własne oczy, dotknąć i pogłaskać suczki, które jeszcze miesiąc temu wyglądały jak brudne i smierdzące szmatki do podłogi, bojące się własnego cienia... Justynka, wkej je na "Metamorfozy", pleaseeeee..... bambi i Myszka są bez pamięci zakochane w Yourney, Myszka chodzi, patrząc jej głęboko w oczy :) Bambi też kontroluje, czy Pani jest w pobliżu. Pod blokiem próbowały nawe "pogonić" haszczaczkę :) A co? Yourney - dzięki! AniaRe, dziękujmy za opiekę nad Tonickiem :) Quote
Szura Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dziewczyny, wiecie może, czy Tonic był szczepiony w schronie? Quote
AniaRe Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Szura']Dziewczyny, wiecie może, czy Tonic był szczepiony w schronie? Aniu, ja napisałam Ci, że nie pamiętam, czy był szczepiony , a nie że nie wiem-mam dokumnety ze schronu w domu i sprawdzę -ale nie w tej chwili. U nas nie był - najpierw był chory, potem rekonwalescencja a potem była okazja zrobić tanio kastrację Quote
Szura Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Ok, rozumiem. ^^ Mam kolejny tonikowy nabytek - znajomi kupili swojemu psu trochę za mały transporter, odkupiłam. I tak pewnie okaże się po przyjeździe psa, że paru rzeczy brakuje...:evil_lol: Quote
wapiszon Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Szura napisał(a):Ok, rozumiem. ^^ Mam kolejny tonikowy nabytek - znajomi kupili swojemu psu trochę za mały transporter, odkupiłam. I tak pewnie okaże się po przyjeździe psa, że paru rzeczy brakuje...:evil_lol: A kiedy sunie jadą do Złotowa? Quote
coronaaj Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 wapiszon napisał(a):A kiedy sunie jadą do Złotowa? Mam to samo pytanie, a gdzie idzie Tonic? Quote
Recommended Posts