Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzialysmy się z Szurą 3 godziny w sobotę i w moim rozumieniu -można uznać to za wizytę przedadopcyjną. Co prawda nie widziałysmy domu-ale widziałyśmy jak Ania pracuje z psem, na czym jej zależy i jak zwierzaki traktuje. Dużo opowiedziała o sobie, o swoim tymczasie, z którym ciężko pracowała poł roku. Jest także na forum pudlowym- wpisy mozna przeczytać w dziale wychowanie.
Jak dla nas -dom marzenie dla Toniczka.

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szura napisał(a):
Och, dziękuję za kciuki, przydały się. ;)

Ja oczywiście wariuję i doczekać się nie mogę, zamówiłam mu już smycz i obróżkę. :)

No ladnie, a ta którą dostał nieładna?? ;( dostał nowiutki komplacik....;)

Posted

Szura napisał(a):
Bardzo ładny komplecik - ale nie pomarańczowy! :lol:

A tam wpadkę, mam świetne wytłumaczenie, szaleństwo przedadopcyjne.:eviltong:

Pomyslimy, zobaczymy....:lol:

Chodź przy zeznaniu, ze ma byc pomarańczowy, to Hania na pewno zmięknie :D:D:D i pewnie jeszcze to będzie dodatkowy plus...

Posted

AniaRe napisał(a):
Pomyslimy, zobaczymy....

Chodź przy zeznaniu, ze ma byc pomarańczowy, to Hania na pewno zmięknie :D:D:D

Pomarańczowy dla chłopaka?:crazyeye:nie wystarczy, że nie ma już jajek:cool3::evil_lol:

Posted

Szura napisał(a):
Skoro już wszystko dopięte na ostatni guzik, to czas, żeby oficjalnie ogłosić - mam zamiar adoptować Tonica. :) W sobotę spotkałam się z nim i AniaRe na trzy godzinki i jestem absolutnie zakochana. Dziś porozmawiałam z rodziną i mam zgodę na przygarnięcie chłopaka. Mam nadzieję, że może nawet w przyszłym tygodniu do mnie trafi.

Co z wizytą przedadopcyjną? :)

To ja się zgłaszam na wizytę przed adopcyjną. Mam już wprawę z pudelkami :eviltong::evil_lol:

Posted

wapiszon - wizyta już jakby była ;)

AniaRe napisał(a):
Widzialysmy się z Szurą 3 godziny w sobotę i w moim rozumieniu -można uznać to za wizytę przedadopcyjną.

Posted

AniaRe napisał(a):
Pomyslimy, zobaczymy....:lol:

Chodź przy zeznaniu, ze ma byc pomarańczowy, to Hania na pewno zmięknie :D:D:D i pewnie jeszcze to będzie dodatkowy plus...

No i miałam rację... :D
Hania wróciła, przeczytala i stwierdziła: Ale jemu będzie ślicznie w pomarańczowym!! :D:D:D

Posted

Uff, no to mi się upiekło... :lol:

Nie ma obaw - nie będzie żadnego różu, pastelowych kolorków i kokardek na ogonie. :eviltong: Prędzej dające po oczach intensywnością kolory czy moro. No wiecie, tak zgodnie z filozofią Paris Hilton, że pies to świetny 'dodatek' i musi pasować do stroju właściciela. :evil_lol:

Posted

Ja mam dla mojej suki obrożę i smycz pomarańczowe-moro :D mega odblaskowe na czarnej sierści czyli... totalne zaprzeczenie idei moro ;)
Także wiesz - może być dwa w jednym!

Posted

Przepraszam, że tak późno, ale wreszcie dotarłam na dogo i niniejszym pragnę z całego serca podziękować Yourney :)
za wspaniałą i fachową opiekę, jaką obdarzyła Bambi i Myszkę.

Tego nie da się opowiedzieć - a ja miałam okazję zobaczyć na własne oczy, dotknąć i pogłaskać suczki, które jeszcze miesiąc temu wyglądały jak brudne i smierdzące szmatki do podłogi, bojące się własnego cienia...

Justynka, wkej je na "Metamorfozy", pleaseeeee.....

bambi i Myszka są bez pamięci zakochane w Yourney, Myszka chodzi, patrząc jej głęboko w oczy :) Bambi też kontroluje, czy Pani jest w pobliżu.
Pod blokiem próbowały nawe "pogonić" haszczaczkę :) A co?
Yourney - dzięki!

AniaRe, dziękujmy za opiekę nad Tonickiem :)

Posted

[quote name='Szura']Dziewczyny, wiecie może, czy Tonic był szczepiony w schronie?

Aniu, ja napisałam Ci, że nie pamiętam, czy był szczepiony , a nie że nie wiem-mam dokumnety ze schronu w domu i sprawdzę -ale nie w tej chwili. U nas nie był - najpierw był chory, potem rekonwalescencja a potem była okazja zrobić tanio kastrację

Posted

Ok, rozumiem. ^^

Mam kolejny tonikowy nabytek - znajomi kupili swojemu psu trochę za mały transporter, odkupiłam. I tak pewnie okaże się po przyjeździe psa, że paru rzeczy brakuje...:evil_lol:

Posted

Szura napisał(a):
Ok, rozumiem. ^^

Mam kolejny tonikowy nabytek - znajomi kupili swojemu psu trochę za mały transporter, odkupiłam. I tak pewnie okaże się po przyjeździe psa, że paru rzeczy brakuje...:evil_lol:

A kiedy sunie jadą do Złotowa?