Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Equus']ale one są ze sobą związane... fajnie by było jakby ktoś wziął je obie...

No są ze sobą bardzo zżyte, fajnie by było:lol:
Fotki są przecudne:loveu:takie szczęśliwe sunieczki:lol:

Posted

Boże, dziewczyny - cuda z tymi bidulkami wyczyniłyscie!!!! Aż nie chce się wierzyć, że to te same zalęknione do granic możliwości, wycieńczone i wychudzone psiaki :-o...

Journey? Czy one są już gotowe do adopcji? SBD ma domek dla średniej pudliczki.
Podeślę jej linka...

Posted

Abrakadabra dzięki, tylko to kurduple mini są;)
Myślę, że do spokojnego domu, odpowiedzialnego i bez małych dzieci są gotowe:lol:

Mam jeszcze 5 zdjęć, ale wstawię jutro:eviltong:

Posted

Cześć Dorotka! Bambi jest już gotowa do adopcji, a z Myszą (szarą) trzeba jeszcze poczekać. Bambi czuje się dobrze w każdym towarzystwie, Mysza dopiero powoli otwiera się na nowych ludzi... Dzięki za miłe słowa :)
Magda, dzięki za wstawienie zdjęć!!! :)) PS. Tak, jestem na końcu świata , hihi

Posted

Journey napisał(a):

Magda, dzięki za wstawienie zdjęć!!! :)) PS. Tak, jestem na końcu świata , hihi

Nie ma za Justyna, to bardzo przyjemne, gdy otwiera i wstawia się takie cudne zdjęcia:lol:

Zasięg właśnie na to wskazywał:evil_lol:

Posted

Mam wiadomości o Tonicu od AniRe, bardzo dziekuję:lol:

AniaRe napisała:
"Tonic ma się dobrze, wychodzi teraz krócej, bo jednak chwile po zabiegu, niedługo znowu zrobimy mu fotki. Jedno co, to chudziutki-ale on mało je. Za to uwielbia biegać, dla samego biegania. Czuje się dobrze i jest bardzo "dołóżkowy", jak musi posiedzieć czasami w transporterku, jest mocno "zdegustowany" ;) Biega z cały stadem psów, nie ma cienia problemów-jest bardzo delikatny i uważny. Fajny psiak, naprawdę".

To wspaniałe wieści o małym:loveu:
Szkoda, że moje suczydła nie jedzą mało:oops:pudelki powinny być zwiewne, a moje niestety takie nie są:razz:

Posted

Na wcześniejszych stronach jest też Tonic, cudo:loveu:

tylko ostatnio wstawiłam dużo zdjęć suniek i chłopaczek zaginął w tłumie. Ale AniaRe pewnie zrobi nowe to mały też się znowu zaprezentuje:lol:

Normalnie nie mogę tego pojąć, to znaczy ja w ogóle nie mogę zrozumieć, jak ktoś może wyrzucić psiaka, ale w tej sytuacji jaka tu miała miejsce to jest naprawdę niepojęte. Młode, śliczne, zdrowe psy wyrzucone na trasie szybkiego ruchu...

AniaRe przelałam 70 zł z pudlowej skarbonki za kastrację Tonica. Jak dojdą to proszę Cię
o potwierdzenie na wątku.

Edit:
Wstawiłam pudliszonki na metamorfozy:lol:
http://www.dogomania.pl/threads/182173-Metamorfozy-pudelków-i-pudelkowatych-!/page10

Posted

Energy napisał(a):

Normalnie nie mogę tego pojąć, to znaczy ja w ogóle nie mogę zrozumieć, jak ktoś może wyrzucić psiaka, ale w tej sytuacji jaka tu miała miejsce to jest naprawdę niepojęte. Młode, śliczne, zdrowe psy wyrzucone na trasie szybkiego ruchu...

One nie były w schronie długo, nie tułały się - ten człowiek miał je tak zaniedbane w swojej "hodowli" - nie wiedział nawet, jakie ma cudeńka :shake:

Posted

Mam jeszcze zdjęcia suniek:lol:

Tutaj z pudelką Szyszką:loveu:

To już wszystkie:lol:
Bambi tak fruwa, zapomniałam się zapytać Journey czy jeszcze podnosi łapkę, mam nadzieję, że już nie, albo mniej.
A Ewanka czuła zdjęciowy niedosyt a teraz nie zagląda:roll:

Posted

biała dziewczyna chyba ma coś z kangurka ;) bardzo fajne i miłe foteczki, wogóle na jednym zdjęciu jest chyba część ONka to jakie to maleństwa przy Nim :)
ostatnie kęsy jeszcze zielonej trawki przed zimą :)

Posted

Hej ! Zdj. z owczarkiem zrobione celowo, aby można było mniej więcej mieć rozeznanie co do wielkości suczek :) Bambi łapkę podnosi już sporadycznie, a na spacerach dosłownie fruwa, co widać na zdj. Obie bardzo się pilnują, nie oddają dalej niż na 15 metrów. Ładnie przychodzą na zawołanie. Na polecenie siadają i dają łapki, ale ciągle to utrwalamy, bo gdy tylko widzą cień zainteresowania ze strony człowieka wdrapują się na kolana i trzęsą kuperkami z radości :), więc ciężko im się wtedy skupić.
Magda, znowu dzięki za fotki :) !

Posted

Energy :) ... zglądam, zaglądam i podziwiam pudliszonki, są cudne i nie widać już po nich traumy, jaką przeżyły ... cieszę się ogromnie :)
... kiedyś myślałam, że Myszka będzie moja, z tym większym sentymentem je odwiedzam :)

... a niedosyt mam permanentny jako klasyczny wzrokowiec :D

Posted

Ewanka napisał(a):
... kiedyś myślałam, że Myszka będzie moja, z tym większym sentymentem je odwiedzam :)

Ewanka ale Ty ją chciałaś na DS ???

Journey nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie:lol:
Super, że coraz rzadziej Bambi unosi łapinkę, wszystkie psiaczki na zdjęciach są cudne:loveu:
A Myszka też już lepiej chodzi, bo chyba "zarzucała dupką"?

Posted

Energy napisał(a):
Ewanka ale Ty ją chciałaś na DS ???
(...)

Chciałam ją poznać i zobaczyć czy się "przyjmie", mam w domu psa i dwie "tymczaski" no i TZ-ta :D ... dlatego zaproponowałam BDT, ale nie wyszło ... nic na siłę, widocznie to nie TA psinka :)

W dzieciństwie moim pierwszym psiakiem był podobny malutki pudliszonek ... mam wielki sentyment - pierwsza miłość ;)