Equus Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 jestem znów - coś mi dogo słabo chodzi! Jakie szczęśliwe psinki! Quote
Energy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Nie wiem czy kiedyś miały tak fajnie... Tu widać jak im się troszkę przybrało:lol: Quote
Equus Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ale one są ze sobą związane... fajnie by było jakby ktoś wziął je obie... Quote
Energy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Equus']ale one są ze sobą związane... fajnie by było jakby ktoś wziął je obie... No są ze sobą bardzo zżyte, fajnie by było:lol: Fotki są przecudne:loveu:takie szczęśliwe sunieczki:lol: Quote
Abrakadabra Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Boże, dziewczyny - cuda z tymi bidulkami wyczyniłyscie!!!! Aż nie chce się wierzyć, że to te same zalęknione do granic możliwości, wycieńczone i wychudzone psiaki :-o... Journey? Czy one są już gotowe do adopcji? SBD ma domek dla średniej pudliczki. Podeślę jej linka... Quote
Energy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Abrakadabra dzięki, tylko to kurduple mini są;) Myślę, że do spokojnego domu, odpowiedzialnego i bez małych dzieci są gotowe:lol: Mam jeszcze 5 zdjęć, ale wstawię jutro:eviltong: Quote
Journey Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Cześć Dorotka! Bambi jest już gotowa do adopcji, a z Myszą (szarą) trzeba jeszcze poczekać. Bambi czuje się dobrze w każdym towarzystwie, Mysza dopiero powoli otwiera się na nowych ludzi... Dzięki za miłe słowa :) Magda, dzięki za wstawienie zdjęć!!! :)) PS. Tak, jestem na końcu świata , hihi Quote
Energy Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Journey napisał(a): Magda, dzięki za wstawienie zdjęć!!! :)) PS. Tak, jestem na końcu świata , hihi Nie ma za Justyna, to bardzo przyjemne, gdy otwiera i wstawia się takie cudne zdjęcia:lol: Zasięg właśnie na to wskazywał:evil_lol: Quote
filodendron Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ale słodzizny, sunieczki :loveu: Tak beztrosko wyglądają. Niech im się poszczęści! Quote
rita60 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Pokazujcie sie swiatu slicznotki ......... Quote
Energy Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Mam wiadomości o Tonicu od AniRe, bardzo dziekuję:lol: AniaRe napisała: "Tonic ma się dobrze, wychodzi teraz krócej, bo jednak chwile po zabiegu, niedługo znowu zrobimy mu fotki. Jedno co, to chudziutki-ale on mało je. Za to uwielbia biegać, dla samego biegania. Czuje się dobrze i jest bardzo "dołóżkowy", jak musi posiedzieć czasami w transporterku, jest mocno "zdegustowany" ;) Biega z cały stadem psów, nie ma cienia problemów-jest bardzo delikatny i uważny. Fajny psiak, naprawdę". To wspaniałe wieści o małym:loveu: Szkoda, że moje suczydła nie jedzą mało:oops:pudelki powinny być zwiewne, a moje niestety takie nie są:razz: Quote
mshume Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Widać,że sunie są szczęśliwe. Serce rośnie jak się patrzy na takie piękne fotki. Journey, bardzo Ci dziękuję :) Quote
Energy Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Na wcześniejszych stronach jest też Tonic, cudo:loveu: tylko ostatnio wstawiłam dużo zdjęć suniek i chłopaczek zaginął w tłumie. Ale AniaRe pewnie zrobi nowe to mały też się znowu zaprezentuje:lol: Normalnie nie mogę tego pojąć, to znaczy ja w ogóle nie mogę zrozumieć, jak ktoś może wyrzucić psiaka, ale w tej sytuacji jaka tu miała miejsce to jest naprawdę niepojęte. Młode, śliczne, zdrowe psy wyrzucone na trasie szybkiego ruchu... AniaRe przelałam 70 zł z pudlowej skarbonki za kastrację Tonica. Jak dojdą to proszę Cię o potwierdzenie na wątku. Edit: Wstawiłam pudliszonki na metamorfozy:lol: http://www.dogomania.pl/threads/182173-Metamorfozy-pudelków-i-pudelkowatych-!/page10 Quote
filodendron Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Energy napisał(a): Normalnie nie mogę tego pojąć, to znaczy ja w ogóle nie mogę zrozumieć, jak ktoś może wyrzucić psiaka, ale w tej sytuacji jaka tu miała miejsce to jest naprawdę niepojęte. Młode, śliczne, zdrowe psy wyrzucone na trasie szybkiego ruchu... One nie były w schronie długo, nie tułały się - ten człowiek miał je tak zaniedbane w swojej "hodowli" - nie wiedział nawet, jakie ma cudeńka :shake: Quote
Energy Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Mam jeszcze zdjęcia suniek:lol: Tutaj z pudelką Szyszką:loveu: To już wszystkie:lol: Bambi tak fruwa, zapomniałam się zapytać Journey czy jeszcze podnosi łapkę, mam nadzieję, że już nie, albo mniej. A Ewanka czuła zdjęciowy niedosyt a teraz nie zagląda:roll: Quote
tripti Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 biała dziewczyna chyba ma coś z kangurka ;) bardzo fajne i miłe foteczki, wogóle na jednym zdjęciu jest chyba część ONka to jakie to maleństwa przy Nim :) ostatnie kęsy jeszcze zielonej trawki przed zimą :) Quote
Journey Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Hej ! Zdj. z owczarkiem zrobione celowo, aby można było mniej więcej mieć rozeznanie co do wielkości suczek :) Bambi łapkę podnosi już sporadycznie, a na spacerach dosłownie fruwa, co widać na zdj. Obie bardzo się pilnują, nie oddają dalej niż na 15 metrów. Ładnie przychodzą na zawołanie. Na polecenie siadają i dają łapki, ale ciągle to utrwalamy, bo gdy tylko widzą cień zainteresowania ze strony człowieka wdrapują się na kolana i trzęsą kuperkami z radości :), więc ciężko im się wtedy skupić. Magda, znowu dzięki za fotki :) ! Quote
Ewanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Energy :) ... zglądam, zaglądam i podziwiam pudliszonki, są cudne i nie widać już po nich traumy, jaką przeżyły ... cieszę się ogromnie :) ... kiedyś myślałam, że Myszka będzie moja, z tym większym sentymentem je odwiedzam :) ... a niedosyt mam permanentny jako klasyczny wzrokowiec :D Quote
Energy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ewanka napisał(a):... kiedyś myślałam, że Myszka będzie moja, z tym większym sentymentem je odwiedzam :) Ewanka ale Ty ją chciałaś na DS ??? Journey nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie:lol: Super, że coraz rzadziej Bambi unosi łapinkę, wszystkie psiaczki na zdjęciach są cudne:loveu: A Myszka też już lepiej chodzi, bo chyba "zarzucała dupką"? Quote
Ewanka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Energy napisał(a):Ewanka ale Ty ją chciałaś na DS ??? (...) Chciałam ją poznać i zobaczyć czy się "przyjmie", mam w domu psa i dwie "tymczaski" no i TZ-ta :D ... dlatego zaproponowałam BDT, ale nie wyszło ... nic na siłę, widocznie to nie TA psinka :) W dzieciństwie moim pierwszym psiakiem był podobny malutki pudliszonek ... mam wielki sentyment - pierwsza miłość ;) Quote
Energy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No Myszka szuka domu, nic straconego:lol:a TZ:razz: no tak, to temat rzeka:diabloti::evil_lol: Quote
Journey Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Magda, Anita, szukamy osoby do sprawdzenia potencjalnego domku w woj. wielkopolskim (miejscowość Złotów) !!! :) Quote
Energy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Equus napisał(a):A dla której suńki? Niech zgadnę, pewnie dla Bambi?:lol: Quote
Recommended Posts