Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech, zawsze mam ambiwalentne uczucia odnośnie ratowania 'na siłę' psów agresywnych. Jednak oczywiście trzymam za Kajo kciuki, czytam jego wątek po cichu i dopinguję. Gdybym mieszkała sama, to nie miałabym nic przeciwko adopcji takiego psa - może więc znajdzie się ktoś o podobnym podejściu i psiak znajdzie dom.

• Replies 664
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ba, że Joy. :razz: Tonic tylko z nią się bawi w zapasy czy podgryzanie, ona go w ogóle nauczyła co to zabawa i do czego służą zabawki. :D Przez to, że Tonic do mnie trafił jak ona była szczylem i one razem szalały, to mi się wydaje, że on też jest taki dzieciak. ;)

Illusion, a może chcesz się spotkać na pseudopudelkowy spacerek? Może być i z Joy jak się zgramy z Natalią. :lol:

Posted

[quote name='Szura']No ba, że Joy. :razz: Tonic tylko z nią się bawi w zapasy czy podgryzanie, ona go w ogóle nauczyła co to zabawa i do czego służą zabawki. :D Przez to, że Tonic do mnie trafił jak ona była szczylem i one razem szalały, to mi się wydaje, że on też jest taki dzieciak. ;)

Illusion, a może chcesz się spotkać na pseudopudelkowy spacerek? Może być i z Joy jak się zgramy z Natalią. :lol:[/QUOTE]

Poznałam ją w kwietniu zeszłego roku na zawodach agility, fajna suńka. Z tą "szczeniaczkową" mocą to całkiem możliwe, moja Tosia to była kiedyś taka stateczna panienka, a teraz sama zaczepia do zabawy (co prawda tylko w domu, ale zawsze coś) :).

Taki spacerek bardzo chętnie! Nie dość, że łącznie dwa pudlaste to jeszcze pyra :loveu:.

Posted

[quote name='Szura']Na ogonie i na uszach ma niemalże proste futerko, bez loczków. Tak to jest, jak się ma podróbę. :lol:[/QUOTE]

Mój suk ma proste, gładkie futro na uszach, na ogonie, na głowie też zrobiło jej się sztywniejsze i gładsze, a na reszcie ma taki prosty plusz, który zamienia się w loczki dopiero po kontakcie z wodą... :placz:

Posted

O mamo, kupiłam Tośkowi żwacze wołowe, a on uznał że to najpiękniejszy zapach, jaki kiedykolwiek poczuł i mega najarany się w tym tarza. :lol:

Ja też powąchałam sobie żwacze i powiem Wam coś - one pachną DOKŁADNIE tak samo jak niesprzątnięta klatka pawianów. Także jak ktoś nigdy takiej klatki pawianów nie wąchał, to może się sztachnąć żwaczykiem i powyobrażać, że jest opiekunem małp. :P

• 4 months later...
  • 2 months later...