Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wafel- owczarkowata słodycz w postaci psa!!!!
W schronisku wszyscy go znają i uwielbiają.TAK JEST??????
Jest przesympatycznym psem,miłym,wesołym,czułym,bez cienia agresji ,dogaduje się z każdym psem.
Swego czasu był w kojcu z Pandora shar-pei ,która znalazła swoje miejsce na ziemi,a Wafel został,sam...,był smutny,przeżył rozstanie z Pandora.
To silny ,aktywny pies,radością wielką wita wolontariuszy.Spaceruje ochoczo ,podskakujac na swoich pajęczych nóżkach,delikatnie stąpając łapami i dotykając ziemi,wyglada to czasami jakby chciał fruwać.Jego naderwane w młodości uszko nadaje mu jeszcze bardziej uroczego wyglądu.Czesto przekrzywia łeb zapraszając do zabawy.Wielkie jak guziki oczy ciągle wodzą za wolontariuszami ,prosząc o zainteresowanie..Ma bardzo grube z dużą ilością podszerstka futro.Uwielbia czesanie,liże po rękach i twarzy,proszą o więcej i więcej.
Wafel to pies o fantastycznym charakterze,a jego inne ,śmiszne zachowanie ,da dużo radości osobie ,która go zaadoptuje!!!!!
Nadaje się dla każdego właściciela.Przy odrobinie czułosci i miłości pies bedzie oddanymi zakochanym w swoim opiekunie fantastycznym przyjacielem.
Nie pozwólmy aby z racji wieku(ok.8-9)lat ten wulkan psiej miłosci został w schronisku..........
Wafel jest psem zdrowym i w bardzo dobrej kondycji.
Pies przbywa w krakowskim schronisku.
Kontakt do adopcji 602-124-198 lub jwlaborjola@gmail.com
Taka mina wita wszystkich!!

A tak biega i cieszy się!!!!

Posted

Oj, Wafelek! Pies wyjątkowy, do zakochania po prostu! Z sercem na łapie :-) To byłby grzech po prostu, gdyby taki idealny pies zmarnował się całkiem w schronisku. Julian, robicie mu z kolegą komputerowcem ogłoszenia? Moża ja wystawię allegro? Tylko proszę o zdjęcia na mail.

Posted

Byli ludzie zainteresowani Wafelkiem (nie z ogłoszeń, zwyczajnie), ale jak się dowiedzieli, ile lat ma, to sie momentalnie wycofali :-( Eh.. samo życie...

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Od 3 tygodni Wafel ma u mnie wyróżnione allegro i nic, ani jednego zasmarkanego telefonu... Trzeba chłopaka wyprowadzać czasem na spacer, bo całkiem się załamie.

Posted

abero napisał(a):
Od 3 tygodni Wafel ma u mnie wyróżnione allegro i nic, ani jednego zasmarkanego telefonu... Trzeba chłopaka wyprowadzać czasem na spacer, bo całkiem się załamie.

Wczoraj wafel własnie byl z nami na spacerku ,bo akurat moj boks e 1 przeniesili na czas remontu do f 7.Ale teraz napeno co 2 tydzien vbedzie wyprowadzany bo Beatka kocha wilkowate psy

Posted

To fajnie, Foksia. Ja też się postaram z jego boksem wychodzić czasem, choź zawsze mi brakuje czasu, żeby zajrzeć do wszystkich bliskich sercu psiaków :shake: