Julian Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wafel- owczarkowata słodycz w postaci psa!!!! W schronisku wszyscy go znają i uwielbiają.TAK JEST?????? Jest przesympatycznym psem,miłym,wesołym,czułym,bez cienia agresji ,dogaduje się z każdym psem. Swego czasu był w kojcu z Pandora shar-pei ,która znalazła swoje miejsce na ziemi,a Wafel został,sam...,był smutny,przeżył rozstanie z Pandora. To silny ,aktywny pies,radością wielką wita wolontariuszy.Spaceruje ochoczo ,podskakujac na swoich pajęczych nóżkach,delikatnie stąpając łapami i dotykając ziemi,wyglada to czasami jakby chciał fruwać.Jego naderwane w młodości uszko nadaje mu jeszcze bardziej uroczego wyglądu.Czesto przekrzywia łeb zapraszając do zabawy.Wielkie jak guziki oczy ciągle wodzą za wolontariuszami ,prosząc o zainteresowanie..Ma bardzo grube z dużą ilością podszerstka futro.Uwielbia czesanie,liże po rękach i twarzy,proszą o więcej i więcej. Wafel to pies o fantastycznym charakterze,a jego inne ,śmiszne zachowanie ,da dużo radości osobie ,która go zaadoptuje!!!!! Nadaje się dla każdego właściciela.Przy odrobinie czułosci i miłości pies bedzie oddanymi zakochanym w swoim opiekunie fantastycznym przyjacielem. Nie pozwólmy aby z racji wieku(ok.8-9)lat ten wulkan psiej miłosci został w schronisku.......... Wafel jest psem zdrowym i w bardzo dobrej kondycji. Pies przbywa w krakowskim schronisku. Kontakt do adopcji 602-124-198 lub jwlaborjola@gmail.com Taka mina wita wszystkich!! A tak biega i cieszy się!!!! Quote
abero Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Oj, Wafelek! Pies wyjątkowy, do zakochania po prostu! Z sercem na łapie :-) To byłby grzech po prostu, gdyby taki idealny pies zmarnował się całkiem w schronisku. Julian, robicie mu z kolegą komputerowcem ogłoszenia? Moża ja wystawię allegro? Tylko proszę o zdjęcia na mail. Quote
Julian Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Wafelek to nasze krakowskie oczko w głowie.Wszyscy chcemy dla niego jak najlepiej i chyba wszyscy wolontariusze go wyprowadzali. Quote
plaplina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Potwierdzam jest naprawdę wyjątkowy:loveu: A najbardziej to lubi mizianie:) Quote
szosti999 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Robimy ogloszenia, robimy. W nocy beda sie skonczone, a poki co milego ogladania. :-) http://www.youtube.com/watch?v=vR4_VnL7LRw Quote
paoiii Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 wafelek jest przeeeekochanym psem! tylko by sie tulił, Taki przytulak :) Quote
abero Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='szosti999']Robimy ogloszenia, robimy. W nocy beda sie skonczone, a poki co milego ogladania. :-) http://www.youtube.com/watch?v=vR4_VnL7LRw Fajny filmik, tylko może do tytułu dodać "schronisko Kraków," albo "pies do adopcji" czy coś w tym rodzaju, to może ktoś prosto z youtube, bez linku trafi do Wafla. Quote
szosti999 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Zmiany wprowadzone, Drogi Julianie. :-) Quote
Julian Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Wafelku już świat o Tobie wie!!!! Muszą docenić Twój urok ! Quote
Julian Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Wafelku ,mam nadzieję ,że wszyscy wolontariusze pamiętają o Tobie!!!!!! Quote
abero Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Byli ludzie zainteresowani Wafelkiem (nie z ogłoszeń, zwyczajnie), ale jak się dowiedzieli, ile lat ma, to sie momentalnie wycofali :-( Eh.. samo życie... Quote
Julian Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Dlaczego ludzie tak robią! Myślę ,że sami boją się starości i nie potrafią wiązać z nią uczuć. Wafel jest cudny! Quote
abero Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Wafelku kochany, chyba o Tobie ostatnio trochę zapomnieliśmy... A w oczach Wafla coraz więcej rozpaczy, choć nadzieja jeszcze się tli :-( Nowe, wyróżnione allegro: http://allegro.pl/wafel-starszy-owczarek-aniol-w-psiej-skorze-k-ow-i1434088385.html Quote
Noelle Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Aż dziwe, że nikt się Wafelkiem nie zainteresował, że nie znalazł jeszcze domku... Biedaczek. :( Quote
abero Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Od 3 tygodni Wafel ma u mnie wyróżnione allegro i nic, ani jednego zasmarkanego telefonu... Trzeba chłopaka wyprowadzać czasem na spacer, bo całkiem się załamie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 abero napisał(a):Od 3 tygodni Wafel ma u mnie wyróżnione allegro i nic, ani jednego zasmarkanego telefonu... Trzeba chłopaka wyprowadzać czasem na spacer, bo całkiem się załamie. Wczoraj wafel własnie byl z nami na spacerku ,bo akurat moj boks e 1 przeniesili na czas remontu do f 7.Ale teraz napeno co 2 tydzien vbedzie wyprowadzany bo Beatka kocha wilkowate psy Quote
Trisza Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Podnoszę Cię Wafelku!!Jesteś wspaniały!To widać! Quote
abero Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To fajnie, Foksia. Ja też się postaram z jego boksem wychodzić czasem, choź zawsze mi brakuje czasu, żeby zajrzeć do wszystkich bliskich sercu psiaków :shake: Quote
paoiii Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziś agamika przekazała mi info ze Wafel popołudniu poszedł do nowego domu!!! oby na zawsze! :) Quote
Recommended Posts