Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

skatewujo napisał(a):
oczywiście że na stałe :)

To super, a na wizyte przedadopcyjną się zgodzisz??
Jeszcze jedna sprawa nie wiem jakiej płci maluchy zostaly, tego się dowiem jak już będą u mnie, płec jest Ci obojętna??

Posted

Tak na prawdę to potrzeba konkretów, który pies będzie szukał domu, który to pies, a który suczka i zdjęć - każdego z osobna. Do tego czy szczepione i odrobaczone. Jak na razie to wiemy tyle, że któreś domu będą szukać, a tak się nie da ogłaszać...

• 2 weeks later...
Posted

Sunia wrociła wczoraj z adopcji. W nocy dostała drgawek i ślinotoku. Rano pobiegłam do weta okazało się ,że to krwiak na mózgu, który spowodował padaczke. Malenka dostała leki i prawie caly dzień przespała, jednak najważniejsza będzie noc. Nie wiadomo jaka bedzie reakcja na leki:placz:

Posted

Nocka minela w miare spokojnie, ale podejrzewam, ze to ze wzgledu na leki. Ranek okropny, naszczęscie ataki padaczki sie nie powtórzyły. Maleńka śpi po 15 minut i budzi się z okropnym płaczem, jedyne co pomaga to przytulanie i chowanie jej pod bluze i znowu zasypia ale tylko na chwilke:( Naszczęście je:)

Posted

maleńka miała wodogłowie, i nawet niewielkie uderzenie się w główke mogło spowodowac pęknięcie czaszki. Poprawa jaka byla wczesniej to tylko działanie lekow jakie dostała a w szczegolności na uspokojenie. Wetka, która ją badała wcześniej stwierdziła krwiaka na mozgu, dawala szanse niestety jej diagnoza była nieprawidłowa, wczoraj drugi wet jak tylko ją zobaczył to odrazu stwierdził wodogłowie i jeszcze męza opierniczył, ze psa męczymy. Dopiero jak zobaczyl rachunek, że to u nich sunia była leczona to się zamknął.

• 1 month later...