Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamilqax95x napisał(a):
znacie jakieś strony do ogłoszeń bo ja tylko te ..... :(
wskocz na jakiś bazarek ogłoszeniowy i skopiuj listę stron, na których ogłaszają
poproś też kogoś o allegro, ja bym chętnie pomogła, ale zapomniałam hasła do mojego konta :)

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakoś mało ludzi rozumie, że pies ma uczucia i zasługuje na coś więcej niż tylko powietrze, w moim otoczeniu to jestem dziwnaaaaa i nie rozumiana, bo pies, to pies, mam nadzieje że Alfredowi w końcu się poszczęści

Posted

...robaczek napisał(a):
jakoś mało ludzi rozumie, że pies ma uczucia i zasługuje na coś więcej niż tylko powietrze, w moim otoczeniu to jestem dziwnaaaaa i nie rozumiana, bo pies, to pies, mam nadzieje że Alfredowi w końcu się poszczęści

ja też tak mam ....

Posted

kamilqax95x napisał(a):
ja też tak mam ....

i ja niestety też, choć jest coraz więxcej ludzi którzy to rozumieją. Dwunożnym trzeba tłumaczyć, tłumaczyć i tłumaczyć, do niektórych to dociera.

Posted

[quote name='szczecinianka']Dane w czipie są niestety nieaktualne.
Dziś byłam w schronisku, Alf chyba trochę odzyskał pewność siebie, bo oszczekał mnie zza krat. Mam też kilka niezbyt udanych zdjęć, jutro wstawię.
szczecinianka czy Alfik nie był przypadkiem złapany w okolicach Polic,czy był na kwarantannie w Sierakowie,podobnego widziałam,ale nie wiem.Jak by co,to mogę dać ogłoszenie o nim na Forum Polickim,oraz na koncie NK z TOZ-u "Koło" w Policach,może w ten sposób się właściciele znajdą,jeżeli wczepili mu chipa,to im zależało,może nadal zależy.Decyzję zostawiam tobie.Ada.

Posted

On był znaleziony w Szczecinie, z Sierakowa była bardzo podobna sunia - Alfa, którą mieliśmy u siebie. ;) Ale dzięki za propozycję - możesz go ogłaszać gdzie tylko chcesz, to zwiększy jego szansę na dom. :) To ona:

Zdjęcia zostały na innym komputerze, dziś nie zdążyłam wrzucić, ale nie są zbyt dobre. Zrobię to jutro...