Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może inaczej, jest wielkości za kolano, ale w kłębie tak ? I to dla jakiej osoby, niskiej, wysokiej ? Czyli można przyjąć, że Alfik jest średniej wielkości pieskiem, takim raczej większym średniakiem, tak ?

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Widzę, że Cioteczka Agata to nie sypia chyba w ogóle, stale na posterunku na dogomanii :lol:.[/QUOTE]

Kiedy mam spać, skoro wciąż jakieś cudo mi podsyłacie? A Alfik to wyjątkowo zjawiskowy jest!

Posted

[quote name='JOAPG']Witam,
ja też chętnie się dowiem czegoś więcej o Alfie, mam nadzieję że były właściciel bedzie chciał rozmawiać. bedę tu zaglądać.
[quote name='Estrella']jestem na zaproszenie, zapisuję sobie Alfa :smile:
[quote name='agata51']I ja się melduję. Taki cudny i nikt go nie chce?
[quote name='jambi_']rrrajciu jaki piękny pies! coś jakby sznaucer z onkiem...
[quote name='wieso']Boziu jakie cudo, bede zagladac....
[quote name='Freya73']Jestem tutaj dzieki kamilqax95x , dzieki za info. Bede sledzic watek.
Dziękuje wam Ciotki że jesteście :)

Posted

[quote name='...robaczek']a ja znalazłam przypadkowo, jakoś nie wpadałam do tej pory na dziewczyny ze Szczecina (chociaż jestem w sumie od niedawna)
, ale podejrzewałam, że na pewno ktoś jest:), oczywiście zapisuję[/QUOTE]
Witaj robaczku ze szczecina jest tu wiele osób :) dziękuje w imieniu Alfa że zajrzałaś :)
[quote name='Dogo07']A czy psiak jest ogłaszany ?[/QUOTE]
Nie ... nie ma kogo podać kontaktu ja to wiecznie telefon mam wyciszony (przez szkołę)
i zawsze go szukam w domu bo go gdzieś położę ( i tak mam przynajmniej raz dziennie:shake: ) a że mam sklerozę .....

Posted

A może jakiś wolontariusz ze schroniska by zechciał podać swój kontakt do ogłoszeń bo inaczej nie ma jak za bardzo szukać psiaczkowi domku.
Bo w takim razie jaki macie plan pomocy dla tego biedaka ?
Oczywiście, fajnie gdyby zjawił się jakiś dt ale z tym nawet na dogomanii nie jest łatwo.