doddy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Poszukuje osoby, która mogłaby odwiedzić rodzinę z Suwałk chętną do adopcji naszej fundacyjnej amstaffki Suzi. Może kojarzycie kogoś z tych okolic? Quote
emdziolek Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ja mogę przeprowadzic ta wizyte jak jeszcze trzeba, kontakt na pv jak potrzeba. Quote
doddy Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Emdziolek, państwo mieszkają w ok. Suwałk. Nie było by dla Ciebie problemem ich odwiedzić? Pewnie potrzebne będzie auto aby dojechać, a nie wiem czy takowym dysponujesz. :) Quote
emdziolek Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Autem nie dysponuje niestety ale są jeszcze autobusy podmiejskie i pks'y. A gdzie dokładniej mieszkaja? Quote
doddy Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 6km od Suwałk. Ale gdzie dokładnie to nie pytałam. Quote
doddy Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Emdziolek, to jest miejscowość Kuków (o ile dobrze usłyszałam). Quote
emdziolek Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 oj w tamta strone nic nie jeździ i nie mam nikogo z samochodem kto by mnie podrzucił :( Quote
doddy Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Wychodzi na to, że po prostu musimy jechać z Warszawy na wizytę bo nikogo nie ma w ok. Suwałk. :( Quote
emdziolek Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Kurde spróbuje cos wymylisc. Jakbym znalazła kogos z samochodem to nie ma problemu zebym tam pojechała. Daj mi ze dwa dni. Quote
koliberek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Hejka, Kiedy trzeba przeprowadzić tą wizytę? ja jestem z Suwałk, ale dopiero będę tam za nie całe 2 tygodnie i dysponuję autem. Jeśli nic do tej pory nie znajdziecie, z miłą chęcią pomogę. Nigdy nie przeprowadzałam takich wizyt więc może emdziolek by się ze mną tam wybrała. Odwiedź profil Zobacz posty Prywatna wiadomość Odwiedź blog Visit Homepage Zobacz artykuły Add as Contact Send Email Quote
doddy Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Postanowiliśmy, że we wtorek sami pojedziemy do Suwałk i po prostu sprawdzimy domek. Quote
koliberek Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jakby co polecam się na przyszłość :) Mało aktywnym użytkownikiem byłam na tym forum, ale postaram się poprawić :D Pozdrawiam Agnieszka Quote
Blow Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Koliberek, pokładam w Tobie nadzieję w razie pewnej ewentualności bo tamtejsze rejony świecą pustkami jeśli chodzi o "sprawdzaczy":) Na razie nic pewnego, wstępnie piszę, że może w najbliższym czasie zaistnieć konieczność podskoczenia gdzieś w okolice Sejn, z tego co wiem to chyba nie jest zbyt daleko od Suwałk? Czy byłabyś chętna?Podkreślam-nic pewnego.Na razie czekam z utęsknieniem na kolejny telefon w sprawie adopcji.... Quote
doddy Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Wróciliśmy z Suwałk. Suzi ma nowy dom :) Quote
Recommended Posts