Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam informacje, że Pani trafiła do szpitala- dostała wczoraj ataku duszności. Są robione badania i testy...oby nie okazało się ,że to sprawa sierści!
Oni mieli już psy, dlatego wydaje im się to mało prawdopodobne, ale zobaczymy co powiedzą lekarze...każdy pies inaczej uczula...jej oby to nie było to , bo malutka by musiała wrócić....trzymajcie kciuki.

Posted

Nie smucimy się :) Malutka ma już domek- u bliskich znajomych tych Państwa , dwie dzielnice dalej. Domek z ogródkiem. Paweł - syn , zawiózł ją -wszystkiego dopilnował, bedzie ją odwiedział, więc wiesci będą. Sprawa sterylizacji tez uzgodniona. Mam nowy adres domku i jutro tam jeszcze zadzwonię.
Ale wszystko skończyło się szczęśliwie!

Posted

Aniu, jesteś kochana, bardzo dziękuję. Zawsze wszystkiego dopilnujesz, martwisz się o te "dzieci". Nam dostarczasz świeżych informacji, zdjęć. Jestem Ci bardzo wdzięczna.
Teraz już mi nie smutno
D Z I Ę K U J Ę

• 2 weeks later...
Posted

Kredzia bardzo dobrze, zadomowiła się - biega, skacze , szczeka. Śpi w łóżku i Pani nie ma serca jej tego oduczyć. Rozpieszczana dziewczynka na całego.
Aza jak i jej dzieciaki wpatrzona w swojego opiekuna, śpi w łóżku z kotami, cała rodzina jest nią zachwycona.
Łokieć przeprowadził się do nowego mieszkania, waży 12 kilo i jest bardzo kochany:)

Posted

Extra, ciesze sie bardzo. Łokcia bym nie poznała na ulicy. Fajny z niego chłopak urósł. Pasują do siebie. Dziękuję Aniu, pozdrawiam serdecznie.

A jak tam Tesia?

• 1 month later...