Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Evita- podesłały Ci ciotki watek Tedzika, czy trzeba je zbić?:)

Zbic, zbic :evil_lol:, bo foty polinkowane czekają a wątku niet :eviltong:
P.S. Ale dużo ogłoszeń :lol:. No to teraz telefon się pewnie rozdzwoni :kciuki:

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evita. napisał(a):
Zbic, zbic :evil_lol:,

Zbić to wazon można...:lol: wszystko to Ewelina!!! mnie opowiada jaki fajny Tedzio na zdjęciach i że wszystko Evicie przesłała, a zdjęć jak nie było tak nie ma...

Posted

Nie umiem wysyłać linków, ale robię inne postępy fotograficzno-komputerowe:lol:
Ewelina jak to przeczyta, to może ten link wyśle
Sorry ciocia :evil_lol:

Posted

W sprawie adopcji Azy piesze od dwóch dni do mnie pani z Gdyni...mieszka sama, ma dorosłego syna. Pracuje 8 godzin poza domem. Ma dwa koty. Mieszkanie w kamienicy na 3 piętrze. Miała dwa psy -owczarki, ale już odeszły za Tm.
Czekam na jej decyzję w sprawie wizyty.
Kto do przeprowadzenia by się nadawał? Gdynianki potrzebne:)

Posted

Właśnie biało brązowy chłopaczek pojechał do nowego domku do Warszawy:lol:
Jego pan to młody mężczyzna , który ma studio tatuażu;) Wczoraj zadzwonił i dziś przyjechał. Psiak pojechał zawinięty w kocyk na jego kolanach. Będzie miał na prawdę kochającego właściciela i dobry dom i wiele atrakcji:p

Posted

Super..
jestem w pracy,muszę spadać,ale wczoraj napisałam na wątku spacerowym prośbę o wizytę..podaję link .I jest odpowiedź..

W. pomorskie -wizytacja domow

[Gdańsk] Itske
[Gdańsk] Viz
Diuna
[Trójmiasto] Betbet
[Mierzeszyn-Gdańsk] Zbójini
[Gdańsk] izis1984
[Gdynia] natalia_aa
alviria
[Trójmiasto] karolina1
[Gdańsk] luna-tic (w okolicach Gdańska)
a.piurek (Malbork, Tczew, Gdańsk byłe woj. Elbląskie)
pinkmoon (Trójmiasto , Rumia, Wejherowo, okolice)
[Gdańsk] Buell (Gdańsk)

ja mogę podjechać, zdjęcia zrobić, wypytać... ale doświadczenia nie mam - zawsze bylem z kimś obeznanym...

z Gdyni jest natalia_aa - napisz PW, może da rade podjechać...

Nie dam rady dziś napisać (różne zaległości mi się piętrzą )...

Posted

Wizytę dla Azulki zrobiła FLY:) -wielkie dzięki!!
Dom jak najbardziej odpowiedni!!!!
Szukam transportu do Gdyni...jak nic nie znajdzie sie to pojade w niedzielę sama.

Dzwonił domek od Milusia- jest wszystko ok, psiak jeszcze zestresowany, ale ma apetyt, wodę pije. W nocy spał w łózku i lizał po twarzy swojego Pana.Dziś był z nim w pracy.
Zdjęcia jak dostane to wrzucę-chyab ,że znowu mi się nie uda to będę molestować Evitę:)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

Zdjęcia jak dostane to wrzucę-chyab ,że znowu mi się nie uda to będę molestować Evitę:)

Molestuj, molestuj- fotek psiaków w nowych domkach nigdy dosyc :multi:
Fajnie, że psiaki idą do nowych domków :lol:

Posted

Wróciłam z Gdyni...Azulka już w nowym domku. Zapomniałam wziąc aparat, to byście zobaczyły jak się tuliłą do swojej nowej Pani:) Jej Pani bardzo , bardzo zadowolona-Azulka bedzie miała tam na prawdę super. Na koty w ogóle nie zwracała uwagi...a koty prawie tak duża jak ona:)
Aza troszkę wystraszona, ale ona i jej maluchy maja bardzo do siebie podobny wyraz pyszczka -sa takie uległe a jednocześnie bardzo kochają .

Tu zdjęcie małego - to fotka z facebooka jak jego Pan chwali sie swoim nabytkiem:)
Jutro więcej wieści, bo dzis już padam.

Posted

AZA ogólnie dobrze- jest troche problem z sikaniem-tzn robi w domu, ale ja myślę że to ze stresu bo to wrażliwa sunia.
Ale może wkleję maila z dziś: :)
Witam,
Na razie jest bardzo fajnie, ona kotów nie zauważa a koty schodzą jej z drogi. Na razie koty wyniosły się do drugiego pokoju. Mam nadzieję że to minie.
Dzisiaj zrobiła siusiu na podwórku, kupkę również. Spacery są tylko do spacerowania.
Aza podbiła nasze serca całkowicie. Teraz cała rodzina siedzi nad nią i ją rozpieszcza. a ona jest w siódmym niebie. pies jest cudowny, mam nadzieję, że to siusianie w domu minie. Boi się strasznie gwałtownych ruchów i podchodzenia ze smyczą, tak jakby ją ktoś bił. Wieczorem było już lepiej. Bardzo się cieszę, że jest z nami. Na razie śpimy z Azą razem w jednym łóżku. Jest cudownie. dziękuję.
Pozdrawiam

Dzieciaki AZY zachowują sie tak samo jak ona, te same ruchy , ten sam wyraz buzi. Maluch związany jest bardzo ze swoim panem, ale ma zapewnioną dobra socjalizacje- zbierany jest wszedzie , gdzie się da.
To reszta fotek - robione w tamtym tyg , w piątek:

Dobrze ,że choc ta dwójka ma juz ciepło...
Szczeniorka smutna była w niedzielę i wczoraj- dałąm jej do towarzystwa Kleksa-taki ala sznaucerek , jest u mnie na bdt. Ma towarzystwo i od razu jej lepiej.
Porobię jej jakies nowe fotki w weekend i trzeba jej zrobic od przyszłego tyg samodzielne ogłoszenia.
Dziś coś jej pstryknełam, ale to wieczorem zobacze czy się nadaje.
Z lekka nas zasypało i roboty z odsniezaniem mam....

Posted

Już wyczyszczona...
próbuję się do ciebie dodzwonić,ale -abonent poza zasięgiem lub ma wyłączony telefon...nie wiem czy na własciwy nr dzwonie, bo mój telefon w naprawie, na starej Nokii część numerów nie jest zapisana bo zostały w pamięci tego telefonu w naprawie...
Ale fajny ten nowy pan szczylka.. nie wiesz jak się szczeniak nazywa?

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Evelin- wyczyść skrzynkę pw.

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TPTjv9_w7LI/AAAAAAAAAFA/le88s5d1LrI/s512/ma%C5%82a.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_GGUIRc7XF7o/TPUevbOX1lI/AAAAAAAAAGE/Ip2QsVYj2ZI/s576/ma%C5%82a1.JPG[/IMG][/QUOTE]

to przenoszę się tu, już byłam u Ani, na wątku Skubi i dotarłam na właściwy :)

w czwartek będę pokazywała jednemu panu naszą tymczasowiczkę, Pan pracuje w Warszawie, ale dom rodzinny jest koło Brodnicy, tam też jeździ na weekendy. W domu jest dziecko - trzy miesiące i kotek roczny kastrat i żona oczywiście. Pani wraca za jakiś czas do pracy. Warunki to dom z ogrodem. Dom do sprawdzenia na żywo, z opisu telefonicznego fajny. Moja tymczasowiczka jest trochę specyficzna, trudno Jej się przekonać do obcych ludzi, od nas to 200 km, mam obawy przed wpakowaniem Jej do obcego samochodu z obcym człowiekiem, cały czas liczyłam na dom gdzieś bliżej, żeby można to było zrobić sukcesywnie, czyli najpierw zapoznać wszystkich razem. Jak nasza tymczasowiczka spodoba się i będzie wyglądało, że to będzie to, to prawdopodobnie zaryzykujemy, ale jeżeli coś będzie nie tak, to chciałabym zaproponować kogoś innego, ale też dlatego, żeby ludzie mieli jakiś wybór. Ta Wasza szczeniorka jest podobna, czyli ruda z czarną kufąm i charakter też pasuje.

A gdzie Ona mieszka w domu czy w kojcu? ma szczepienia i książeczkę? czy i jak w weekend można Ją obejrzeć? Jak jest z czystością w domu? Czy jakieś przeciwwskazania do malutkiego dziecka i rocznego kota są?

Posted

Sunia mieszka w kojcu, ma książeczkę- jest zaszczepiona na wściekliznę i odrobaczona, mozna ją obejrzeć w kazdy dzień-tylko najlepiej zadzwonić dzień wczesniej aby się umówić na godz. - mój tel: 506092595, z czystością jak to u szczeniaka: ona załatwia się na zewnątrz jak ją wypuszczam, ale wiadomo iz trzeba pilnować, nie ma przeciwwskazań co do dziecka i kotów- to młoda sunia, bardzo uległa i łagodna, bez problemu dostosuje się do nowych warunków.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...