Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinabuck napisał(a):
no to masz wielkiego Kooooooopaaaaaaaaa w d................. :evil_lol: jak wpadne dziesiaj po baterie

i ode mnie i ode mnie :lol:

Posted

[quote name='lapis']powiem tak - wstawiłam już do galerii, ale na kolejne instrukcje od Tufi czekam do rana, więc Wy tez musicie poczekać:placz:a ta galeria gdzie:razz:

Posted

[quote name='lapis']jaka Ty niecierpliwa... będa dzisiaj....:lol::pmogę byc trochę niecierpliwa bo mam urlop:p
A tak wogóle to wam fajnie bo macie dużo fafiorów a ja tylko 1 AŚciaka:pi tyle mi musi wystarczyć :cool3:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']

KONIEC :p

Giovani, to Ty?????

Nas niestety ominęła ta przyjemność przywitania Ciebie i Twojej dziewczyny (jak dobrze sie wczytałam, to chyba moja imienniczka, czyli KASIA?:lol: ) w gronie staffikowców.
Ale byłeś w "doborowym towarzystwie", czyli Huny, Batka, Marta, więc trafiłeś pod odpowiednie skrzydła......:eviltong: :eviltong:

GRATULUJEMY CI DEBIUTU WYSTAWOWEGO, czyli jednym słowem "chrzest bojowy" już masz za sobą !:multi:

Posted

Długo tu nie zaglądaliśmy, ale droga z Niemiec dała nam w kość i odsypialiśmy, oczywiście Chargerek pierwszy nie wychodził z łóżka :evil_lol:

Ale już jesteśmy i nadrabiamy zaległości:

WSZYSTKIM SERDECZNIE GRATULUJEMY WYGRANYCH!!!!!:laola:

Całuski dla wszystkich a mizianie dla Robalka, Zozoli, Lapidła i Penulki :loveu:

Posted

[quote name='Giovani']

Gratulacje dla Chargerów za dzisiejszy wynik, a jaki to niech się sami pochwalą:crazyeye: !!!
[guote]

Chargerów nie było ze wszystkimi nad morzem dlatego, że prosto z Austrii pojechaliśmy do niemieckiego miasteczka k/ Apoldy (przejechalismy 840 km) na wystawę klubową terrierów typu bull, na której sędziował Danny Gilmour , czyli znany hodowca, sędzia i komentator wzorca staffika FCI.
Nie będę się w tym wątku rozpisywać, bo ten temat poruszony jest w topiku Alojzyny - wstawy zagraniczne(tam wieczorem wstawimy fotki), ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać, że w kl. championów,w której Chargerek był najmłodszy, otrzymał II lokatę, ocenę doskonałą i wspaniały opis :multi: !!!!

Najbardziej jesteśmy zadowoleni z opisu, tym bardziej, że psy były oglądane bardzo dokładnie, szczegółowo, zarówno pod względem anatomii, jak i ruchu, jak na eksperta tej klasy przystało. :lol:

Posted

[quote name='bongobongo']GRATULUJEMY CI DEBIUTU WYSTAWOWEGO, czyli jednym słowem "chrzest bojowy" już masz za sobą !:multi:
nie, nie :)
chrzest bojowy byl w Gdyni i wlasnie m.in. Giovani zrobil kilka zdjec Lindziorce :)

Posted

strumyk napisał(a):
nie, nie :)
chrzest bojowy byl w Gdyni i wlasnie m.in. Giovani zrobil kilka zdjec Lindziorce :)

Ale mi nie chodziło o bycie na wystawie,i fotki, tylko o wystawianie psa, bo z tego co mi wiadomo, Giovani wyszedł na ring z piesiorem Hunów, chyba z Zuzą :lol:

Posted

[quote name='bongobongo']Giovani, to Ty?????

Nas niestety ominęła ta przyjemność przywitania Ciebie i Twojej dziewczyny (jak dobrze sie wczytałam, to chyba moja imienniczka, czyli KASIA?:lol: ) w gronie staffikowców.
Ale byłeś w "doborowym towarzystwie", czyli Huny, Batka, Marta, więc trafiłeś pod odpowiednie skrzydła......:eviltong: :eviltong:

GRATULUJEMY CI DEBIUTU WYSTAWOWEGO, czyli jednym słowem "chrzest bojowy" już masz za sobą !:multi:

:evil_lol: Tak, to moja skromna osoba!!!:evil_lol:
...jeszcze nie raz będziemy mieli okazję się spotkać i to ja będę miał ogromną przyjemność was przywitać no i waszego malucha oczywiście.:loveu: ...a propo "skrzydeł" i mam tu na myśli : (i żeby nie było, że publicznie:eviltong: smole holewki) Panią "E" i Pana "A"!!!...(inicjałami) to rzeczywiście godziny mojej pracy przy internecie, analizowanie prac wielu hodowców, nad ważną dla mnie decyzją i nad wyborem kompetetnym i rozważnym, ale przede wszystkim PROFESJONALNYM w pełnym zaufaniu dla PRAWDZIWYCH LUDZI !!!Bo to w życiu sobie bardzo cenię.

...doborowe towarzystwo?Beatka, Marta, Huny, jak najbardziej!!!:loveu: Pozdrawiam ich serdecznie:p , bardzo miło spędziliśmy z nimi czas i prośimy o jeszcze!!!;) Ja i moja KASIA!!!

... dziękuję za gratulację, byłem zamieszany jak gów.. w betoniarce hi hi ale z pomocą hunów jakoś przebrnąłęm!!!:multi: pierwsze koty za płoty!!!:razz:
HUNY DZIĘKUJĘ!!!:lol:
...Ktoś wcześniej wspomniał o mnie i nadmienił Gdynię? nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale wystawy zwiedzam już Hoo! hoo!!!
ale jak Bongo słusznie stwierdził wystawiałem absolutnie pierwszy raz!!!:Cool!: POZDRAWIAM SERDECZNIE.

Posted

Och uch jak tu słodko :evil_lol:
Upał dawał się we znaki i w niedzielę byłam WYJĄTKOWO grzeczna, obiecuję, że to się nie powtórzy a na Sopot wjadę z pełną parą, już się szykujcie :diabloti:

Giovani z Kasią przesympatyczna para, możemy was przyjąć w grono stafiwariatów :cool3: bo jesteście tak samo walnięci :evil_lol:
Ciesze się, że fotki się podobają w końcu dla was je robię :p
Sama najchętniej wsadziłabym palec do nosa i sączyła piwo stawiane przez Giovaniego:eviltong: na fotelu Hunów:evil_lol: obarowywana kwiatami od wnuczki Buldozerów (ach jak ten czas płynie)...
Moniko, twój astek dostarczył wszystkim wokół ringu wiele radości :lol::lol::lol: dał popis chłopak, nie ma co :evil_lol:;) ale i tak widziałam 1 zeszłaś o ile się nie mylę. Szkoda, że nie wiedziałam, ze to ty:mad: