Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Serdeczne :B-fly:gratulacje dla WSZYSTKICH!!! A już SZCZEGÓLNE całusy dla Lapisa za Zw. R. !!!:cool2:

Marta, fotki, fotlki, fotek więcej :roll:

Posted

zgodnie z obietnicą jestem i będę chciała wstawić troszku zdjęć, które notabene robiła ta niezła, nowa odmiana stafika, czyli młode lapisowe szczenie :cool3: - tylko proszę o cierpliwość, bo coś mi net kiepsko chodzi :lol:

Monisiu dzięki, było nam to teraz potrzebne :lol:

Posted

to moż najpierw jak to dzisiaj wyglądało

Młodzież
MAGNETIC BOY Buldożer - ZwMŁ. BOB

Posrednia
DARK CHOCILATE Berseker - dosk

Championy
LAPIS NIGER Buldożer - NPw R :multi: :multi: :multi:

weteran
SCY SCRAPER Adba

suki

Młodzież
MAGIC LADY Buldożer - ZwMŁ
Canaveral-Staff Uroda - dos.

pośrednia
Canaveral-Staff Malina - dos.

otwarta
GOLD HURRICANE Buldożer - NSwR i zakończony Championat
PENNY LANE Port Erin - dosk

gratuluje Wszystkim, tym bardziej, że było bardzo rodzinnie i w oba dni wymienialiśmy się wygranymi :lol: , a teraz biore się za zdjęcia - trzymajcie kciuki bo dawno tego nie robiłam :lol:

PS - powiem Wam, że to co Marta z Ewcią przeżywały to nie daj Boże, ale Winiarska się zastanawiała, ale je oglądała, a upał był straszny. W pewnym momencie nawet zaczęłam się bać o Lapidło, tak mi sapał - ale jest oki :lol:

Posted

no i kurde dupcia - nie mam programu do zdjęć, a sama dzisiaj nie mam też sił... Martuś napewno coś wstawi... jutro jak zainstaluje program to powstawiam - a jest ich troszku :lol:

Posted

Przyznam, że sedzina męczyła nas bardzo, bardzo długo, na przemian ustawiałyśmy, biegałyśmy w kółeczko i znowu ustawianie i tak kilka razy :roll: W pełnym słońcu :mad: Rudej wygrana bardzo była potrzebna :evil_lol:;):eviltong:
Ze wstawianiem zdjęć bedzie problem, bo mi images wywala. Pewnie jutro będzie lepiej :lol:
Jeszcze raz wielkie buziaki dla wszystkich, Lapisów, Hunów (ble:evil_lol:), miło bylo poznać Giovaniego z przemiłą dziewczyną :cool3:

Posted

No to na dobranoc jeszcze raz ogomniaste gratulacje i serdeczne dzięki za miło spędzony dzień!!!:lol: Bardzo miło było was wszystkich poznać i wymiziać wasze maleństwa:loveu: :loveu: :loveu: Uściski ode mnie i od Kaśki szczegulnie dla Hunów:eviltong:, Lapisów:eviltong: i Penulek!!! :eviltong:

Gratulacje dla Chargerów za dzisiejszy wynik, a jaki to niech się sami pochwalą:crazyeye: !!!

A ja co cholerka, jeszcze będę czekać dwa tygodnie!!!:placz: :placz: :placz:
Przecież to całe wieki:flaming: ............

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no nie uwzięły się , zaparły i nie wstawią :placz:

Alicja gwarantuje, że jak zaczniemy wstawiać to aż Ci sie fafiory opatrzą :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale to dopiero w domku :lol: