Sebastian Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A było tak ciepło, że Zuza ludzkim głosem do mnie powiedziała! ANTONIO VAKALDO!!!:loveu: Pozdrawiam wszystkich i wszystkim serdecznie gratuluję!!! :happy1: :laola: :Rose: Quote
AMFI Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Serdeczne :B-fly:gratulacje dla WSZYSTKICH!!! A już SZCZEGÓLNE całusy dla Lapisa za Zw. R. !!!:cool2: Marta, fotki, fotlki, fotek więcej :roll: Quote
lapis Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 zgodnie z obietnicą jestem i będę chciała wstawić troszku zdjęć, które notabene robiła ta niezła, nowa odmiana stafika, czyli młode lapisowe szczenie :cool3: - tylko proszę o cierpliwość, bo coś mi net kiepsko chodzi :lol: Monisiu dzięki, było nam to teraz potrzebne :lol: Quote
lapis Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 to moż najpierw jak to dzisiaj wyglądało Młodzież MAGNETIC BOY Buldożer - ZwMŁ. BOB Posrednia DARK CHOCILATE Berseker - dosk Championy LAPIS NIGER Buldożer - NPw R :multi: :multi: :multi: weteran SCY SCRAPER Adba suki Młodzież MAGIC LADY Buldożer - ZwMŁ Canaveral-Staff Uroda - dos. pośrednia Canaveral-Staff Malina - dos. otwarta GOLD HURRICANE Buldożer - NSwR i zakończony Championat PENNY LANE Port Erin - dosk gratuluje Wszystkim, tym bardziej, że było bardzo rodzinnie i w oba dni wymienialiśmy się wygranymi :lol: , a teraz biore się za zdjęcia - trzymajcie kciuki bo dawno tego nie robiłam :lol: PS - powiem Wam, że to co Marta z Ewcią przeżywały to nie daj Boże, ale Winiarska się zastanawiała, ale je oglądała, a upał był straszny. W pewnym momencie nawet zaczęłam się bać o Lapidło, tak mi sapał - ale jest oki :lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 :pJeszcze raz wielkie GRATULKI :multi::multi::multi: i czekam na foteczki;) Quote
lapis Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 no i kurde dupcia - nie mam programu do zdjęć, a sama dzisiaj nie mam też sił... Martuś napewno coś wstawi... jutro jak zainstaluje program to powstawiam - a jest ich troszku :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Przyznam, że sedzina męczyła nas bardzo, bardzo długo, na przemian ustawiałyśmy, biegałyśmy w kółeczko i znowu ustawianie i tak kilka razy :roll: W pełnym słońcu :mad: Rudej wygrana bardzo była potrzebna :evil_lol:;):eviltong: Ze wstawianiem zdjęć bedzie problem, bo mi images wywala. Pewnie jutro będzie lepiej :lol: Jeszcze raz wielkie buziaki dla wszystkich, Lapisów, Hunów (ble:evil_lol:), miło bylo poznać Giovaniego z przemiłą dziewczyną :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Może jedno zdjęcie ;) Rozpieściłam was za bardzo zdjęciami :eviltong: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 no nie uwzięły się , zaparły i nie wstawią :placz: Quote
Sebastian Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 No to na dobranoc jeszcze raz ogomniaste gratulacje i serdeczne dzięki za miło spędzony dzień!!!:lol: Bardzo miło było was wszystkich poznać i wymiziać wasze maleństwa:loveu: :loveu: :loveu: Uściski ode mnie i od Kaśki szczegulnie dla Hunów:eviltong:, Lapisów:eviltong: i Penulek!!! :eviltong: Gratulacje dla Chargerów za dzisiejszy wynik, a jaki to niech się sami pochwalą:crazyeye: !!! A ja co cholerka, jeszcze będę czekać dwa tygodnie!!!:placz: :placz: :placz: Przecież to całe wieki:flaming: ............ Quote
lapis Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no nie uwzięły się , zaparły i nie wstawią :placz: Alicja gwarantuje, że jak zaczniemy wstawiać to aż Ci sie fafiory opatrzą :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale to dopiero w domku :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Zmęczona wczoraj byłam :oops: dwa dni wystaw pod rząd, do tego w upale :cool1: Ale już jestem :multi: Z Astą w tle ;) *** radosć z wygranej :cool3: *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 *** *** *** a to kto, zgadnijcie :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 a to nasz sąsiad zza ściany *** *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 *** *** *** *** *** *** *** KONIEC :p Quote
lapis Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] *** *** *** *** buhahahaha ale Lapidło maszeruje buhahaha :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
lapis Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Marta Chmielewska'] Chcesz zębów - masz jęzor :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hej Lapis czy Mch ciebie pozdrowila ode mnie ????? Quote
Recommended Posts