hun Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 łAAAAAłłł ale stafiorów będzie napewno 4BULDOżERY a buli to ogrom Quote
hun Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 pierwszy kto będzie zajmuje miejsce dla pozostałych bo jak nie to:mad::mad: Quote
Marta Chmielewska Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Jak znam życie Buldożery będą klepały miejsce od 7 rano :evil_lol: A tak poważnie, mamy być wcześniej niż zwykle i pewnie na mnie padnie klepanie. Zanim się wszyscy zbiorą, uklepię trawnik na minigolfa ;) Quote
bongobongo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Jak znam życie Buldożery będą klepały miejsce od 7 rano :evil_lol: A tak poważnie, mamy być wcześniej niż zwykle i pewnie na mnie padnie klepanie. Zanim się wszyscy zbiorą, uklepię trawnik na minigolfa ;) Jakbyś obstawiała tak w Krakowie, to byś przegrała, bo Huny przyjechały później. Pierwsza byłam Ja z Pati :eviltong: a Huny zjawiły się jak już altanka prawie stała :evil_lol: Quote
monikastanko Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 pewnie martunia że chętnie cię poznam :multi: wystawiam w młodzieży psy ASTY:diabloti: Quote
Marta Chmielewska Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 E Bongo, w Krakowie mnie nie było, to się nie liczy :eviltong: Monika, a poza tym, że masz Asta to powiedz jeszcze jaki numer, to cię znajdziemy :evil_lol:;) Quote
Asta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 To jakiś żart?! Na krajówce tylko 17 amstaffów :o W klasie otwartej psów mamy tylko 3 konkurentów?! Marzenia się spełniają :lol: Dostalismy wczoraj potwierdzenie, stawiamy się w klasie otwartej, w sobotę z numerem 17, a w niedzielę 307, podchodźcie śmiało ;) Quote
monikastanko Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 my mamy na jrajówce terrierów 12 numer a na krajówce 301 :multi: Quote
monikastanko Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 monikastanko napisał(a):my mamy na krajówce terrierów 12 numer a na krajówce 301 :multi: napewno się spodkamy:loveu: Quote
monikastanko Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 b.j tak jak pisałam już na jakimś forum rodzinka bonzów musi wygrać :multi: :mad: powalimy konkurencje :multi: pamiętaj o fotach :crazyeye: ja będe strzelała Quote
lapis Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Lapidło ma nr 60/360 i to pewnie my będziemy pierwsi :eviltong: juz się ciesze na spotkanie - oczekuje, że mnie wyściskacie :lol: Quote
bongobongo Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 A ja oczekuję duuuuuuużooooooo fot, bo bardzo żałuję, że się z Wami zobaczymy dopiero w Sopocie :-( POZDRAWIAMY WSZYSTKICH, BAWCIE SIĘ DOBRZE I WYMIZIAJCIE PIESIURY :loveu: :loveu: :loveu: (może jakis wspólny spacerek albo..................:knajpa: , oczywiście dokumentacja foto konieczna, bo jak nie, to......:mad: ) ;) Quote
Marta Chmielewska Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Jutro rano wyjazd a ja nie gotowa... nie chce mi się... Tyle zdjęc bede musiała zrobić...:evil_lol: Dziekuję Kasiu za miłe słowa :loveu: Nawet pifko będe mogła wypić, kierowcę mam :multi: Quote
lapis Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 a ja kierowca... ale za to potem w Kołobrzegu z Hunami skoczymy na jakieś piwko :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Nu, krajowa terrierów za nami. Nie bardzo wiem, które psy co i jak, ale ponieważ było ich mało, będe strzelać i raczej dużej pomyłki nie będzie :p Stafiki, sędzia Magdalena Kozłowska PSY: Klasa młodzieży MAGNETIC BOY Buldożer - dosk. Zw. Mł Klasa pośrednia DARK CHOCOLATE Berserker - dosk. CWC (?) Klasa championów LAPIS NIGER Buldożer - NPwR, Zw.Rasy SUKI: Klasa młodzieży MAGIC LADY Buldożer - dosk. Zw. Mł Klasa otwarta GOLD HURRICANE Buldożer - dosk. 2 PENNY LANE Port Erin - dosk. CWC, NSwR To tyle z dnia dzisiejszego :p Quote
Marta Chmielewska Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 A tu widać, jak się Huny zachowują :mad::evil_lol: *** i trochę fotek z wystawy, luźne, co w oko wpadło ;) Generalnie warunki do fotografowania bardzo trudne, południe, białe słońce, psy oceniane w cieniu, fatalnie :shake: *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 *** tak wystawiały się na ringu niektóre psy :lol: *** *** Quote
lapis Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 przysięgam, że wstawie, ale jutro - jestem padnięta Hunowa mnie wykończyłą :cool3: Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='lapis']przysięgam, że wstawie, ale jutro - jestem padnięta Hunowa mnie wykończyłą :cool3::cool3:wiedziałam ,że tak będzie:razz: Quote
Marta Chmielewska Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Co mi się jeszcze przypomniało, niektóre stafiki były mierzone :-o Huny dajta spokój biednej Lapinii, bo jutro nie dojedzie na powtórkę z rozrywki :evil_lol: ciąg dalszy wystawiania jednego asta *** a to nowa odmiana stafika *** Quote
Asztir Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Marta zdjęcia rewelacja :lol::lol::lol: nowa odmiana stafika niezła :cool3: czekamy na dalsze wyniki i gratulujemy zwycięzcom :D Quote
Carbonara Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich:multi: i bardzo fajne fotki jak zawsze:cool3: Quote
Sebastian Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Na początek nasz Rexio, jemu dziś się należy pierszeństwo...;) Quote
Sebastian Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jeszcze jedno maleństwo od Hunów a reszta później bo dziś już padam:mdleje: Quote
Recommended Posts