Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę (23 października 2010) w gdańskiej galerii handlowej ALFA Centrum spotkają się miłośnicy yorkshire terierów. Wybrane zostaną najmodniejsze, najmądrzejsze i najpiękniejsze psy, a także Miss i Mister pokazu.

Zgłoszenia (zawierające: imię i nazwisko właściciela, adres zamieszkania, nr tel., e-mail, imię i płeć Yorka) przyjmowane są do 21 października 2010. Proszę je przysyłać na adres: york@studio2.pl (ilość miejsc ograniczona). W konkursach mogą brać udział zarówno psy rasowe jak i te bez rodowodu.

Na zwycięzców czekają cenne nagrody!

Pierwszych czterdzieści zgłoszonych Yorków otrzyma prezenty - karmę oraz pamiątkowe medale i rozetki.

Szczegóły i regulamin konkursu na: www.alfacentrum.pl

Guest Fusiafusia
Posted

witam się po raz pierwszy...!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Jestem naj naj i nieskończoność naj większą milośniczką piesków rasy yorkshire terrier....!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: chciałabym pojechać z moim yorkiem - Kajtkiem na tą impreze " I love mój YORK " ale do Gdańska trochę mi za daleko :placz::placz: :placz: czy wiesz kiedy będzie w Warszawie ta impreza ??????????
BŁAGAM ODPISZ...!!!!! :-(:-(:-( :placz: :placz: :placz:

Posted

Droga Olu,
Niestety nie orientuję się czy ktoś planuje zorganizować tką imprezę w Warszawie. Jeśli tylko czegoś się dowiem z pewnością do Ciebie napiszę.
Pozdrawiam:)

Guest Fusiafusia
Posted

dzięx...!!!!
a ty masz yorka ????????????? sorka za głupie pytanie :oops:

• 2 weeks later...
Posted

A tak BTW to przeczytałem regulamin i...

[FONT=Calibri]
Uczestnikiem konkursu może być każdy pies rasy yorkshire terrier, który zgłoszony będzie
zgodnie z podanym terminem zgłoszeń. O dopuszczeniu psa do konkursu decyduje jury. W
dniu konkursu właściciel zobowiązany jest do przyniesienia karty szczepień (ewentualnie
książeczki zdrowia psa). Impreza ma charakter rozrywkowy, nie wystawowy. Konkurs jest
otwarty zarówno dla psów z rodowodem jak i bez rodowodu. Każdy piesek musi być
prowadzony na smyczy, należy zachować ostrożność ze względu na bezpieczeństwo innych
osób na terenie Galerii Alfa w Gdańsku.

[/FONT]

czyli mądre kundeleczki schroniskowe "w typie" mają szansę!

Posted

Hej!
Mieszkam dosc blisko Alfy, a nie mam konkretnych planow na ten dzien... Czy mozna wejsc na pokaz z calkiem innym psem (wilczak), zeby tylko poogladac i po prostu spedzic czas? Czy 'wladze' Alfy wpuszczaja tylko yorki?
Aha, no i poprosilabym godzine rozpoczecia :)

Posted

Pewnie że można, tylko kaganiec na pyszczek i woreczki w pogotowiu jak by coś się wypsknęlo.
Ja będę z Boryskiem (mam link w podpisie) i na Yorczka też mi on nie wygląda...
Zaczyna się tak naprawde o 11 ale stoiska powinny być czynne już od 9.00.
Sam konkurs 13-17.

Ja będę przed 13 do jakiejś 14 - 14.30 a o 15.00 od mola w brzeźnie zaczynamy spacer w kilka psiaków... Dolączysz?
To przeważnie AST'y i inne TTB ale zapraszam.

Posted

Dzieki za info :) Ale z przyczyn... niezaleznych ode mnie, ktore wyszly dzis rano, musze odpuscic :( A szkoda, bo nie ma chyba wielu takich imprez w Gdansku czy ogolnie w Trojmiescie.