Estera Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Numer katalogowy: 3950/149605 Imię: ADA Płeć: suka Wiek: 7 lat Wielkość: średnia Sterylizacja: TAK ADA, to nie wypada. Adelajda, średniej wielkości rezydentka, zastapiła AZĘ, które umarła mając 18 lat. ADA jest miłą suczką o ciele labradora ze spiczstym pyskiem owczarka i piękna kitą AKITY. Miała iść do domu z dzieckiem niepełnosprawnym (nadawałaby się) ale Państwo zrezygnowali. Może jeszcze dopisze Aduni szczęście??/ A może adopcja na odległość??? Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Szukamy kochajacych ludzi dla ślicznej Adunii!!! Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 prosze wpisujcie sie do MAPY POMOCY DOGO !!! Dzięki mapie nasza pomoc dla psów będzie o wiele lepiej zorganizowana i łatwiej nam będzie skontaktować się z potrzebnymi osobami z konkretnych miast to trwa chwile , mozna UZUPELNIC potem... PO NAMYSLE...ona jest "w budowie" Każda informacja jest ważna (np. toże macie cyfrówkę, jesteście dyspozycyjni przed kompem, czy posiadacie pojazd i możecie czasem przetransportować zwietzaka, itp.) naprawdę każda informacja jest bardzo ważna, wpisujcie wszystko co tylko przyjdzie wam do głowy!!! WPIS WOJEWODZTWAMI ORAZ MIASTAMI!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645 Quote
Patikujek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Cos widzę że mało osób tu zagląda a to przecież taka śliczna suńka!!!:( Quote
Estera Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 nie dośc, że nikt nie zagląda to nikt jej nie chce :( Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Śliczna suniu nie poddawaj się znajdziemy ci dom:) Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Do góry serduszko śliczne:loveu: Nie wiem czemu tak mało cioteczek tu zagląda:( Quote
Estera Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 ja niestety też nie wiem :( do góry kochanie! Quote
Estera Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 o tak,tak!!! jak Ty Beatko zaglądasz i wspierasz to psiaki "mi" domki znajdują :D Aramis, Ralf... :D :* Quote
Beata J. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 No to może wrzucimy Adusię na allegro? Chyba że już jest...... Quote
Patikujek Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Chyba jej na allegro nie ma ale Esterka musi się odpowiedzieć:) Fajnie, że ktoś jeszcze dołączył do podnoszenia tej suni:) Quote
Beata J. Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 W kupie siła ....Estera daj znać co z tym allegro. Jak cos to jestem do dyspozycji Quote
Estera Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Ada była już na allegro. ale chyba nie ma jej obecnie. co tam najwyżej będzie dwa razy . jeśli Beatko możesz to poproszę :* Quote
Beata J. Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Estera, a mamy szanse na więcej zdjęć Ady? Ja osobiście też mam zdanie że od przybytku głowa nie boli i niech sobie będzie nawet 5 razy na allegro, tylko że ponoć jak się dopatrzą to konto blokują. Quote
Beata J. Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ADUNIA na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116510350 Jeśli coś jest nie tak i trzeba poprawić to czekam na sygnał. Więcej informacji o Adzie i rzecz jasna więcej zdjęć by się przydało. Niestety nie mam obecnie czasu na tworzenie tekstów, zatem jeśli ktoś by się podjął i napisał Adzie jakiś fajny tekścik to chetnie dokonam zmiany na allegro Quote
Estera Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 ciotka dziękujemy :) :* była prośba od Pani dyrektor aby własnie psiaki na allegro umieszczać bez zmieny tekstu. wiec niech tak pozostanie :* nadal wierze w Twoja dobra aure cioteczka i ze Aducha szybko powedruje do nowego domku ;) Quote
Beata J. Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Zawstydzasz mnie cioteczko :oops: . Bardzo bym chciała żeby Adunia migiem w super domku była. Ale cykniesz jej jakieś fotki jak będziesz? Quote
Recommended Posts