Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ten domek jest gdzieś u nas - czyli Kielcach? bo nie doczytałam? bo jeśli tak to można by tu zrobic sterylkę i panstwo by się nią zajęli po...nie wiem czy są jeszcze jakieś talony, a jeśli są to czy ważne...

Posted

Dzieki Erka :)

Andziu, ja mysle, ze nie ma juz co sciagac tutaj Rozy... z podstawowego powodu - prosto z drogi nikt jej na sterylke nie wezmie, a nie mamy jej gdzie przechowac. Poza tym, wolalabym chyba jednak, zeby ktos doswiadczony zajal sie nia po zabiegu, bo panstwo maja tylko psa i nie bardzo wiedza czego sie spodziewac... mieli dosc przestraszona mine kiedy im mowilam na czym polega opieka nad suka po sterylce...ja sie doloze do sterylki jesli nie da rady dozbierac...ale mimo wszystko wolalabym zeby Gajowa zajela sie Roza.

Posted

Jedzonko dziś dojechało, zostało wrzucone przez ogrodzenie. Całe szczęście, że
byłam akurat na spacerze z psiakami Gają i Felkiem, a Roza była zamknięta na czas
spaceru bo inaczej torba byłaby rozpakowana :evil_lol:.
Plamienie chyba ustało , nie widzę świeżych śladów. Umówiłam zabieg na środę 27.10.
na godz. 14tą - koszt 250 zł.

Posted

Dzieki Erce i Andzi69 mamy uzbierane 250 zl na sterylke Rozy. Mysle, ze wszystkie inne ewentualne wplaty mozna przekazac na utrzymanie Rozy w hoteliku. Karme kupilam, wiec koszty to 105 zl tygodniowo. Za ten tydzien Roza ma zaplacone.

Posted

To kiedy nowi własciciele chcą ja odebrać?
Kilka dni trzeba odczekać zwłaszcza że jest piesek (żeby jej zanadto do zabawy nie zachęcał),

Posted

Beko, ja ja odbiore, ew. pan po nia przyjedzie. Mysle, ze juz po 1 listopada, skoro na przyszly tydzien sterylka jest umowiona. Pisalam juz wczesniej chyba, ze panstwo nie chceiliby jej zostawiac na caly dzien samej, bo jada na groby. to jedyny dzien kiedy wyjezdzaja wszyscy... Dlatego uznalam, ze lepiej juz po Wszystkich Swietych zawiezc ja do domku.

Posted

Problem separacji z Feliksem w domu się rozwiązał... jutro czarnulek pojedzie do domku !
Przedstawiam koleżanki : Roza i Gaja

i na ganku - ulubionym miejscu wszystkich psiaków

Zgadnijcie która jest którą ... :evil_lol: