Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to jeszcze kilka fotek z pokazu frisbee... ktory niestety trwal tylko 4 minuty... :-( i nadodatek tradycyjnie siadlem w zlym miejscu i prawie wszystkie rzuty byly w przeciwnym kierunku... :wallbash:

viva:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Witaj Ago!! :multi: Szkoda, że Cię nie było w Wawie...

Czołem dziewczyny! Będziemy w Legnicy - mamy nadzieję tam Was w końcu ponownie zobaczyć.

Posted

Byłam na terenie wystawy w niedzielę około 11 i nie spotkałam żadnego agilitowca :( .Nie startowałyśmy bo przeszkody za duże :lol: ,ale udało się nam skończyć Championat :) .
Teraz obejrzałam sobie zdjęcia z torku jako odreagowanie stresu-z babcią Scratką jest mocno źle...:-( :-( :-(
Gratulacje dla Zwycięzców!

Posted

Wojenka od godz ok 10,30 agilitowcow na terenie bylo sporo :-) glownie na trybunach i stoisku Fitmina ;)

caluski dla Scratki! niech sie trzyma!

Posted

O,pseprasam-dopadła nas Campanulla :cool3: ;) .
Ale nie widziałam nawet pół przeszkody,chociaż stałam koło ringu głównego :( .Widziałam tylko obedience...

Posted

Wojenka napisał(a):
O,pseprasam-dopadła nas Campanulla :cool3: ;) .
Ale nie widziałam nawet pół przeszkody,chociaż stałam koło ringu głównego :( .Widziałam tylko obedience...

o!! wlasnie!! prosze o mnie nie zapominac!:angryy: :evil_lol:

zawody agility byly w sobote. przeszkody staly na ringu glownym od okolo 7.30 (o tej porze zaczelismy skrecac). :diabloti: tego dnia o spotkanie z agilitowcem nie bylo trudno! ;) natomiast w niedziele... :mad: od rana do ok 15 ring glowny zajmowaly zawody obedience... na pokaz agility i frisbee mielismy ok 10 minut... :evil_lol:

Posted

campanulla napisał(a):
na pokaz agility i frisbee mielismy ok 10 minut... :evil_lol:

No, moja pani, w Twoją relację wkradła się pewna nieścisłość :mad: . Mieliśmy ok. 15 minut :evil_lol: .

Posted

Nie było nas przez tydzień i dopiero zdołałam nadrobić zaległości w oglądaniu fot. Jak zwykle superowe! BARDZO dziękujemy za wszystkie zdjęcia "czarnego" :Rose: (chociaż, Łukaszu, zabrakło mi jednego zdjęcia z podium :diabloti: )

[quote name='Hania']Mój ulubieniec Atos:

Haniu, :buzi: :lol:

Posted

dorotak napisał(a):
Łukaszu, zabrakło mi jednego zdjęcia z podium :diabloti: )

przejzalem zdjecia jeszcze raz i niestety nie mam was na podium... :oops: nie wiem jak to sie stalo bo bylem przekonany ze zrobilem wszystkim... no ale sie okazalo ze nie... :wallbash: w kazdym razie zareczam ze nie bylo to umyslne dzialanie z mojej strony... ;) i obiecuje sie zrewanzowac w przyszlosci... :p

• 2 weeks later...
Posted

Wielkie DZIEKI za filmik ELI (to ten border Agility) :D Zawody w Warszawie to był nasz debiut tak wiec SUPER ze został nakręcony :D

Oczywiście Dzięki też za filmiki ZUZI :D

Posted

łacznie
1. Iwona Kalisz i Cir
2. Agnieszka Kunkel i Etoile
3. Tomek Osinski i Esso Black
4. Tomek Jakubowski i Gutek
5. Andrzej Kordos i Taco
6. Magda Domanska i Beta
7. Ula Charytonik i SenTikki