Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Narada wojenna:

Dżeki:

Monia:

Pan sędzia był bardzo miły:

Jakby był konkurs na najgłupszą minę na torze, to ja nominuję Tolę (Niuka, nie obraź się)

C.d.n., ale raczej jutro, bo padam na ryjek :)

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rauni, dzięki za foteczki, rany, jaki mój bombowiec na Twoich fotkach niewyględny to uwierzyć nie mogę:lol: rany, chyba muszę go jakoś upiekniać przed startem:evil_lol:

Guest ajsonowa
Posted

chyba powinnam zainwestowac w malego psa... :mad: :mad: :mad:
moze male sa mniej humorzaste :angryy:

Posted

Olga
dzieki za foteczke kretiny! :D zgodze sie z Toba 100procentowo - tola powinna startowac w konkursie na najglupsze miny! :P

ps: VIVA ITALIA! :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

WIELKIE WIELKIE dzieki za przepiekne zdjecia mojej Eli (niebiesko-bialy border) :)
Zawody w Warszawie byly naszym debiutem i bardzo sie ciesze ze zostal on uwieczniony tak pieknymi fotkami :D

Oczywiscie prosze o wiecej ;)

Posted

Ja rowniez BARDZO dziekuje za foteczki mojego czarnuszka, dla nas to takze byly pierwsze oficjalne zawody, do tej pory maluch skakal w 0.
A wszystkim bardzo dziekujemy za super zabawe :multi: .

Posted

ajsonowa napisał(a):
chyba powinnam zainwestowac w malego psa... :mad: :mad: :mad:
moze male sa mniej humorzaste :angryy:

Hihihihi ja bym sie nad tym jeszcze raz zastanowila, gleboko zastanowila :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .

Posted

Rauni
:mad: :mad: :mad:
ŻARTUJĘ!!!! dziękuję za kolejne uwiecznienie naszej "ADHD" :)

ŁukaszK
mi się wydaje,że cosik porobiłeś z tymi zdjęciami, bo moja sucz zwłaszcza na jednym wygląda jak torpeda :razz:

Posted

:klacz: Ale ładne fotki :klacz: .

Mój sucz w bardzo dynamicznych pozach i zdjątko na podium też mamy :lol: .
Dziękujemy wszystkim fotografom :calus:.

Posted

Szczecin się doturlał do domku w pełnym składzie ;) aczkolwiek strasznie późno w nocy ( w sumie już świtało)

Dziekujemy za zawody było suuuper.:p
Z moim białasem jesteśmy już w A2
Dzięki za foty naszych psiaków i proszę sie nie śmiać z naszej gwiazdy - silky :mad: :razz:

Posted

Dzieki za zdjecia Chokuliny! Olga nawet uwiecznila nasza pierwsza udana strefe 2 on - 2 off na zawodach (choc jak bylo widac, mocno jeszcze niedopracowana, bo sucz sie musi zastanowic zanim ja zrobi, no, ale tak to jest z przeuczaniem psa kilkuletniego, ktory ma juz zle nawyki).
A moze jeszcze jakas foteczka Choco sie komus zaplatala? ;-) Nie obraze sie, jesli cos sie jeszcze znajdzie :lol:
Łukasz, czyzbys zmienil sprzet na lepszy? Bo widzi mi sie, że fotki sa teraz lepszej jakosci (poprzednio tez byly super ujecia, ale troche dziwne kolorki).

Posted

sic! napisał(a):
moja sucz zwłaszcza na jednym wygląda jak torpeda :razz:

a to juz nie moja wina... :eviltong: widocznie chciala ci zrobic na zlosc i specjalnie tak do zdjecia zapozowala :diabloti:

tu tez niezle wyszla... :razz:

Aussie napisał(a):
Łukasz, czyzbys zmienil sprzet na lepszy? Bo widzi mi sie, że fotki sa teraz lepszej jakosci (poprzednio tez byly super ujecia, ale troche dziwne kolorki).

mam nowy obiektyw... :loveu: