Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
sic! ale ona przecież przeszła przez tą kładkę :evil_lol:

tiaaaaaa :shake:
Ale nie ma co gadać..jak na debiut uważam (skromnie :diabloti: ) , że była super :razz:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ajsonowa
Posted

Marysiu, Pati przykro mi to powiedziec, ale sie mylicie! :evil_lol:
Pati wlasnego kundla nie odrozniasz od Konia?:mad:
Po podpalaniu na pyszczku odrazu widac że to KOŃ :razz: i to niezdarne zaplatanie sie w szmatke od tunelu... tylko Koń tak potrafi :eviltong:

Posted

ajsonowa napisał(a):
Marysiu, Pati przykro mi to powiedziec, ale sie mylicie! :evil_lol:
Pati wlasnego kundla nie odrozniasz od Konia?:mad:
Po podpalaniu na pyszczku odrazu widac że to KOŃ :razz: i to niezdarne zaplatanie sie w szmatke od tunelu... tylko Koń tak potrafi :eviltong:

Tiaaa! KOn! Chyba po pomniejszeniu!
Gdzie taka lapinka chudziutka u konia!
:eviltong:

Guest ajsonowa
Posted

hohohoho... udowodnij mi, że Kenix ma podpalany pyszczek na dole :cool3:
nie zapominaj że moj Kon to Rhodesian a Twoj to Terrier Rhodezyjski :eviltong:

Posted

Marysia, dzięki dzięki dzięki za rudego bulla:lol: nam się podobało (oprócz spóźnionego początku;) ), mamy mały pucharek za MA1:multi: , bombowiec biegał lepiej, niż w najśmielszych snach się spodziewałam przy tej temperaturze, a w PPA zabrakło nam 1 miejsca do zdobycia punkcików:cool3: więc ja zaliczam sobotnie zawody do bardzo udanych:multi:

Guest ajsonowa
Posted

Krzysiek, to Ty byles z ta sunia biegajaca w A3? Pierwszy raz was widzialam i powiem, że super! :cool3:

a zdjecie Konia wspaniale - dziekie, dzieki bardzo mi sie przyda :razz:

Posted

ehhh... kolejny dzien na wystawie i ledwo zyje... ;) na dodatek czas na pokazy agility zabralo niezwykle porywajace i widowiskowe obedience... :eviltong: wiec nie dosc ze z 4 godzinna obsuwa to pokazy byly krociutkie...

wrzuce kilka fotek i ide troche odpoczac... ;)

a... i dla wyjasnienia wszelkich watpliwosci w widel zaplatala sie saga... :eviltong:

Posted

Sajko napisał(a):
Nie jest to groźba karalna, ale przypominam, że mam bulla i nie zawaham się go użyć...:mad:

ekchmmmm ja mam rottkę i pomogę sajko jakby co :D

Posted

Hej,

Ufff, ledwo żyję (właśnie wróciłam do domu, bo zaliczyliśmy jeszcze pokazy Z Psem za Pan Brat w Poznaniu). Zawody były fajne, naprawdę organizatorzy zrobili co mogli, żeby ulżyć zawodnikom w tej strasznej temperaturze, wszystko poszło sprawnie, pucharki były wypaśne (ha, zaczęłam ustawiać trzeci rządek :lol:).

Dziękuję za piękne zdjęcia Vigo - jego debiucik został naprawdę godnie obfocony, oczywiście pytanie standardowe, czy mogę umieścić na swojej stronie, jak również pochwalić się nimi hodowczyni?

A czy przypadkiem moja kochana dzielna Sunday, która tak ślicznie pobiegła w tej strasznej pogodzie nie załapała się na więcej foteczek? Pliiiiiissss...

No dobra, dosyć pisania, czas na moje foteczki. Mało zrobiłam, bo jednak biegając z dwoma psami ma się jakoś dziwnie mało czasu na inne zajęcia :evil_lol:

(no mnie osobiście lepiej się biega z otwartymi oczyma... ale i tak się wywaliłam, he he)

Blacky

Blue jak zwykle fotogeniczny (no i każdy by chciał, by jego pies tak robił strefy!)

Czoko: