sic! Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):sic! ale ona przecież przeszła przez tą kładkę :evil_lol: tiaaaaaa :shake: Ale nie ma co gadać..jak na debiut uważam (skromnie :diabloti: ) , że była super :razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 To był Wasz debiut? Suuper! To gratuluję! :klacz: Trafi? Saga Malinka Doleci? Quote
Marysia_i_gończy Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 I jeszcze latający terwik na zakończenie :) Quote
Guest ajsonowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Marysiu, Pati przykro mi to powiedziec, ale sie mylicie! :evil_lol: Pati wlasnego kundla nie odrozniasz od Konia?:mad: Po podpalaniu na pyszczku odrazu widac że to KOŃ :razz: i to niezdarne zaplatanie sie w szmatke od tunelu... tylko Koń tak potrafi :eviltong: Quote
PATIszon Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ajsonowa napisał(a):Marysiu, Pati przykro mi to powiedziec, ale sie mylicie! :evil_lol: Pati wlasnego kundla nie odrozniasz od Konia?:mad: Po podpalaniu na pyszczku odrazu widac że to KOŃ :razz: i to niezdarne zaplatanie sie w szmatke od tunelu... tylko Koń tak potrafi :eviltong: Tiaaa! KOn! Chyba po pomniejszeniu! Gdzie taka lapinka chudziutka u konia! :eviltong: Quote
Guest ajsonowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 hohohoho... udowodnij mi, że Kenix ma podpalany pyszczek na dole :cool3: nie zapominaj że moj Kon to Rhodesian a Twoj to Terrier Rhodezyjski :eviltong: Quote
Sajko Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Marysia, dzięki dzięki dzięki za rudego bulla:lol: nam się podobało (oprócz spóźnionego początku;) ), mamy mały pucharek za MA1:multi: , bombowiec biegał lepiej, niż w najśmielszych snach się spodziewałam przy tej temperaturze, a w PPA zabrakło nam 1 miejsca do zdobycia punkcików:cool3: więc ja zaliczam sobotnie zawody do bardzo udanych:multi: Quote
Sajko Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Krzysiek, dzięki za boskie fotki bulla:loveu: Quote
Guest ajsonowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Krzysiek, to Ty byles z ta sunia biegajaca w A3? Pierwszy raz was widzialam i powiem, że super! :cool3: a zdjecie Konia wspaniale - dziekie, dzieki bardzo mi sie przyda :razz: Quote
ŁukaszK Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ehhh... kolejny dzien na wystawie i ledwo zyje... ;) na dodatek czas na pokazy agility zabralo niezwykle porywajace i widowiskowe obedience... :eviltong: wiec nie dosc ze z 4 godzinna obsuwa to pokazy byly krociutkie... wrzuce kilka fotek i ide troche odpoczac... ;) a... i dla wyjasnienia wszelkich watpliwosci w widel zaplatala sie saga... :eviltong: Quote
Sajko Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Nie jest to groźba karalna, ale przypominam, że mam bulla i nie zawaham się go użyć...:mad: Quote
sic! Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Sajko napisał(a):Nie jest to groźba karalna, ale przypominam, że mam bulla i nie zawaham się go użyć...:mad: ekchmmmm ja mam rottkę i pomogę sajko jakby co :D Quote
talut Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a ja mam 22 na zegarku co oznacza wieczór :diabloti: Quote
Rauni Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Hej, Ufff, ledwo żyję (właśnie wróciłam do domu, bo zaliczyliśmy jeszcze pokazy Z Psem za Pan Brat w Poznaniu). Zawody były fajne, naprawdę organizatorzy zrobili co mogli, żeby ulżyć zawodnikom w tej strasznej temperaturze, wszystko poszło sprawnie, pucharki były wypaśne (ha, zaczęłam ustawiać trzeci rządek :lol:). Dziękuję za piękne zdjęcia Vigo - jego debiucik został naprawdę godnie obfocony, oczywiście pytanie standardowe, czy mogę umieścić na swojej stronie, jak również pochwalić się nimi hodowczyni? A czy przypadkiem moja kochana dzielna Sunday, która tak ślicznie pobiegła w tej strasznej pogodzie nie załapała się na więcej foteczek? Pliiiiiissss... No dobra, dosyć pisania, czas na moje foteczki. Mało zrobiłam, bo jednak biegając z dwoma psami ma się jakoś dziwnie mało czasu na inne zajęcia :evil_lol: (no mnie osobiście lepiej się biega z otwartymi oczyma... ale i tak się wywaliłam, he he) Blacky Blue jak zwykle fotogeniczny (no i każdy by chciał, by jego pies tak robił strefy!) Czoko: Quote
ŁukaszK Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 a ja mam zdjecia... :eviltong: na poczatek podium: Quote
ŁukaszK Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 moje zdjecia kazdy moze umieszczac gdzie mu sie podoba... byle z podpisem... ;) Quote
Recommended Posts